XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

daniel875
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот daniel875 » 15 мар 2014 20:45

lisynger написа:
daniel875 написа:
Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените :) .Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !

Колелото се върти. Две победи над много слаб "Левски", при това с много късмет.
Друго си 9 поредни победи.

Кръв ли храчиш,колега ? :lol:

Естествено, че не е само късмет, но да ми се перчите за победи над Здравков сте много смешни. Кой беше Сухия? Аз за такъв треньор не съм чувал.
Взимайте по - малко сироп за кашлица Всичко се вижда, но се прикрива съзнателно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 мар 2014 20:47

lisynger написа:
daniel875 написа:
Old_death написа:За пореден път бях на работа , но това не ми пречи да съм на седмото небе от кеф . Удоволствието бе пълно . Юношите честитиха по подобаващ начин юбилея на "не човеците " и то така , както най-боли , а после слушах по подуенското радио , как "журналистите ' ритуално си режат вените :) .Искам да изпратя едно послание към главния виновник за тия събития : Господин Тройчо Петков Младенов (десетобоец ) , изказвам голямата си благодарност към Вас , за положителните емоции , които ни дадохте , слагайки синята сган там , където и е мястото ! И все пак бъдете човек ! Пуснете следващия мач децата , родени след 1995 - та година , за да могат сините да вкарат поне един гол по случай юбилея си ! Пожелавам Ви през другия шампионат да станете Седмочисленик ( седем мача без получен гол ) , ако преди това не ги закрият !

Колелото се върти. Две победи над много слаб "Левски", при това с много късмет.
Друго си 9 поредни победи.

Кръв ли храчиш,колега ? :lol:

Не , спукаха му хемероидите :mrgreen:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2014 20:55

demon777 написа:Честита победа Армейци. Засулжаваме си ги да ги бием с резервите.
Да попитам какво пишеше на транспаранта на цска в началото на мача?

АРМЕЙЦИ. Със странен шрифт, и странен цвят, но така са решили-така са го направили. От Б сектор се вижда по-добре, отколкото от Г. :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 20:57

Менди избухна тука
Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 мар 2014 21:00

Честита ни победа! Като чух състава, имах някакво предчувствие, че Крачунов ще направи някоя издънка, както имах предчувствие за Пелето миналата събота. Не участва дори в контролите през зимата, а и никога досега не са играли заедно с Менди. Кой да очаква, че точно той ще се окаже героят?! Определено много голямо завръщане за него и сладка победа. Нямах възможност дори по ТВ да гледам мача, а го слушах по радиото, но подивях при гола.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 мар 2014 21:01

На такива като тоя отворения му дайте кърпички да си бършат сълзичките!
Доста ще да са, пък ако искат може и гифче да им дадеме на Крачунката. :lol: :lol: Колко трябва да си изтрещял, за да имаш смелост да се появиш във форума на ЦСКА сега! Ами ние ще те направим на пух и прах в този момент- скрий се, рони си сълзите някъде и да не сме видели син профил до другото дерби в този форум! Идете се гръмнете ритуално, ЦСКА ви натупа по-лошо и от миналата седмица, че беше с резервите! :) И пак имат смелост и наглост да ни отнемат славата, е няма да стане- не и тази вечер! ;) Марш оттука! :)
Последна промяна от dreben23 на 15 мар 2014 21:04, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 мар 2014 21:01

Udoji90 написа:Честита ни победа! Като чух състава, имах някакво предчувствие, че Крачунов ще направи някоя издънка, както имах предчувствие за Пелето миналата събота. Не участва дори в контролите през зимата, а и никога досега не са играли заедно с Менди. Кой да очаква, че точно той ще се окаже героят?! Определено много голямо завръщане за него и сладка победа. Нямах възможност дори по ТВ да гледам мача, а го слушах по радиото, но подивях при гола.

Представяш ли си, ако Петела коментираше.. Сигурно щеше да умре.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Venko123
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Мнениеот Venko123 » 15 мар 2014 21:13

Той Томов щеше да получи инфаркт човека, по едно време като го видях се притесних да не му стане нещо :lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Мнениеот onegavon » 15 мар 2014 21:30

Сакън, точно се га преди емитирането на акциите не бива!

Върни се в “ЦСКА”