ЦСКА - Левски - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15

Мнениеот london_hools » 15 мар 2014 18:56

Hohohoho написа:Леле, добре че имат само още един мач с нас, иначе щяха да станат шампиони. Все пак трябва да са ни благодарни, за дето ги бетонирахме на третото място. Толкова нещастен Левски досега не е имало. Пълен с черни людоеди, ритали едно време пикочен мехур от коза вместо топка, някъде из Африка, след това хванати от вражеското племе и продадени в робство, да играят за Левски. Туре, Брю и Бастош са срам за футбола и са на ниво аматьорски групи, Пелето е за старчески дом, а Макриев става само за пиколо в някой хотел.

В задачата се пита кой идиот ги докара в Левски,като прибавиш към тях и божинката(бастош 25 000 евро заплата)взети заедно взимат над 250 000лева на месец-за 0 гола!!!С това ръководство толкова,от 4 мача-1 точка,колкото изпадащ отбор :x .А дебелия глиган като се появи пред медийте и съдбата ни обръща гръб :!: Не знам дали умишлено или от глупост Левски се води към фалит,с толкова задължения и срутен сектор А скоро няма да има оправия :( БОРАТ ВЪН–ВЕДНАГА!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 15 мар 2014 18:56

Сутринта написах нещо, което съм го писал много пъти в продължение на няколко години. Позволявам си да задам отново няколко въпроса.
1. Как може в "Левски" да се назначават толкова слаби треньори?
2. Как може такава посредственост като Антони Здравков да бъде търпян толкова време, при толкова провали и слаба игра за старши треньор? Защо беше назначен?
3. Господин Здравков, Вие допускате ли вариант подаване на оставка? Явно притежавате огромна наглост и липса на достойнство след като при тези резултати и при това състояние на отбора си стоите невъзмутимо на поста.
4. Господин Ангелов, не се ли усещате, че отдавна не сте за професионален футбол? Това беше очевидно след като Ви изгониха от "Стяуа" и "Анортозис". Демонстрирате синхрон със старши треньора - и двамата сте нагли, без достойнство...
5. Кой отговаря за селекцията в "Левски"? Има ли наказани за толкова провали? Оставки естествено липсват.
...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 15 мар 2014 18:57

Сухия е.а мамата на отбора.Кел файда,че ми казва след мача че той бил виновен ами аз ли да съм?След 45 минути отбора не може да ходи,каква подготовка какво чудо е направил резултатите са налице.Миналата година,може нищо да не играехме,но поне можехме да изграем мач на пълни обороти през 3 дни,а сега заради това чучело отбора не може да изкара и едно полувреме :evil: :twisted:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 мар 2014 18:59

Батков Вън.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 15 мар 2014 19:00

В днешния тъжен ден има и синя радост. Мъжкият волейболен отбор на "Левски" спечели Купата на България!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 мар 2014 19:01

Пълен ташак! Надеждите за победа за мен се изпариха с контузията на Божинов, останалото беше мъчение и за гледане, и за всичко... Абсолютна футболна несъстоятелност на Здравков, не знам с какви очи седи още като треньор... Трагедия, аз очаквах голяма победа, а тоя шушумигар игра в защита- като Стойчо! А смяната му Ангелов за Рамос в момент, когато трябваше да тръгваме напред за задължителната победа, щото хикс никаква работа не ни вършеше, я оставям без коментар! За пореден път губим с гол от статично положение. Завършен идиот!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 мар 2014 19:01

santi_santi написа:Сухия е.а мамата на отбора.Кел файда,че ми казва след мача че той бил виновен ами аз ли да съм?След 45 минути отбора не може да ходи,каква подготовка какво чудо е направил резултатите са налице.Миналата година,може нищо да не играехме,но поне можехме да изграем мач на пълни обороти през 3 дни,а сега заради това чучело отбора не може да изкара и едно полувреме :evil: :twisted:

И отново все тренера виновен. :shock: :shock: :shock: Аз се питам докога така някои хора ще мислят?! Главния виновник за това състояние на Левски е ТОДОР БАТКОВ!!!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 15 мар 2014 19:03

Понеже си падате по извадки, моля заповядайте! :)
modor написа:0-2 8-)

housestyle написа:0:3

bold написа:0:1 леко без зор

batmanlevski написа:Божката,Туре,Бастош и Рамос 0-4

ЕМИЛ написа:Скромно 0 : 2

tuksam написа:До всички Левскари
Не обръщаите внимание на тези драскачи и комплексари.Те го правят от страх.Много добре знаят какво следва когато влезем в серия.
Левски ще върви напред и това ще го видим още в събота срещу ЦСКА.
Моята прогноза е 0:4 и много усмивки

Черният козел написа:Левски възкресе,а в събота вечер искам да чувам-воистина възкресе!
1-5

alexdb написа:За утре си пожелавам или убедителен успех за Левски с повече от три гола или минимална победа с 1:0 с гол на Божинов в 95 м. след очевидна засада и извършен фал в нападение, че да боли повече и да има повече грух :)

zlobul написа:4-0 за Левски. Това ми е прогнозата .

Синьо сърце написа:
zlobul написа:4-0 за Левски. Това ми е прогнозата .

Тази прогноза се върти и в моята глава. Но се надявам на малка промяна в нея... :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 мар 2014 19:04

къде сте бе, синята лавина!? не ви виждам в класирането, полека да не изпаднете във втората седмица!
5-и мач сте кръгла нула! само на прогнозите сте силни! второто полувреме пипнахте ли топка?

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 15 мар 2014 19:05

LSFC 1914 написа:
santi_santi написа:Сухия е.а мамата на отбора.Кел файда,че ми казва след мача че той бил виновен ами аз ли да съм?След 45 минути отбора не може да ходи,каква подготовка какво чудо е направил резултатите са налице.Миналата година,може нищо да не играехме,но поне можехме да изграем мач на пълни обороти през 3 дни,а сега заради това чучело отбора не може да изкара и едно полувреме :evil: :twisted:

И отново все тренера виновен. :shock: :shock: :shock: Аз се питам докога така някои хора ще мислят?! Главния виновник за това състояние на Левски е ТОДОР БАТКОВ!!!

Кой?Филанкишията ли...Батков ли е казал на Сухия апдал как да ги подготвя,или случайно Батков е наредил да се пускат Макриев,Пелето и Димов?Батков и той не е цвете за мирисане,но специално за да сме в това състояние пролетта вината е изцяло на Сухия :!: :!: :!:

Върни се в “Архив”