Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Ботев ще тръгне нагоре, трябва търпение

Мнениеот 1912plovdiv » 14 мар 2014 20:38

turbogena написа:
drughi написа:
1912plovdiv написа:Не, не е . Това е Стоилов наистина ;)

Не съм казал, че е Стоилов, но съм сигурен, че "ника" не е на локомотивец. По скоро е някой негов голям фен ;)

Според мен е самият Мъри Стоилов.Изображение

Еми поне може да си направи регистрация в нета , Влажния кога кат него :?: :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

maidena
Контакти:

Мнениеот maidena » 14 мар 2014 20:45

Лумпена се появи.... :) ,за жалост голяма част от населението е с раздвоение на личността,дано хората почнат да се лекуват!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2014 20:47

turbogena написа:
DarkPsy написа:
turbogena написа:Твърдо те подкрепяме Мъри! Продължавай да мИчтаИш. ;)

Споко, от лятото е при вас :)

Ааа не. Той има дългосрочна стратегия за работа при вас ,а и г-н ЦецУ Василев му има пълно доверие. ;)

Вече има жълт картон.От вчера.Така че като нищо може да се върне при вас много скоро ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 мар 2014 21:18

Така е Мъри трябва търпение и правилният футбол ще започне да доминира 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2014 21:30

shotgun blues написа:Така е Мъри трябва търпение и правилният футбол ще започне да доминира 8-)

"Правилният футбол" е перфектният пример за зомбирането на хората. Капело се прави на ударен по отношение на успехите на "Барселона", но това е част от поведението на един велик треньор. Не може да каже директно, че тези успяха с измама. Така се прави. Той е изключително интелигентен и като футболен треньор, и като човек. Знае какво иска. Неговият футбол обаче беше в пъти по - правилен от този на каталунците. Доказателството е финала в Атина.
Истината е в ефективният футбол. Няма правилен или неправилен. Атакуваш, контраатакуваш на скорост и побеждаваш. Другото са глупости. От видяното през този сезон от разградчани ми хареса промяната им към европейски облик на игра. С т. нар. "правилен футбол" щяха да останат до "Динамо" Загреб.
Стоилов по - далеч от "Герена" :x
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 мар 2014 21:31

slash1912 написа:
turbogena написа:
DarkPsy написа:

Ааа не. Той има дългосрочна стратегия за работа при вас ,а и г-н ЦецУ Василев му има пълно доверие. ;)

Вече има жълт картон.От вчера.Така че като нищо може да се върне при вас много скоро ;)

Дръжте си го в Пловдив. Ще завършите след нас във всички надпревари.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 14 мар 2014 21:43

"След загубата от Левски с 1:3, се начетохме на какви ли не глупости по медиите, които опетнявам реномето на Ботев Пловдив. На Герена винаги може да се изгуби, важно е да се вдигнем след този мач. За да се вдигнем всички трябва да сме обединени за каузата на Ботев Пловдив.
Призовавам привържениците на отбора за пълна подкрепа към момчетата и ръководството, работим за да вдигнем качеството на играта на отбора и да играем правилен футбол. Новите попълнения се включиха много добре към отбора, но все пак имаме много напуснали и новодошли играчи и не сме се сработили още както трябва. Ще ни трябват поне още 3-4 мача за сработка на отбора, затова се получават и не добри резултати"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Реномето на Ботев Пловдив няма как да пострада още по- малко заради "правилния" футбол изповядван от едно говедо.
2. Феновете, ако вдигахме качеството на играта нямаше да има нужда от треньор.Феновете вдигат духа на отбора и толкова.Ако обаче ти пречат на качеството - тоест имаш за треньор некадърник духа е последната ти утеха на път за загубата..........
3. На старта на полусезона бяхме на седмо място, като всички отбори преди нас с изключение на първите два направиха рокади поне колко нас. Кой ти дава време за сработване и окомплектоване???
Ако ще се сработваме до зимата при условие,че взехме футболисти един, от които струва колкото целия отбор на мангалите май и тази теория издиша ...........
4. След три - четири мача на сработване като този с говедата, ни говедото ще ни е треньор , ни в Пловдив някой ще иска да чуе за правилен футбол.......
5. Ако да паднеш и то реално от най - слабите говеда , които съм виждал през живота си за теб е НЕ ДОБЪР резултат вероятно да ги бием с едно на нула идната седмица ще е нещо величествено и то при положение, че само четиримата ни румънци струват повече от целия им отбор....
Истината е една , Мъри вън от Ботев и то на момента. Повече от 45 години гледам Ботев наживо и по - грозен футбол не сме играли никога. Лично мен ме е срам от начина по който играе отбора ни и не изпитвам никакво удоволствие да го гледам наживо, ходя защото като дойде време за мач краката ми по навик тръгват към стадиона.....

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 14 мар 2014 22:09

Търпение му е майката. :cry:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 мар 2014 22:25

daniel875 написа:
slash1912 написа:
turbogena написа:
DarkPsy написа:

Дръжте си го в Пловдив. Ще завършите след нас във всички надпревари.

Нашата цел не е да завършваме пред вас,а да се класираме за ЛЕ ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Klaus
Контакти:

Мнениеот Klaus » 14 мар 2014 22:30

Мъри, нашият Ботев ще тръгне нагоре, аз съм сигурен, но трябва не търпение ами работа. Трябва да бачкаш, да работиш с момчетата, а не по цял ден да пишеш по форумите.
Любими отбори: Волфсбург, Рома, Уулвърхемптън, Левски, Ботев и ЦСКА
Любими футболисти: Луис Суарез и Пепе
Най обичам: Карълайн.

Върни се в “Архив”