svetli-lz написа:dreben23 написа:По-стойностна победа и дерби от миналата седмица няма! Поне докато не мине и това..

[offtopic]1:0 за Райс Мболи

[/offtopic]
Дребни радости , дребни страсти ,слаб футбол измислени звезди ...
Дребни голмайсторски сини умения, да не кажа нулеви. Бит като тъпан- за мен не е никак дребно това постижение.

[offtopic]Следващият, моля.

[/offtopic]
Очаквам доста голове в този мач заради слабостите, които имат и двата състава. Става ми лошо като виждам как разни бастуни плюят по професионалист като Томаш Черни. Не бил ни вадел в мачове, не знам какво си..Надявам се Стойчо да го пусне като титуляр, Стоян Колев вече не ми вдъхва много доверие. Другият, който искам като титуляр е Иван Маркович, за да се види наистина какво може и какво не. Не искам да започваме и с Иван Стоянов, в много слаба форма е и това се видя и миналата седмица. А футболист като Марсиньо според мен винаги има място в състава стига разбира се да е в добра форма. Доколкото разбрах Неманя е пожелал да играе на инжекции
За мен оптималният състав за това дерби е следният: Черни, Василев, Крачунов, Менди, Фо Поре, Чочев, Маркович, Силва, Милисавлевич, Гъргоров, Ди Вани.
Предпочитам аржентинеца, защото е много борбен и непрекъснато тормози защитниците на противника, умее да отнема и топката, а и в контролите, които изиграхме в Турция показа отличен тандем с Емо Гъргоров и добра сработеност. Ди Вани е точният човек за това дерби!
Левски ще изглежда много офанзивно и е добре да им отговорим със същото, иначе ще си имаме доста проблеми според мен. Мартин Петров и Иван Стоянов трябва да влязат след почивката, но като знам Стойчо какъв инат е пак ще започнем с тях. Тони Силва е невероятен футболист и е време да започне от първата минута. Левски няма да се върже втори път на един и същи ход. Иска си нова добра изненада.

А футболисти за това определено имаме!