ЦСКА 1 МЯСТО УЕФСКИ 3 МЯСТО!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА 1 МЯСТО УЕФСКИ 3 МЯСТО!!!
Бай ГЕНЧО за какво да паля флекса да не би да сме 3ти. Миналата година да не завършихме на 16 т от шампиона..Да не би ние да се изсрахме в Европа върху името на най големия Българин..Да не ни наричат нас ЕВРОИДИОТИ
Нека да изясним нещо. Никои не го е срам от резолтата с Бате борисов. Нас ни е срам донякъде от идиотските грешки, точно две, и глупавото ни нападение. Защо така, ами защото от 7 мача Бате загуби само един и то в Мадрид. Ако това е слаб отбор здраве му кажи. Така че това с Бате мене не може да ме обиди. Жилина е друго нещо, оставам го без коментар. Поне Бате е шампион, докато хайдук кула не ги знам изобщо къде са.

gencho написа:Нека да изясним нещо. Никои не го е срам от резолтата с Бате борисов. Нас ни е срам донякъде от идиотските грешки, точно две, и глупавото ни нападение. Защо така, ами защото от 7 мача Бате загуби само един и то в Мадрид. Ако това е слаб отбор здраве му кажи. Така че това с Бате мене не може да ме обиди. Жилина е друго нещо, оставам го без коментар. Поне Бате е шампион, докато хайдук кула не ги знам изобщо къде са.![]()
![]()
![]()
Това,че БАТЕ е слаб отбор са думи на вачия президент- нещо повече,той си позволи да обиди една държава,само за да се подмазва на сините фенове! А и ако погледнеш темите преди мач ви с беларусите,преобладаваха мненията,че по-голям късмет от това не можело да извадите- честитихте си сигурното влизане в ШЛ,присмивахте се на заслужилия БГ шампион и какво ли още не,а сега взехте,че искархте БАТЕ супер гранд?! Това,че се представят достойно в групите,прави срама на страната ни още по-голям,сети се защо!!! А колкото до Хайдук-Кула....защо си мисля,че все пак продължихме,въпреки слабото ни представяне- така,че примера ти е доста неуместен!
gencho написа:Нека да изясним нещо. Никои не го е срам от резолтата с Бате борисов. Нас ни е срам донякъде от идиотските грешки, точно две, и глупавото ни нападение. Защо така, ами защото от 7 мача Бате загуби само един и то в Мадрид. Ако това е слаб отбор здраве му кажи. Така че това с Бате мене не може да ме обиди. Жилина е друго нещо, оставам го без коментар. Поне Бате е шампион, докато хайдук кула не ги знам изобщо къде са.![]()
![]()
![]()
ХАХАХА БАТЭ били отбор

Хайдук Кула ги елиминираме. Има голяма разлика

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
СинТерор написа:
Хахаха браво пичТози клип не бях го гледал ама иначе и аз като бях там на стадиона ние ги надвиквахме! Много добре се чува " Ц(*КА е кочина"
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mZkvSIq45go
Ако говориш за последното дерби явно си пунсал MP3 и си слушав вашите пенси

Ето още 1 ваша крадена песен този път от ЛОКО пловдив http://vbox7.com/play:b1345fb4
И кога ще върните титлата спечелена в МАКеДЕНОЯ на истинския шампион който игра в БЪЛГАРИЯ а не в чужбина бре рогато свине

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
СинТерор написа:RED MAGIC написа:Надвиквате чушки
Явно си глух щом не чуваш какво се вика
А БЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ВАШТЕ ТАН В СЕКТОРА ВИ РАЗОРАН НА ПОДУЕНЕ НЕ МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА СЕ МЕРЯТ С НАС .ФАНАТИЦИТЕ ОТ СЕКТО,,Г'.

КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
RED MAGIC написа:tprodanov написа:Ние обичаме Левски. Вие сте тия, дето верват на Томов, дето нямал вина, и все батков ви е виновен. Свиркаджици, пазете си го, още работа има да върши. Всичко е точно, платено, коректноАз съм ЛЕГЕНДА, хахахахаха
Eй, ние псуваме Томов ако не знаеш.
И няма по-жалко нещо от това да се представяш за цскар във форума на ЦСКА. Това е жалко.
Нема форум на цска, където се преставям са цскар. Бих си прерязал вените

beitman написа:Ами нормално е феновете да реагират,когато са недоволни,пък било то и с рязане на греди- все пак сме претенциозна публика! Не мисля,че някога ще тръгнем да ръкопляскаме,когато са ни нацепили отбори като Тампере и БАТЕ,това е разликата между двете агитки- червената е свикнала да е изисква максимума и е недоволна когато не се получава,а синята....абе пляскайте там даже когато ви пляскат и това е
Нормално е да си претенциозен, когато си непоръбен нещастник, който няма собствено постижение в живота и единственото, което може да му осмисли деня е победа на жалкото отборче. Точно затова и пеете само за победа, жалка история. Още от налагането на тоя извратен строй у нас, се привличат фенове на строя и на отбора от най-жалките жители на страната.
Свободните хора, със собствено мислене, със собствена идеология, които живеят нормално и постигат сами целите си в живота не им е жизнено важно дали Левски ще победи или ще загуби. Всеки обича победите, но когато си нормален човек имаш възможността да обичаш отбора си, а не той да ти е единствената сламка в блатото. Затова Левски е идея, а цдна - цел. Ае със здраве!
- INZAGHI_99
- Контакти:
UROD написа:gencho написа:redguy написа:КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО.ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО.ГОВЕДА СИНИ ВИИ ПАК СТЕ ТРЕТИ А НИИ ЧЕРВЕНО БЕЛИ ШАМПИОНИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!!!!!!!!!
Снимай си го класирането защото скоро ще се промени. След една седмица друга песен ще запееш. Ти ще си първия които ще отиде да "реже гредите на армията", голям смях беше.![]()
![]()
![]()
ГОВЕДО АКО БЯХ ОТ ЛС В ТОЗИ МОМЕНТ ЩЯХ ДА СИ ПРЕРЕЖА ГЪРЛОТО НЕ ГРЕДАТА
ти пак ли пишеш за такива като теб е забранено. Спомни си КОЙ РЯЗА ГРЕДИ И ТОГАВА ГОВОРИ 8-0 8-0 8-0
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
redguy написа:СинТерор написа:RED MAGIC написа:Надвиквате чушки
Явно си глух щом не чуваш какво се вика
А БЕ ГОВЕДО ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ВАШТЕ ЦИГАНИ ТАН В СЕКТОРА ВИ РАЗОРАН НА ПОДУЕНЕ НЕ МОЖЕ ВЪОБЩЕ ДА СЕ МЕРЯТ С НАС .ФАНАТИЦИТЕ ОТ СЕКТО,,Г'.
ТИ АКО СИ СЕКТОР ГЕЙ , НИ ТО ЖАЛКО ЗА феновете ви, ти си пародия от всякъде. ПЪЛЕН НЕКОМПЕТЕНТНИК, като пишеш нещо поне прегледай текстовете на останалите фенове(беззначение на кой отбор), че ти си позор за тези фенове.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”