ПС: При гонзо ше цъфнем и ше вържем. Дано не се класираме за ЕКТ - наистина го искам , защото тара пак ше изиграе тотото с някой отбор като Иртиш.
Няма съмнение вече -ЛЕВСКИ УМИШЛЕНО СЕ ТЛАСКА КЪМ ДЪНОТО !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Doktorut написа:Както винаги много хора станха твърде крайни от 2 по скоро нещастни отколкото логични загуби. И 2-та мача реалния резултат си беше 0:0 , но съдбата бе решила друго. Ако бяхме вкарали някое от положенията вчера и бяхме били щяхме да говрим, че надигаме глава, че нещата отиват надобре и т.н.Стойчо смешника и той вместо да критикува слабата игра на неговите веднага почна с хвалбите колко равностоен и балансиран състав имали, от което направо ме напуши на смях. Истината е че и 2-та отбора са безкрайно слаби в момента и ако се класират за ЛЕ с такава игра ги чака отпадане в много ранна фаза.
Gonewild написа:Абе срамно е да падаме от този ЦСКА, тия са на нивото на Иртиш. Но и нашата физическа подготовка е много зле!
rainman_p написа:Doktorut написа:Както винаги много хора станха твърде крайни от 2 по скоро нещастни отколкото логични загуби. И 2-та мача реалния резултат си беше 0:0 , но съдбата бе решила друго. Ако бяхме вкарали някое от положенията вчера и бяхме били щяхме да говрим, че надигаме глава, че нещата отиват надобре и т.н.Стойчо смешника и той вместо да критикува слабата игра на неговите веднага почна с хвалбите колко равностоен и балансиран състав имали, от което направо ме напуши на смях. Истината е че и 2-та отбора са безкрайно слаби в момента и ако се класират за ЛЕ с такава игра ги чака отпадане в много ранна фаза.
Съгласен съм с теб, но нали един що годе обигран, надъхан и добър отбор би си вкарал положенията без проблем, особенно тези, които са 100%, а и в двата мача имаше такива за Левски. За мен Сините показват липса на мотивация, концентрация и кондиция. Кой е виновен за това?? Кой може да надъха играчите и да им даде кураж за победа?? Иначе футболистите на Левски не са лоши, като еденици, но има нещо което не е наред. Личи си при всяко отиграване с топката, при всеки пас и удар към вратата. Нещата в ЦСКА също не са розови. Взеха победи макар и с малко късмет, но като цяло на отбора му трябва повече стабилност, повече синхрон и концентрация.. Може би в ЦСКА нещата са сякаш по спокойни и това се пренася и на терена.. поне така изглежда. Но и при двата гранда липсва истински футбол, а това е най-важното за да се печелят титли и купи. Ето защо последните години отбори като Литекс и Лудогорец са на гребена на БГ футбулна вълна.. те правят това което се очаква от тях - играят футбол
zlobul написа:Ок, говорите за играчи като единици. Кажете ми поне двама в левски , които стават за нещо повече от ниво -Локомотив София ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта