АНКЕТА: За кой ще държите на пловдивското дерби?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За кой ще държите на пловдивското дерби?
REKONTRA написа:Със сигурност няма да държа за Мърли Каунски, и няма нужда да чакаме мача с Левски, при пореден неуспех днес, да се маха незабавно!Ай, канари треснете ги с разлика тия "буфери" Трябва да бият поне два центъра!
Локото не са кой знае колко добри, Славия ги разпиля преди седмица и биха Добружа с 11 юношки...
... то ако не биете това Локо в тая форма където се намира и редица скандали около отбора им не знам!
Лично според мен тактиката на Мъро е такава: Бие двата мача Локото и пуска Левски напред в турнира за купата!
Последна промяна от Teo на 16 мар 2014 10:47, променено общо 1 път.
- South_Park
За Ботев , тъй като почнах работа в един хотел , който е собственост на Ц.В 

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Teo написа:И какво ще стане ако Локото бият, Мъро не могат го барнат от поста му! Освен да го псуват на трибуните, нищо повече...
По-добрия нека бие днеска.
Бе не е много сигурно какво ще е бъдещето му при още една болезнена загуба и то от Локомотив Пд..
RedeviL написа:Teo написа:И какво ще стане ако Локото бият, Мъро не могат го барнат от поста му! Освен да го псуват на трибуните, нищо повече...
По-добрия нека бие днеска.
Бе не е много сигурно какво ще е бъдещето му при още една болезнена загуба и то от Локомотив Пд..
Кой ще дойде на негово място, не вярвам Петев да си захвърли страхотната работа, която върши в АЕЛ за да поеме Ботев

-
- Контакти:
Категорично за отбора на Пловдив - Локомотив!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- South_Park
ShooterMan написа:Категорично за отбора на Пловдив - Локомотив!
Лукумутиф = роми , факт

[/quote]
-
- Контакти:
За Локо ще съм, че Мъри трябва да го изритат и то болезнено. Пък и няма нищо по- хубаво от това да гледаш как селекция за няколко милиона пада 
П.С. сеирджия и хейтър съм, не се чудете.

П.С. сеирджия и хейтър съм, не се чудете.
Локото когато им се каже да играят (не за точен резултат
) могат да са много добри. Въпроса е какво ще е нареждането преди мача.
При всички положения мач, в който не играе моя отбор, не може да ме развълнува особено. Като цесекар малко или много клоня към Ботев, но едва ли ще се разплача, ако паднат.

При всички положения мач, в който не играе моя отбор, не може да ме развълнува особено. Като цесекар малко или много клоня към Ботев, но едва ли ще се разплача, ако паднат.
Върни се в “Футбол - България”