Отборът показа че може да поддържа добра кондиционна форма независимо от първенството. На мен много ми харесва напрежението там и мисля че още догодина ще берем първите плодове от това.
В нито един мач със сериозен отбор като Лацио, Валенсия, и Базел, ръководството не показа че отборът може да бъде търпелив и да си опази вратата суха поне 60 мин., докато по всичко личи, че на тях им трябват по-малко от 10 мин натиск за гол. За малко 0:2 в 5та мин. Какви други стратегии са чертали изобщо не ми се мисли, но предвид нееднократно допусканите едни и същи контри на едно докосване, за какъв нападателен футбол говорим? Черно море го разпродават постоянно и си опазва вратата суха, ние Валенсия ще матираме на импровизация. И трите отбора ни вкарваха необезпокоявани на контри защото защита е нереалистично издърпана напред, а нашите са освен това и по-бавни и закономерно не успяваха да дори да настигнат нападелите, камо ли да ги притесняват. И национала и Лудите традиционно се окопават при натиск в две линии пред наказателното и следва серия от грешки. Даже и Беларус ни игра на три линии.
Традиционно българският футбол е безпомощен при създаването на опасности в постепенните атаки, и при всички важни мачове сме безидейно напред търсещи гола, с по 7 и повече играчи, като нито могат да пробият през центъра, нито по фланга, нито са уверени да гардират, но понеже не им отнемат топката си мислят че атакуват. Издебват ни и гол.
На Лацио ясно се видя, че единствено раздалечаване на линиите у противника, позволява на Лудите да си играят бързия футбол с острота и преливане. Загуби ли се остротата, пропадат тотално шансовете за организиране на смислена атака срещу по-класни футболисти, като вместо да търсим възвръщане на условията за острота, ние все повече затъваме там без идея какво да правим или как да се измъкнем, и те това и чакат.
Защо не демонстрира треньорският щаб усиля за израстване, и не потърси решение на нито един от тези проблеми. Момчета показаха че имат характер и сърце, но с тотално сбъркана стратегия, бяха движени сляпо от желанието за гол, без да възприемат колко бяха обречени. С тази стратегия и дузпата и гредата да бяха вътре, бяхме обречени на същата въртележка, на която треньорът не намери за уместно да търси противодействие в четвърти мач. Не беше коректно спрямо играчите, нито пък към нас.
Смените също толкова несвързани със случващото се. Дано Капело да е светнал Домуса.
Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT
roskov9 написа:Отборът показа че може да поддържа добра кондиционна форма независимо от първенството. На мен много ми харесва напрежението там и мисля че още догодина ще берем първите плодове от това.
В нито един мач със сериозен отбор като Лацио, Валенсия, и Базел, ръководството не показа че отборът може да бъде търпелив и да си опази вратата суха поне 60 мин., докато по всичко личи, че на тях им трябват по-малко от 10 мин натиск за гол. За малко 0:2 в 5та мин. Какви други стратегии са чертали изобщо не ми се мисли, но предвид нееднократно допусканите едни и същи контри на едно докосване, за какъв нападателен футбол говорим? Черно море го разпродават постоянно и си опазва вратата суха, ние Валенсия ще матираме на импровизация. И трите отбора ни вкарваха необезпокоявани на контри защото защита е нереалистично издърпана напред, а нашите са освен това и по-бавни и закономерно не успяваха да дори да настигнат нападелите, камо ли да ги притесняват. И национала и Лудите традиционно се окопават при натиск в две линии пред наказателното и следва серия от грешки. Даже и Беларус ни игра на три линии.
Традиционно българският футбол е безпомощен при създаването на опасности в постепенните атаки, и при всички важни мачове сме безидейно напред търсещи гола, с по 7 и повече играчи, като нито могат да пробият през центъра, нито по фланга, нито са уверени да гардират, но понеже не им отнемат топката си мислят че атакуват. Издебват ни и гол.
На Лацио ясно се видя, че единствено раздалечаване на линиите у противника, позволява на Лудите да си играят бързия футбол с острота и преливане. Загуби ли се остротата, пропадат тотално шансовете за организиране на смислена атака срещу по-класни футболисти, като вместо да търсим възвръщане на условията за острота, ние все повече затъваме там без идея какво да правим или как да се измъкнем, и те това и чакат.
Защо не демонстрира треньорският щаб усиля за израстване, и не потърси решение на нито един от тези проблеми. Момчета показаха че имат характер и сърце, но с тотално сбъркана стратегия, бяха движени сляпо от желанието за гол, без да възприемат колко бяха обречени. С тази стратегия и дузпата и гредата да бяха вътре, бяхме обречени на същата въртележка, на която треньорът не намери за уместно да търси противодействие в четвърти мач. Не беше коректно спрямо играчите, нито пък към нас.
Смените също толкова несвързани със случващото се. Дано Капело да е светнал Домуса.
Има и един друг важен момент. Че защитниците в България имат твърде малко опит срещу класни нападатели и добре отиграни заучени положения. Определено, защитата няма толкова работа във вътрешното първенство и това си личи при всичките ни по-силни отбори. Докато на нападателите и офанзивните халфове често се налага да измислят някакви креативни варианти в атака, за да преминат през поредната "бетонна" защита от 10 човека

Колкото повече българските отбори срещат класни противници, толкова повече опит ще трупат и защитниците им. Само с тренировки не се учи един играч.

- ralka_levskarka
- Контакти:
avg написа:Никой не може да ми каже дали и колко много ще се радвам на успеха на Лудогорец! Да- Лудогорец е национална кауза Да- Лудогорец прави сензация в Европа, такава каквато нито Левски нито ЦСКА не са правили, не ме интересува преди колко години и те са играли на осминафинали, времена в които може би не сме били родени повечето. Това е нашия български мантелитет - да живеем със снякви спомени, затова другите ще вървят напред а ние ше се надяваме да не се паднем с Мура и Иртиш че надали може да се изложим пак. Като не искате да подкрепяте Лудогорец тогава недейте! Никой не ви кара насила. Гледайте си вашите два отбора и си говорете колко осминафинали са играли преди години в Европа. А ние ще се наслаждаваме на ЕДИНСТВЕНИЯ български отбор, който не само с играта си на терена но преди всичко с държанието си извън него ни кара да се гордеем, че сме българи.
Ти ли не си роден през 2006, бе, кауза

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз не мисля че може и да стане само с тренировка, но без адекватно треньорско решение, мачът може да изглежда че върви добре, но е тотално извън нашия контрол.
Лиспата на какъвто и да е опит за промяна, означава или че възприемаме загубата за нормална или че щаба има сериозни пропуски.
Ако Лудогорец ще печели само при определено темпо с бързи разигравания и точни пасове, то той ще става все по-лесен за неутрализиране дори в А група.
Нали се поставят високи цели - нека започнат да компенсират липсата на такава класа в бг с целенасочени усилия, с неграмотен футбол сме изуй гащи. Супер е че се борим, но не е от значение.
Тези проблеми ги видяхме още с Левски в София, а после и в Разград. Това че Левски в криза ни оказва смазващ натиск, означава че в ШЛ ще им бием злополучния рекорд. Проблема с неспособността да затрудниш противнака в своята половина е изцяло свързан с постройката на отбора и поставените задачи за изпълнение при таква ситуация.
В момента Лудите трбва да се стараят слабите компоненти в играта им да се развиват, както и компоненти необходимо за ефективно противодействие срещу испански отбори. Играчите са достатъчно грамотни и зидържливи за да могат да изпълняват по модерни указания.
Пък ако не, не, няма да е нищо непридвидимо.
Лиспата на какъвто и да е опит за промяна, означава или че възприемаме загубата за нормална или че щаба има сериозни пропуски.
Ако Лудогорец ще печели само при определено темпо с бързи разигравания и точни пасове, то той ще става все по-лесен за неутрализиране дори в А група.
Нали се поставят високи цели - нека започнат да компенсират липсата на такава класа в бг с целенасочени усилия, с неграмотен футбол сме изуй гащи. Супер е че се борим, но не е от значение.
Тези проблеми ги видяхме още с Левски в София, а после и в Разград. Това че Левски в криза ни оказва смазващ натиск, означава че в ШЛ ще им бием злополучния рекорд. Проблема с неспособността да затрудниш противнака в своята половина е изцяло свързан с постройката на отбора и поставените задачи за изпълнение при таква ситуация.
В момента Лудите трбва да се стараят слабите компоненти в играта им да се развиват, както и компоненти необходимо за ефективно противодействие срещу испански отбори. Играчите са достатъчно грамотни и зидържливи за да могат да изпълняват по модерни указания.
Пък ако не, не, няма да е нищо непридвидимо.
ntodorov написа:volf написа:Не можах да гледам срещата!
