Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 14 мар 2014 22:30

Иначе съм потресен ... не знаех че Домусчиев дава работа на 40 000 човека :shock: .

Сефте и аз научавам, че давал хляб на 40 000 човека. :?
Аз знам, че дава хляб на част от тях...,
А истината беше, че на стадиона бяха негови служители, послушници и "активисти", които нанизаха зелените одежди на благополучието и биха километри за да пляскат на Него чрез отборът му. Останалите бяха откровени кибици гледащи с интерес Валенсия

, а на останалите ( в това число активисти и послушници) до 40 000 на стадиона - сеир и зрелище.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 22:40

Гледам Орачев вкарва на Славия . Предния мач мисля,че Живко вкара.
Херо що спа ????
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 мар 2014 22:42

subzero написа:Гледам Орачев вкарва на Славия . Предния мач мисля,че Живко вкара.
Херо що спа ????

НЪл си имаме Ванчо. Кво ти трЕбе още ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 мар 2014 22:43

ntodorov написа:
subzero написа:Гледам Орачев вкарва на Славия . Предния мач мисля,че Живко вкара.
Херо що спа ????

Тцъ. Пази ги за Б група. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 14 мар 2014 22:49

ntodorov написа:
Иначе съм потресен ... не знаех че Домусчиев дава работа на 40 000 човека :shock: .

Сефте и аз научавам, че давал хляб на 40 000 човека. :?
Аз знам, че дава хляб на част от тях...,
А истината беше, че на стадиона бяха негови служители, послушници и "активисти", които нанизаха зелените одежди на благополучието и биха километри за да пляскат на Него чрез отборът му. Останалите бяха откровени кибици гледащи с интерес Валенсия

, а на останалите ( в това число активисти и послушници) до 40 000 на стадиона - сеир и зрелище.

без да претендирам за точност в цифрите ... едва ли към маркираните в червено спадат повече от 10% от присъствалите на мача . Остава въпроса , дали останалите 35 000 човека са фенове на Валенсия ... защото аз и на 50 метра от стадиона да живеех пак нямаше да отида да гледам мача ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Darth Ludogorets
Контакти:

Мнениеот Darth Ludogorets » 15 мар 2014 01:52

Der Führer написа:Това с химна си беше иновация за нашите ширини ... иначе съм го виждал много пъти точно в този вариант - някой пее ( дали световно известна звезда и незивестно дете ) стадиона мълчи . Друг е въпроса доколко е уместно изпълнението на химна .
Колкото до транспорта и безплатните билети ... и тая топла вода вече е открита отдавна . Иначе съм потресен ... не знаех че Домусчиев дава работа на 40 000 човека :shock: .
За останалото ... нека да е жив и здрав и дълги години да причинява душевен стрес на синьочервените отбори на народа :mrgreen:

Ще кажа, първо чета сигурно от 2 години вашият форум и ми е кеф, а относно Химна на Р.България и изпълнението на Криси, взехме решение да не пеем точно заради нейното изпълнение .

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 мар 2014 03:27

Ръководството на Черноморец ще предприеме тотална чистка в отбора, ако представителният тим отпадне в "Б" група догодина.

Тимът изостава чувствително от Славия и Локомотив (Сф), които ще им бъдат преки конкуренти във втората седмица в борбата за оцеляване. Ако Черноморец не успее да се пребори, всички чужденци и футболисти над 30 години ще бъдат освободени от тима. По този начин ще се редуцира значително и фонд "Работна заплата".
На оставащите играчи ще им бъдат коригирани месечните възнаграждения, съобщи "Меридиан мач". Черноморец е на 11-о място в класирането преди началото на мачовете от втората седмица в плейофите.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 15 мар 2014 04:05

Херо що спа ????

И двамата не са чужденци за да играят при нас.Ако бяха Херо отдавна да ги е взел.Иначе страхотна тупалка на Орачев и загатване за потенциал като Славчев.Наготово ни обраха много таланти отбори от А група заради политиката на клуба.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 15 мар 2014 12:45

subzero написа:
ntodorov написа:
Херо що спа ????

Тцъ. Пази ги за Б група. ;)

За Живко, Херо беше казал, че това са му възможностите и според него не може да се развие повече. А за Орачев нямам точен спомен, но мисля, че беше станал скандал с Милен Георгиев и за това не го взеха в първия отбор на Черноморец.
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 15 мар 2014 17:04

Защо пак пишете без да мислите. Живко обиколи половината отбори в А група на проби, всички го върнаха обратно. Докато имаше други централни нападатели постоянно им беше смяна в Нефтохимик. Орачев Херо го пробва заедно с Дрянов и Гамаков. Представи се по зле и от двамата. Относно гола. Щастлив рикошет, затова и влезе. Щом са толкова добри и двамата защо са все още в Нефтохимик. Ако трябва да се равняваме с нивото при тях въобще не трябва да мислим за А група.

Върни се в “Черноморец”