ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ ????
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ ????
Каква е ползата от тези контроли?Защо трябваше да се харчат хиляди евро?Щеше да е по добре тези пари да се дадат на децките школи.Или да се помогне на футболиста който се нуждае от бъбрек.А контрола можеше да се играе със младежкият национален отбор,например и ползата щеше да по от фаида.Абе пак нещо си правят тези в централата ,наближава нова година.Трябва да се разпределят премии награди.А за тези които имат жизнена нужда от помощ?Една екскурзия в повече,кво толкова. 

Последна промяна от IVAN.CIPRUS на 12 ное 2009 07:57, променено общо 1 път.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Re: ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ .
После искат футбола във БЪЛГАРИЯ да е на ниво.Е как да стане когато първенството се прекъсва, поне по пет пъти за глупости.Ако се бяхме класирали на световното,да добре
да изиграеш някоя контролка.Ама сега,не виждам защо?Мъри трябваше по рано да се сети за това сега вече няма фаида.Фаидата е за цска ,така играчите ще имат време да поуветрят и изтрезнеят. 

АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Re: ЗАЩО НИ ТРЯБВАТ ТЕЗИ КОНТРОЛИ ????
Според мен въпроса ти трябва да е друг: ЗАЩО ИЗОБЩО ИМАМЕ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР??? Опа, обърках се - ФК България

Прочети интервюто на Божинов!
Защото ако ги нямаше, всички щяха да пишат с големи букви, ЗАЩО НЕ ИГРАЕМ КОНТРОЛИ??? ето защо!
dromihait написа:Прочети интервюто на Божинов!
И какво общо има интервюто на Божинов с въпроса "Защо играем тези контроли?" Аз лично неможах да направя връзка.

Дали ще предават някъде мача?
- unist_gp
- Контакти:
разбира се,че това е поредната глупост на насмърканите коцкари, определящи се като БФС. можеха да приемат поканата на Митко Събев и да играят приятелски мач с отбора на Черноморец в Бургас, щяха да имат идеални условия в базата и хотела в Поморие, където стандартът е 5 звезден, точно за лекета като Джисъса и Алисиев. Щяха да играят срещу отбор със стил,а не срещу спаринг команда. за парите въобще да не говорим, ако са решили така просто да ги пръскат на вятъра, да ги бяха дарили на Ботев или Берое. На наште утрепки обаче не им се ходи на курорт по нашето черноморие,ами искат в анталия и малта. там няма журналисти да те питат дали си в стая със секретарката и какво правиш пред огледалото 

[offtopic]Ей ще ме умориш Мухахахахаха[/offtopic]unist_gp написа:разбира се,че това е поредната глупост на насмърканите коцкари, определящи се като БФС. можеха да приемат поканата на Митко Събев и да играят приятелски мач с отбора на Черноморец в Бургас, щяха да имат идеални условия в базата и хотела в Поморие, където стандартът е 5 звезден, точно за лекета като Джисъса и Алисиев. Щяха да играят срещу отбор със стил,а не срещу спаринг команда. за парите въобще да не говорим, ако са решили така просто да ги пръскат на вятъра, да ги бяха дарили на Ботев или Берое. На наште утрепки обаче не им се ходи на курорт по нашето черноморие,ами искат в анталия и малта. там няма журналисти да те питат дали си в стая със секретарката и какво правиш пред огледалото
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Не знам каква е ползата, но предполагам какви премии вземат треньора и директора. Защото иначе хептен смешна става работата. И едва ли на Бербо Марто Валери и Стенли им трябват тези пари. Но за останалите е друго...
Ние доигравахме едни квалификации още от януари тази година, защото Мъри нищо не бил обещал, а само да доизкара цикъла. Тогава /докато все още имаше шансове/ играехме с едни футболисти... после за последните 3 мача - с други. Сменихме и тях т.е. обиграхме ги. Сега викаме още по-различни и тях ще обиграем за две три сборни мачлета - не ми се споменават съперниците, защото по-голяма пародия не е имало. А като дойде септември 2010 просто не мога да си представя лицето и гърба на отбора. Но нищо ... мачове са това. Победи във визитката на треньора /предполагам де/.
Та с други думи ЗАПЪЛВАМЕ ДАТИ НА ФИФА. Ползата е, че си направиха добра срещта с приятели /някои дойдоха за пъпви път в МОЛа/. Но и това е нещо
Ние доигравахме едни квалификации още от януари тази година, защото Мъри нищо не бил обещал, а само да доизкара цикъла. Тогава /докато все още имаше шансове/ играехме с едни футболисти... после за последните 3 мача - с други. Сменихме и тях т.е. обиграхме ги. Сега викаме още по-различни и тях ще обиграем за две три сборни мачлета - не ми се споменават съперниците, защото по-голяма пародия не е имало. А като дойде септември 2010 просто не мога да си представя лицето и гърба на отбора. Но нищо ... мачове са това. Победи във визитката на треньора /предполагам де/.
Та с други думи ЗАПЪЛВАМЕ ДАТИ НА ФИФА. Ползата е, че си направиха добра срещта с приятели /някои дойдоха за пъпви път в МОЛа/. Но и това е нещо
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН