ЦСКА - Левски - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15

Мнениеот Player » 15 мар 2014 19:24

Още от зимната подготовка беше ясно какво ще става. Много слаби резултати и селекция в последния момент с играчи които след няколко месеца може и да са готови за да изкарат 90мин. Преди всеки мач, този не може 90 мин, онзи не можел и тн. Това е пълна аматьорщина. Треньора пък е върха на всичко. Според него проблема все е бил ,че не могли нападателите да вкарат. Този вижда ли изобщо вижда ли нещо, което дори да прилича на футбол в играчите си. Топката просто се изритва напред пък каквото стане. Така сигурно и в Таити не играят.

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 15 мар 2014 19:26

Hohohoho написа:
london_hools написа:
Hohohoho написа:Леле, добре че имат само още един мач с нас, иначе щяха да станат шампиони. Все пак трябва да са ни благодарни, за дето ги бетонирахме на третото място. Толкова нещастен Левски досега не е имало. Пълен с черни людоеди, ритали едно време пикочен мехур от коза вместо топка, някъде из Африка, след това хванати от вражеското племе и продадени в робство, да играят за Левски. Туре, Брю и Бастош са срам за футбола и са на ниво аматьорски групи, Пелето е за старчески дом, а Макриев става само за пиколо в някой хотел.

В задачата се пита кой идиот ги докара в Левски,като прибавиш към тях и божинката(бастош 25 000 евро заплата)взети заедно взимат над 250 000лева на месец-за 0 гола!!!С това ръководство толкова,от 4 мача-1 точка,колкото изпадащ отбор :x .А дебелия глиган като се появи пред медийте и съдбата ни обръща гръб :!: Не знам дали умишлено или от глупост Левски се води към фалит,с толкова задължения и срутен сектор А скоро няма да има оправия :( БОРАТ ВЪН–ВЕДНАГА!!!

Не знам вече дали и Бай Ганя е виновен, Здравков ли, който и да е там. Тия не могат да вкарат 100% ситуации, не след 30 минута не могат да си подадат 3 паса, а след 60тата не могат да си мръднат задниците. И това на фона на Лудогорец, за които ми стана жал, че паднаха толкова от Валенсия, имат бюджет колкото Левски, а играят 10 пъти по сърцато, Литекс, където Загорчич без кой знае какви пари направи страхотен състав с 3-4 чужденци и фалиралата ЦСКА, която за пореден път ни би. Батков, Здравков и качулатите, които изпъдиха Петев са магьосници. Какъвто и да беше, досега под негово ръководство щяхме да сме къде-къде по-добре... Любовта на Гонзо към Левски ще му коства всякаква бъдеща кариера. За половин десетилетие от най-добрия и перспективен отбор в България се превърнахме в сборище на некадърници, ръководено от най-простия адвокат на планетата.

За жалост си прав :idea: След лошо управление за последните 7-8 години Левски "успя" да изгони от стадиона 2/3 от публиката си,а след гафовете и лафовете на мустака сме може би най-мразеният отбор в БГ.А колкото до тренера-зле е,но в тази обстановка трудно някой свестен ще дойде :roll:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 15 мар 2014 19:27

BadBoy написа:Споделих преди месец и повече, че Лудогрец НЯМА да е шампион, Разликата между ЦСКА и първите е само 4 точки и това с любезното съдействие на сините.

Имаме мач по малко, и предимство в преките двубои...
А и трябва да ни бият...
Разбира се трябва главите на нашите да се прочистят от лига Европа и няма да има проблеми !!!
А и Домусчиев трябва да е луд да не осребри коефициента, ако разбираш какво имам впредвид ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 15 мар 2014 19:28

Разликата вече от ЦСКА е 10 точки,1 точка от 4 мача,470 минути без вкаран гол,тотален антифутбол,абсолютно малоумно проведена подготовка и потресаваща некадърност в треньорския щаб на Кухия-това ако не стига за уволнение не знам,ама тоя пияндурник играе по свирката на Батков и вчера му бе гласувано доверие до края на сезона.В това се превърна Левски в навечерието на 100 ГОДИШНИНАТА.Всички виновници да стават и да се махат,а това нищожество Кевин Бру да бъде пребит и изгонен.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

valcosel
Контакти:

