Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 15 мар 2014 19:36

THE G.A.M.E написа:Аз за САЩ съм си казвал мнението многократно, но в други теми.

Не смятам да се повтарям на всякъде.
САЩ са главното оръжие за осъществяването на НСР.
Някои смятат НСР за конспирация, но за мен това е реалноста, която ще ни случи съвсем скоро.

Аз съм вярващ човек, смятам че НСР ще е едно ( е такова ) ... сатанинско дело.
А щом смятам Щатите за главно оръжие за осъществяването на това, смятам не е нужно да уточнявам оценката си за тях.
Но само за "Елита" им.
Жителите на САЩ ( поне болшинството от тях ) ... Са си доста против НСР, ама кой ги пита.

О, да, който и да спра насред 5-то авеню в Ню Йорк, болшинството от запитаните ще ми разясни за НСР как стоят нещата. Те не знаят какви държави има в Европа, камо ли в ЕС,за Украйна са чули покрай Майдана, по-точно покрай наглите мераци на управниците им, ама виж за световните конспирации са желязно аргументирани.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2014 20:09

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:Аз за САЩ съм си казвал мнението многократно, но в други теми.

Не смятам да се повтарям на всякъде.
САЩ са главното оръжие за осъществяването на НСР.
Някои смятат НСР за конспирация, но за мен това е реалноста, която ще ни случи съвсем скоро.

Аз съм вярващ човек, смятам че НСР ще е едно ( е такова ) ... сатанинско дело.
А щом смятам Щатите за главно оръжие за осъществяването на това, смятам не е нужно да уточнявам оценката си за тях.
Но само за "Елита" им.
Жителите на САЩ ( поне болшинството от тях ) ... Са си доста против НСР, ама кой ги пита.

О, да, който и да спра насред 5-то авеню в Ню Йорк, болшинството от запитаните ще ми разясни за НСР как стоят нещата. Те не знаят какви държави има в Европа, камо ли в ЕС,за Украйна са чули покрай Майдана, по-точно покрай наглите мераци на управниците им, ама виж за световните конспирации са желязно аргументирани.

В Харлем са още по-запознати, а най-вече трябва да питаш някой фермер от Юта или Колорадо-там със сигурност знаят много по въпроса.
Днес, към 10 идва някакъв хамерикански евангелист да ме агитира за бога.. го ева и него, той няма ли си държава и хора в нея, които да агитира, ами е дошъл у нас? Каква работа има той в една източно-православна държава?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 мар 2014 21:16

Кашчей написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:На теб, явно някой руснак ти е направи нещо за да ги мразиш така.Аз стигам до това заключени човек.

Искам да спрат да се намесват в други страни. Империализмът им е причинил толкова много вреди, особено на нас! А иначе простите хора там, предполагам че живеят в някакъв измислен свят и ги съжалявам дори.

А кои да могат да се намесват в други страни?

САЩ чий го дирят със самолети в Литва.. тя да не им е до границата? Виетнам с какво застрашаваше САЩ та водиха близо 10 години война там?
Сърбия и нейните вътрешни работи засягат ли САЩ?

Колко назад може да се връщаме в исторически план, за да търсим оправдания? :oops: Имат договореност по линия на НАТО, изпратили са... Какъв го дирят окупаторите и за теб една окупация е добра а друга лоша, това ли ти е аргументът? И защо вадите някакви случки от контекст и правите паралели? Опорни точки свършват!
Нищо не казваш за това, че rusiq с 4 договора гарантира интегритет и неделимост на територията на Украйна. Не виждаш проблеми в това явно :lol:
Местните хорица в Крим са подведени от пропаганда, но понеже сега Украйна ще стане нещо като ФРГ, сиреч витрина за показност. Просто разликата между Украйна и Крим/Русия ще стане осезаема - нещо като границата между северна и южна Корея. Вие си живейте в 19 век... А клетите руснаци, искрено ги съжалявам, че ги управлява диктатор, който се крие зад религията, като в средните векове, и зад "фашизмът" - като в saveckiqt БАНКРУТИРАЛ ЕКСПЕРИМЕНТ!
Последна промяна от wannabe на 15 мар 2014 21:21, променено общо 1 път.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 мар 2014 21:19

wannabe написа:
Кашчей написа:
wannabe написа:
FLANKER написа:На теб, явно някой руснак ти е направи нещо за да ги мразиш така.Аз стигам до това заключени човек.

Искам да спрат да се намесват в други страни. Империализмът им е причинил толкова много вреди, особено на нас! А иначе простите хора там, предполагам че живеят в някакъв измислен свят и ги съжалявам дори.

САЩ чий го дирят със самолети в Литва.. тя да не им е до границата? Виетнам с какво застрашаваше САЩ та водиха близо 10 години война там?

Колко назад може да се връщаме в исторически план, за да търсим оправдания? :oops: Имат договореност по линия на НАТО, изпратили са... Какъв го дирят окупаторите и за теб една окупация е добра а друга лоша, това ли ти е аргументът? И защо вадите някакви случки от контекст и правите паралели? Опорни точки свършват!

Откога Украйна е в НАТО, та изявиха готовност да помагат и там?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 мар 2014 21:23

Кашчей написа:
wannabe написа:
Кашчей написа:
wannabe написа:

Откога Украйна е в НАТО, та изявиха готовност да помагат и там?

Ето тук ти е голямата ви грешка! Не мислите стратегически и няколко хода напред. Застъпват се за Украйна, за да няма в 21 век хора, които разсъждават като в 19. Защото ако сега не са там, следващият път може и да спасяват нас от nerusnaci или от башибозук...
Иначе казано, това не е помощ за Украйна, ами спиране на АГРЕСОР :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 мар 2014 21:31

fcb_bg написа:О, да, който и да спра насред 5-то авеню в Ню Йорк, болшинството от запитаните ще ми разясни за НСР как стоят нещата. Те не знаят какви държави има в Европа, камо ли в ЕС,за Украйна са чули покрай Майдана, по-точно покрай наглите мераци на управниците им, ама виж за световните конспирации са желязно аргументирани.

Ти си непоправим случай.
Ама не се и учудвам, щом си руснак.
Винаги съм знаел, че в славянска чутура акъл не вирее.
Сега вече съм абсолютно убеден в това.

Имаш ли въобще представа, колко сайта има в Щатите, занимаващи се с НСР ??
Въпреки, че ежемесечно се затварят подобни, непрекъснато изникват нови.
Имаш ли някаква идея колко популярни личности отвъд Океана са говорили ( говорят ) ... Против НСР ???
Иде реч за учени, журналисти, общественици, дори и политици.

И сега за Русия ...
Знаеш ли какво се случва с говорещите против НСР в Русия ?
Изчезват безследно.
А знаеш ли какво се случва из руски форуми на тези, дето прокламират против НСР ?
Не знаеш, няма как да знаеш.
Точка.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 мар 2014 22:37

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:О, да, който и да спра насред 5-то авеню в Ню Йорк, болшинството от запитаните ще ми разясни за НСР как стоят нещата. Те не знаят какви държави има в Европа, камо ли в ЕС,за Украйна са чули покрай Майдана, по-точно покрай наглите мераци на управниците им, ама виж за световните конспирации са желязно аргументирани.

Ти си непоправим случай.
Ама не се и учудвам, щом си руснак.
Винаги съм знаел, че в славянска чутура акъл не вирее.
Сега вече съм абсолютно убеден в това.

Имаш ли въобще представа, колко сайта има в Щатите, занимаващи се с НСР ??
Въпреки, че ежемесечно се затварят подобни, непрекъснато изникват нови.
Имаш ли някаква идея колко популярни личности отвъд Океана са говорили ( говорят ) ... Против НСР ???
Иде реч за учени, журналисти, общественици, дори и политици.

И сега за Русия ...
Знаеш ли какво се случва с говорещите против НСР в Русия ?
Изчезват безследно.
А знаеш ли какво се случва из руски форуми на тези, дето прокламират против НСР ?
Не знаеш, няма как да знаеш.
Точка.

Това, че в Щатите има свобода на словото, не значи, че наистина има такава. НСР, ала бала, да си видял наистина някаква реакция от хора които говорят за това? Докато няма такава, няма проблем. Те и за Розуел още дълбаят. Да си дълбят там, кой ги спира. Дрънканици и толкова. Друго си е Асандж да изкара наистина кирливите ризи, виж как тогава се задейства целият ЮС апарат. Присра им се за Сноудън, виеха на умряло, ама нема как да идат да го барнат. Ти ако си мислиш, че всеки може да излезе и да говори открито за кирливи ризи на някого без последствия, КЪДЕТО и да е на тая Земя, жестоко си се объркал!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 мар 2014 10:56

fcb_bg написа:НСР, ала бала, да си видял наистина някаква реакция от хора които говорят за това?

Не знам какво имаш на предвид под "НСР - ала-бала".

То независимо дали някой вярва в това, или пък не, това нещо се случва.
При това от години.
Що САЩ периодично хвърлят света в хаос ?
Заради имперска политика ли ? :lol:

Далеч съм от идеята, че в САЩ има свобода на словото.
Достатъчно е само да спомена, че там спокойно може да влезеш в затвора за обида на официална институция, примерно като Президенството или пък Сената.
Дори и в интернет пространството да е изречена обидата.

Но там някои хора, въпреки всички рестрикции, продължават да пишат за НСР, като по този начин яко бъркат в дупарата на авторите му.
Мда... И в Щатите са загивали хора заради това.
Но най-често такива хора биват съсипвани икономически и професионално.

Как да е.
Оценката ми за САЩ няма как да е положителна.
Но не ги плюя под път и на път, просто защото те са временно на нашият път.
А с Русия нещата не стоят така.
И за в бъдеще ще имаме интезивни отношения с руснаците, за това ще продължавам да ги критикувам, докато не видя, че ще започнат да се променят към добро, и вече няма да са заплаха за нашата икономика и независимост.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 мар 2014 11:38

Значи в Косово направиха мелето, после докараха американци, които да нахлуят както в Косово така и в самата тогавашна Югославия и да свалят правителството, изгониха сърбите от Косово и направиха референдум, който се оказа напълно законен.

Сега автономната власт в Крим обявява независимост от Украйна, приема руски войски (които за разлика от случая Косово не влизат в Киев да сменят президента), насрочва референдум, наистина за смяна на държавата а не за постоянно отцепване.. и това е абсолютно незаконно.

Извод: косоварите имат на референдум, кримските руснаци да речем нямат.
Същевременно обаче е много законно в момента в Киев да управляват на практика правителство и президент, които не са законно избрани от населението на страната.

Че руснаците имат трески за дялане си го знаем, но в случая те просто отговарят на Запада със номерата, които западняците и най-вече американците въртят по света от десетилетия. Е, за разлика от САЩ още не са прибягнали към демократизация с ракетен обстрел.. но и там ще се изравнят с големия западен брат. Каквото повикало такова се обадило.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 16 мар 2014 13:27

Betchualeng Arnaikem написа:Значи в Косово направиха мелето, после докараха американци, които да нахлуят както в Косово така и в самата тогавашна Югославия и да свалят правителството, изгониха сърбите от Косово и направиха референдум, който се оказа напълно законен.

Сега автономната власт в Крим обявява независимост от Украйна, приема руски войски (които за разлика от случая Косово не влизат в Киев да сменят президента), насрочва референдум, наистина за смяна на държавата а не за постоянно отцепване.. и това е абсолютно незаконно.

Извод: косоварите имат на референдум, кримските руснаци да речем нямат.
Същевременно обаче е много законно в момента в Киев да управляват на практика правителство и президент, които не са законно избрани от населението на страната.

Че руснаците имат трески за дялане си го знаем, но в случая те просто отговарят на Запада със номерата, които западняците и най-вече американците въртят по света от десетилетия. Е, за разлика от САЩ още не са прибягнали към демократизация с ракетен обстрел.. но и там ще се изравнят с големия западен брат. Каквото повикало такова се обадило.

Позаинтересувай се малко и ще видиш, че нещата в Косово не са точно така! Кримчани нека си имат референдум! Но не и някой с оръжия да дрънчи и да ги плаши и да не допуска равнопоставеност на всички страни!
88 години СЛАВА

Върни се в “Архив”