XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)
Честито за пореден път, май ми стана навик
, но така стоят нещата. Аз очаквах сериозна победа за сините, но тези ми очаквания се изпариха още с излизането на Божинов. От този момент нататък с тактиката на Сухия просто нямаше как да стане, освен случайно. Мачът си беше грозен и за хикс, но по-настоятелният отбор в края успя да вкара гол и да отмъкне победата.

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Това чувство и емоция което изпитах от днес е безценно! Просто няма пари на земята, който могат да ти донесат такава радост!
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА В ЧЕРВЕНИ ФЛАНЕЛКИ, БЛАГОДАРЯ ВИ!
ВЕЛИКИ СТЕ!
ВЕЛИКИ СТЕ!
По-сладко от победа в последната минута няма. 

-
- Контакти:
Teo написа:Това чувство и емоция което изпитах от днес е безценно! Просто няма пари на земята, който могат да ти донесат такава радост!
ВЕЛИКИ СТЕ!
Честито на всички,Армейци.Жалко,че не можах да изпитам тази радост дори пред телевизора.
Стойчо Младенов трябва да предложи на Ботев Армейците да излязат срещу Левски вместо тях
Може да играем и с жълто-черни фанелки. 

Няма купаааа.... Няма титлаааа... Само синя тишина! В 93-та минута стана още по-синя тишината! Мача второто полувреме ги размазахме, Тошко беше най-голямата дупка, но за съжаление няма кой да поеме топката от защитата и да я изнесе до центъра, само се блъскаше топката напред, но и с този футбол ги заклахме. Свети Стойчо говедоубиец!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Окончателно закрихме обора,за пореден мач ги надиграхме на терена и трибуните.Един голям по-здрав за келешите които се направиха на терминатори на окръжна и след това подобриха всички рекорди на бягане.Тези кюстендилски боклуци дойдоха с бухалки и бомби и дори раниха полицай,сега като ги намерят ще им сцепят дупетата от секс,от страх си забравиха колите и сега и Обама няма да може да им помогне.Гадната фуражка дала заповедта да ни задържат и закарат в 7 районно да го прегази тир,добре че има и нормални фуражки мислещи разумно и ни пуснаха да гледаме мача на стадиона.
-
- Контакти:
Левски с 3-ма българи в стартовия състав! Честита победа , италиански песни пееха ли се?
Поздрави
Поздрави
Забелязахте ли, че след смяната на бутонките Иван Стоянов заигра доста по-добре или само на мен ми е направило впечатление? 

Предлагам на спринт гейвижън другия път да оставят бомбите,бухалките и маските за да могат да бягат още по-бързо,поне да бяха дошли сериозни,а не да пращат децата да тръгват по пътя на труженичките.Пожелавам на двата наркомана останали в седмо една дълга нощ изпълнена с много болка и страдание,това е най-малкото с което се отърваха днес.