Може ли линк за мача към някой торент?
Благодаря!
И що ти е да си го причиняваш ?![]()
Остани си с хубавите спомени от мача с Лацио и не се занимавай с глупости.
Пък, ако държиш да гледаш, как е летял дарения орел - глеЙ истинския на Бенфика. Това е и орелът - пионер - всичко останало е преписвано. Че си и каца на мястото де.![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G89r9tP1Lt0#t=141[/youtube]
Искам да те попитам, градски, и се надявам да ми отговориш честно:
Ти от кога знаеш за съществуването на орела на Бенфика? Възможно ли е това да се е случило около мачовете на ЛУДОГОРЕЦ с Лацио?
Не е имало стойностен футбол и чисто футболни емоции на срещата ли?
Лудогорец са посрамили България с играта си ли? Нямаше красиви голове ли?
Какво да ме спре да го гледам....?
То това с орела е направено за да се случи и в България, на Български футболен отбор и може би ще е за последно.
Разбира се това не осмисля моя, а вероятно и твоя живот, въпреки че явно имаш афинитет към орлите и "Орлите".
Аз ще гледам футболната част от срещата и то само заради футболните и достойнства!
Все пак благодаря за загриженоста около моя душевен мир, но за пореден път ще те уверя, че аз съм в иаключително благоприятно физическо и психическо състояние на материя и дух за което заслуга има и личният ми избор на фенско пристрастие!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
avg написа:Гордейте се с историиките си, а нас ни оставете да се наслаждаваме на продукцията на ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Абе Бамби нали когато дойдат спадовете за Лудогорец разградчани точно тази история, която пишат сега ще ги топли..
Ще дойде ден и ти да се задавиш с думите си хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
avg написа:Престанете да ми говорите за история! Не ме интересува вашите отборчета преди колко десетилетия са били на полуфинали или финали в Европийските турнири! Не са ни притрябвали истории, това е нашия български мантелитет, заради тези истории така славни и безценни другите вървят напред а ние в България ще се молин да не ни се паднат Мура и Иртиш, че надали пак бихме се изложили. Но какво от това нали двете ни отборчета имат истории зад гърба си, и за какво са ви ако мога да ви попитам. Можете спокойно да си изтъркате дупетата с тяхние живеем в настоящето.Настояще в което Лудогорец прави национална кауза - ДА, Лудогорец прави сензация в Европа. И някои от вас се скъсват от яд, че стадиона се пълни до пропукване. Гордейте се с историиките си, а нас ни оставете да се наслаждаваме на продукцията на ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ
Ще напиша нещо,което се отнася за мача и повече от 40-те хил. на стадиона.
Браво!Привлякохте волейболните,баскетболните и тенис феновете.Те не ходят често на футболни мачове,но като за веднъж-дваж бива!
И още нещо ,на което попаднах,съветвам ви да подходите към него с голяма доза хумор,за да няма обидени!
Най-често задаваните въпроси на ст."Васил Левски":
7 - Ако свършат така ще има ли дузпи?
6 - Това ли е седалка номер 45? Извинете, но сте седнали на моето място!
5 - Мило, а тез знамена малките на ъгъла на тревата за какво са?
4 - при 0:1 - Въййй, амчи първият мач как свърши, уе?!
3 - После метрото или 280 ще ловиме?
2 - Абе на тебе как ти излиезе тоз стадион, аз ни мога да са тагна нещу!?!
1 - Зелените са нашите, нали?!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Не само че си болен,ами и глупав стана ясно.
Викаш селяните а ? Гордееш се че си гражданин ли гражданино ?
Ами че пуснете поне едно прасе на терена та и ние да се възгордеем с нашия принос(към) и продукция в столицата !
Или викаш:Ние сме хиляди-гордейте се !!
СРАМ.
Ами че пуснете поне едно прасе на терена та и ние да се възгордеем с нашия принос(към) и продукция в столицата !
СРАМ.
JACKO написа:Не само че си болен,ами и глупав стана ясно.
СРАМ.
Нищо не си схванал,ама не се и учудвам!!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
CSKA 78 написа:JACKO написа:Не само че си болен,ами и глупав стана ясно.
СРАМ.
Нищо не си схванал,ама не се и учудвам!!![]()
Хм,схванах че визираш неутралните столичани(които не са ходили на мач),но по този начин ти се изкарваш в повече.
.
.