US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж!

Мнениеот El Grande Capitan » 14 мар 2014 19:16

boabbb написа:
пегъзимузовски написа:Има и по-тежки случаи в Америка - например мормон гей . :)

Еба го, тия ще са цял футболен отбор, бе :mrgreen: :lol: Как се разбира кои са жените :lol:

Играят вързано 5 на 5, които паднат са жени нощеска....ама те па мое да падат нарочно,бахго то не е едно.... :roll:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 14 мар 2014 19:35

Отврат!!!14/88...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 мар 2014 19:38

Гледайте позитивно на нещата. С тези темпове след 5-6 г. ние хетеросексуалните ще станем малцинство и тогава ще започнем да имаме права и претенции към мнозинството :)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 мар 2014 20:05

alexdb написа:Гледайте позитивно на нещата. С тези темпове след 5-6 г. ние хетеросексуалните ще станем малцинство и тогава ще започнем да имаме права и претенции към мнозинството :)

Нарастващия брой педали не ме тревожи ни най-малко, притеснява ме увеличаването на броя на лесбийките....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 мар 2014 20:20

El Grande Capitan написа:
alexdb написа:Гледайте позитивно на нещата. С тези темпове след 5-6 г. ние хетеросексуалните ще станем малцинство и тогава ще започнем да имаме права и претенции към мнозинството :)

Нарастващия брой педали не ме тревожи ни най-малко, притеснява ме увеличаването на броя на лесбийките....

Те чисти лесбийки почти няма ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 мар 2014 23:02

ЕМИЛ написа:Отвратително .

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 мар 2014 00:46

kanar76 написа:Временният US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж!

Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма". Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си.

Умишлено не показвам снимката за да не повърнете върху клавиатурата. За не гнусливите ето: http://www.blitz.bg/news/article/255822
Някой определено иска да ни наложи този модел за подражание! Налагат ни извратеността като морална ценност.

Иди намери една коркова тапа и се запуши за по-сигурно. После заключи вратата :mrgreen:
Нормален ли си? Какво те касаят наклонностите на другите хора, освен ако не се притесняваш да не станеш като тях? Тази работа с педалите съществува поне от столетия. Разликата е само, че днес те могат да си позволят да живеят нормално без да се крият.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 мар 2014 00:48

NADURVEN_FILOSOF написа:Руснаците забраниха гей парадите, а тука ус посланника се снима с мъжа си. Айде ходете пак да боядисвате паметника :lol:

Тичай при Путин и Чуркин. Явно не си българин, като защитаваш паметник на чужда армия в центъра на столицата.
[center]Изображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 мар 2014 07:45

България е единствената държава в която няма гейове. Нито един !

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 15 мар 2014 08:12

tsonpen написа:
kanar76 написа:Временният US-посланик у нас Браян Далтън показа съпруга си мъж!

Временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Браян Далтън предизвика усмивки и весели споглеждания сред присъстващите на първата копка на нов социален център в Кюстендил, след като доведе съпруга си мъж, пише в. "Струма". Далтън и екзотичният красавец Анандарупа Сананасвачи са двойка повече от 20 години. По време на обръщението си Браян Далтън официално благодари, че е бил поканен в Кюстендил със съпруга си.

Умишлено не показвам снимката за да не повърнете върху клавиатурата. За не гнусливите ето: http://www.blitz.bg/news/article/255822
Някой определено иска да ни наложи този модел за подражание! Налагат ни извратеността като морална ценност.

Иди намери една коркова тапа и се запуши за по-сигурно. После заключи вратата :mrgreen:
Нормален ли си? Какво те касаят наклонностите на другите хора, освен ако не се притесняваш да не станеш като тях? Тази работа с педалите съществува поне от столетия. Разликата е само, че днес те могат да си позволят да живеят нормално без да се крият.

Приятелю, ти виждал ли си педали да се целуват? Не знам за теб, но на мен при тази гледка ми се обръщат червата.
Замисли се и следният вариант. Ако ти поради някава причина си бил осиновен на 3-4 годинки от 2 такива индивида , как ще се чувстваш ? Да дойде "мама" да те вземе от детската градина ! Или да ти дойдат родителите ти на родителска среща ... И ми кажи след 10-15 години в такава среда дали няма да станеш и ти а...но податлив .
Че хората си имат някакви изкривявания, това мога да го приема до някаква степен . Но да парадират с това на гей паради, да се приемат закони в тяхна защита, или пък чужди посланници да показват жената си-мъж... Е извинявай, но това не мисля , че е нормално.

Върни се в “Свободна зона”