"А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив
2:2
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
za nas e toj religiq написа:hd29 написа:za nas e toj religiq написа:
Ама да речем че са толкова колкото казваш !Та не ми стана ясно кои точно извади от тия 18 000 зрители , канарчетата или смърфовете ? Още повече пък защо ? Мислех че в училище първо се учи събиране , ама ти май си почнал от ваденето
Е все пак доста хора са били и на двата мача(има също и агитки на гостуващия отбор),няма да ги броим два пъти
Да локомотивците от техния стадион са били на нашия мач , и обратно

И идея си нямаш на колко мача съм бил на вашия стадион във сектор А,това правилиме фен на вашият отбор?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
GAVAO написа:za nas e toj religiq написа:hd29 написа:za nas e toj religiq написа:
Ама да речем че са толкова колкото казваш !Та не ми стана ясно кои точно извади от тия 18 000 зрители , канарчетата или смърфовете ? Още повече пък защо ? Мислех че в училище първо се учи събиране , ама ти май си почнал от ваденето
Е все пак доста хора са били и на двата мача(има също и агитки на гостуващия отбор),няма да ги броим два пъти
Да локомотивците от техния стадион са били на нашия мач , и обратноТука играем на клубните си стадиони бе човек , не може да влезеш и седнеш при буферите ! Или пък някой от тях да седне сред нас , нали не си го ми
И идея си нямаш на колко мача съм бил на вашия стадион във сектор А,това правилиме фен на вашият отбор?
И като не те прави какво ? И аз съм бил на ваши и не само в сектор А , това какво ме прави

-
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:Raoul_Duke написа:Още искаш ли? Ето:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SE0r4sbch4w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3mzXjdD6JIs[/youtube]
Ето я същата ситуация с разменени роли и на другия стадион
Абе ей ПИКЛьО! Кво ми разсъждаваш и си смучеш от пръстите, на този РЕТРО клип, който си постнал пише Локомотив - Ботев, какъв друг стадион?
Това е стадион "Пловдив" и ако не с наясно, просто защото си малък, вие малцинствата винаги сте сядали от северната страна. Така, че недей да се плюнчиш като охлюв.
Казах го във връзка на това че било немислимо,пич мечтая си да отида на дербито със синът ми
Така както навремето моят баща ме водеше,аз обличах нещо в цветовете на локомотив и хванати
За ръка отивахме на един истински празник за нашия град без да се притесняваме за каквото и
Да е.заради закани от този род(немислимо било),не съм го завел на нито едно дерби досега,ако
искаш пробвай да обясниш на едно 12 годишно дете че не е безопасно да се ходи на такива мачове,
гледа и не разбира какво е толкова страшно?Това е във отговор на за нас той е религия.
И като не те прави какво ? И аз съм бил на ваши и не само в сектор А , това какво ме прави
[/quote]
Така както навремето моят баща ме водеше,аз обличах нещо в цветовете на локомотив и хванати
За ръка отивахме на един истински празник за нашия град без да се притесняваме за каквото и
Да е.заради закани от този род(немислимо било),не съм го завел на нито едно дерби досега,ако
искаш пробвай да обясниш на едно 12 годишно дете че не е безопасно да се ходи на такива мачове,
гледа и не разбира какво е толкова страшно?Това е във отговор на за нас той е религия.

Plovdiv_1926 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3mzXjdD6JIs[/youtube]
та къде казваш е бил този мач
1978/79
Ботев - Локомотив 1:0, Локомотив - Ботев 4:0
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
gogova4o написа:Plovdiv_1926 написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3mzXjdD6JIs[/youtube]
та къде казваш е бил този мач
За да спре спора стадиона е 9 СЕПТЕМВРИ,всичко останало е чиста проба заяждане
1978/79
Ботев - Локомотив 1:0, Локомотив - Ботев 4:0
Надявам се Ботев да вземе мача,а ЦСКА да не спечели шопското дерби,за да се завърже интригата около 3-тото място
Очаквам минимална победа за Отбора на Пловдив 

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
-
- Контакти:
И какво излезе накрая само мрънкане от локомотивците, а накрая 1200 билета още не са продадени. За всеки случай сте поръчали още 100 билета, така че спокойно билети имате, ама май публика няма. Аху-иху и накрая тихо.