ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ ????

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ ????

Мнениеот maldin1 » 12 ное 2009 09:30

ros написа:Не знам каква е ползата, но предполагам какви премии вземат треньора и директора. Защото иначе хептен смешна става работата. И едва ли на Бербо Марто Валери и Стенли им трябват тези пари. Но за останалите е друго...
Ние доигравахме едни квалификации още от януари тази година, защото Мъри нищо не бил обещал, а само да доизкара цикъла. Тогава /докато все още имаше шансове/ играехме с едни футболисти... после за последните 3 мача - с други. Сменихме и тях т.е. обиграхме ги. Сега викаме още по-различни и тях ще обиграем за две три сборни мачлета - не ми се споменават съперниците, защото по-голяма пародия не е имало. А като дойде септември 2010 просто не мога да си представя лицето и гърба на отбора. Но нищо ... мачове са това. Победи във визитката на треньора /предполагам де/.
Та с други думи ЗАПЪЛВАМЕ ДАТИ НА ФИФА. Ползата е, че си направиха добра срещта с приятели /някои дойдоха за пъпви път в МОЛа/. Но и това е нещо

Искам да ни се паднат в една група Англия или Испания, да ни направят баскетболен резултат.И тези дето се мислят за компетентни в БФС да се видят колко са такива.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 12 ное 2009 09:31

Абе едни 150-200 000 евро отидоха на кино

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 ное 2009 09:35

Те и Кипър ни направиха баскетболен резултат, ама шефовете в отбора казаха "И аз да бях фен и аз щях да ги освирквам" е това е.
А ако те не са фенове на футбола - какви са?
Кой трябва да е фен?
Както казва един познат на всички вас "Абе аланкоолу" за чий го крепите тоя
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 12 ное 2009 09:47

IVAN.CIPRUS написа:Каква е ползата от тези контроли?Защо трябваше да се харчат хиляди евро?Щеше да е по добре тези пари да се дадат на децките школи.Или да се помогне на футболиста който се нуждае от бъбрек.А контрола можеше да се играе със младежкият национален отбор,например и ползата щеше да по от фаида.Абе пак нещо си правят тези в централата ,наближава нова година.Трябва да се разпределят премии награди.А за тези които имат жизнена нужда от помощ?Една екскурзия в повече,кво толкова. :roll:

защото на един отбор му е нужно обиграване!трябва да има програма по която да се развива отбора,според теб да се събират 2ч преди официален мач ли?
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 12 ное 2009 09:53

iskren написа:
IVAN.CIPRUS написа:Каква е ползата от тези контроли?Защо трябваше да се харчат хиляди евро?Щеше да е по добре тези пари да се дадат на децките школи.Или да се помогне на футболиста който се нуждае от бъбрек.А контрола можеше да се играе със младежкият национален отбор,например и ползата щеше да по от фаида.Абе пак нещо си правят тези в централата ,наближава нова година.Трябва да се разпределят премии награди.А за тези които имат жизнена нужда от помощ?Една екскурзия в повече,кво толкова. :roll:

защото на един отбор му е нужно обиграване!трябва да има програма по която да се развива отбора,според теб да се събират 2ч преди официален мач ли?

И кого точно обиграваме. Колко футболисти се смениха на определени постове /цялата защита и двата фланга/. И от 8-9 мача досега тази година изясни ли ти се състава? Обиграхме ли го? Няма и да се изясни... Защото и на МЕНИДЖЪРИТЕ гравитиращи около отбора не им е ясно кого за момента трябва да пласират
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 12 ное 2009 11:38

Fichango написа:Абе едни 150-200 000 евро отидоха на кино

Ако не и повече...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 12 ное 2009 13:04

По-добре да играят,че иначе по-вдървени стават и като почнат официалните мачове плетат чингелите.Вече е друг въпроса за какво точно с тези отбори уредиха контроли,аз също съм ЗА да бяха играли с младежкия например,но... 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 ное 2009 15:29

ros написа:Те и Кипър ни направиха баскетболен резултат, ама шефовете в отбора казаха "И аз да бях фен и аз щях да ги освирквам" е това е.
А ако те не са фенове на футбола - какви са?
Кой трябва да е фен?
Както казва един познат на всички вас "Абе аланкоолу" за чий го крепите тоя

И аз това питам.Каква двойка центр.защ. ще обиграва?Може ли да ми каже някой от застъпниците на Синоптика?Вика само Пл.Николов като ц.з.той се разболява и търси ц.з. на пожар,умника селекционер-хасковския кратун.Ако утре вечер,паднем с по-малко от четворка ще е супер резултат.
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 ное 2009 19:07

Ползата е в изпирането на някой друг мильон, и набутването на още левскарчета в националния.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 ное 2009 19:13

crap написа:Ползата е в изпирането на някой друг мильон, и набутването на още левскарчета в националния.

А каква беше ползата от присъствието на цесекарчета в националния?Те май станаха за смях.Така че спри да делиш националите на сини и червени,всички са на едно и също смешно ниво в момента.В темата за мача с Шахтьор казваш,че си доволен от тази контрола,тук традиционно плюеш,интересно...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”