Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30 | 0:3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Dr. Phibesr
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 16.03.2014 | 15:30
Играем много стегнато, което показва, отлична подготовка за мача. Ако не направим някоя грешка тип ''Коло'' няма как да загубим мача.
Hala Madrid
-
suareshampion
До момента ,само трагичния Хендерсън е дупка,останалите ми харесват. Дупка ,дупка и пак дупка. Голям брак допуска ,напрегнат и страхлив е .Няма един точен пас.
Еййй не му увира главата на Брендън ей.Да го вади и да пуска Коутиньо !
Влизането на Джоунс срещу Джерард на тъча ,беше опасно ,за жълт картон.
Много по добри сме ,само трябва да подобрим малко концентрацията и по смело да я подаваме напред и ще стане . И задължително Коутиньо за Хендерсън !
Много по добри сме ,само трябва да подобрим малко концентрацията и по смело да я подаваме напред и ще стане . И задължително Коутиньо за Хендерсън !
Последна промяна от suareshampion на 16 мар 2014 16:02, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Dr. Phibesr
- Контакти:
Стъридж не е концентриран, но има време
Коутиньо за Хендърсън !
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
suareshampion написа:До момента ,само трагичния Хендерсън е дупка,останалите ми харесват. Дупка ,дупка и пак дупка. Голям брак допуска ,напрегнат и страхлив е .Няма един точен пас.
Много по добри сме ,само трябва да подобрим малко концентрацията и по смело да я подаваме напред и ще стане . И задължително Хендерссън за Коутиньо.
Влизането беше здраво, ама и нашият добре му натроши главата. Ти толкова го мразиш Хендо, че чак не искаш да видиш добрите му изяви. На мен лично ми харесва как играе до момента, направи страхотен извеждащ пас на Стъридж. Да, един път Рууни го мина и стана опасен пробив, но като цяло се справя добре. Джерард много ги мачка.
Hala Madrid
СТИВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Джерардддддддд 1;0 МАЧКАЙТЕЕЕЕ ГИ ТЕЯ ПАЛЯЦИИИ !!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
гоооооооооооллл
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp