АНКЕТА: За кой ще държите на пловдивското дерби?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За кой ще държите на пловдивското дерби?
Искам Локо да бият .
-
- Контакти:
Re: АНКЕТА: За кой ще държите на пловдивското дерби?
Иначе по темата Ботев си имат по-добрите играчи , друг е въпроса Мъри каква схема е измислил и т.н
За Металик Сопот
Аз ще стискам палци за равен , защо не мога да гласувам ? ? ?
Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ще има ли много хора в София ?
Не.
Да не са повече от вас![]()
шегичка
Еми при 7200 пуснати билети малко трудно..
-
- Контакти:
RedeviL написа:Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ще има ли много хора в София ?
Не.
шегичка
И защо са отпуснати само толкова ? Какви са тия своеволия
KingKenny написа:RedeviL написа:Teo написа:RedeviL написа:Teo написа:И какво ще стане ако Локото бият, Мъро не могат го барнат от поста му! Освен да го псуват на трибуните, нищо повече...
По-добрия нека бие днеска.
Бе не е много сигурно какво ще е бъдещето му при още една болезнена загуба и то от Локомотив Пд..
Кой ще дойде на негово място, не вярвам Петев да си захвърли страхотната работа, която върши в АЕЛ за да поеме Ботев
По средата на шампионата трудно ше се намери добър треньор, но пък и Василев, едва ли ще търпи още една издънка на Мъри.. А и последната му декларация към феновете на Ботев ме кара да мисля, че при евентуална нова издънка на Стоилов нещата ще станат необратими.. Както беше написал един фен на Ботев - Мъри вече има един ЖК след загубата от Левски. При втора поредна загуба от Локо Пд като нищо може да стане и ЧК..
Мъри ще бъде изгонен най-рано след реванша на Коматево. До тогава поводи за уволнение няма. Не изпълнение на задачата "Лига Европа", което след сряда ще се случи, тогава ще бъде уволнен или поне така се надявам.
Мда и това е възможен вариант.. Ако обаче Ботев не бие днес и отпадне от Левски за купата, никой не може да ме убеди, че Мъри няма да изхвърчи!
Последна промяна от RedeviL на 16 мар 2014 11:32, променено общо 2 пъти.
Ivo-Chernomoretz написа:RedeviL написа:Ivo-Chernomoretz написа:turbogena написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ще има ли много хора в София ?
Не.
шегичка
И защо са отпуснати само толкова ? Какви са тия своеволия
И аз това се чудя..
-
- Контакти:
Значи при Лудогорец , при ЦСКА и Левски няма ограничения , а при пловдивското дерби ще има - явно ушевите са решили да имат по -малко проблеми днеска
Върни се в “Футбол - България”