Мнениеот valcosel » 15 мар 2014 19:29

kтая маймуна туре няма място в бг

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2014 19:29

snakebite написа:
Blue Mind написа:
Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА. ;)

Абе по добри сме от ЦСКА, но се надъхват а и физически са добре ...
Обаче за мача през есента с Левски в Разград почвам и да си мисля и конспиративни теории -Туре и Макриев там бяха като богове, а в едни 10 мача в които съм гледал - играха като параолимпийци...
Тоя мач с Ботев 3:1 като гледаш и сега с ЦСКА, все едно различни отбори на Левски играят... :shock:
Това си е проблем на Левски де, но просто се чудя на амплитудите...

Това за амплитудите е нормално. Левски е много непостоянен.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 15 мар 2014 19:38

snakebite написа:
Blue Mind написа:
Видя се ,че ЦСКА не струват,Лудогорец са с класа над тях,но се видя и че ние не струваме повече и от ЦСКА. ;)

Абе по добри сме от ЦСКА, но се надъхват а и физически са добре ...
Обаче за мача през есента с Левски в Разград почвам и да си мисля и конспиративни теории -Туре и Макриев там бяха като богове, а в едни 10 мача в които съм гледал - играха като параолимпийци...
Тоя мач с Ботев 3:1 като гледаш и сега с ЦСКА, все едно различни отбори на Левски играят... :shock:
Това си е проблем на Левски де, но просто се чудя на амплитудите
...

"Левски" са ви победили,защото вие сте се надигравали с тях.(а и играеш,колкото ти позволи противника).
Ние няма да се надиграваме с вас,а ще ви дебнем на контра,гледай и вас да не "излъжем" с някой гол в края! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 мар 2014 19:42

Разходих кучето , влизам тук , пиейки Н-та бира и очаквам масово сепуко от Кухия , борат, тропчо, ...
А то?
Кухия щял да напусне, ако го уволнят. :lol:
Сега очаквам да ни трапосат и гонзьо и направо да изпадаме.
Уф.То няма как с новият формат.
Тая година си е апогея на тестисите, които си правят с нас толкова време.
Къде е комсомолския секретар да издуе тумбак и да засуче мустак?
Или си пие кротко ичкията с лупи и се хилят.
Няма да кажа , че това не е моят Левски.
Моят си е.Играят в синьо
Ама нещо май съм съгрешил.Господ ме наказва , затова , че не повярвах в момчетата.
Че се подигравах на техният труд. :mrgreen:
Те се скъсват да се "трудят" за тез мизерни заплати на фона на "цъфтежа" на народа , а аз , непрокопсаника , гледам черногледо нещо.
Все съм недоволен.
Така ми се пада.
Защо съм недоволен от треньор -слънце, собственик-бахур, играчи-параолимпийци?
Последна промяна от фифи перото на 15 мар 2014 19:51, променено общо 1 път.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 мар 2014 19:49

Само с един Старокин и Белаид - не става!
Ако не беше Белаид, щяхме да паднем с повече.
Голямо е това момче. Единственото положително нещо в Левски е неговото взимане.
Честита победа на феновете на ЦСКА.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 мар 2014 19:50

Player написа:Още от зимната подготовка беше ясно какво ще става. Много слаби резултати и селекция в последния момент с играчи които след няколко месеца може и да са готови за да изкарат 90мин. Преди всеки мач, този не може 90 мин, онзи не можел и тн. Това е пълна аматьорщина. Треньора пък е върха на всичко. Според него проблема все е бил ,че не могли нападателите да вкарат. Този вижда ли изобщо вижда ли нещо, което дори да прилича на футбол в играчите си. Топката просто се изритва напред пък каквото стане. Така сигурно и в Таити не играят.

Е това е най-големият проблем на нашите треньори! Когато трябва да анализират самата игра, тактика, грешки, положителни неща и т.н... те започват да ми дъвчат общи приказки на махленски език... Е няма как да стане с подобни хора да очакваме нещо смислено от играчите!

Върни се в “Архив”