Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Graciela
Контакти:

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Graciela » 14 мар 2014 13:30

Здравейте на всички. Аз съм Фен на Левски София,но едно единствено нещо мога да кажа за Лудогорец. Левски и Цска трябва да се учат от Лудогорец макар че те са фактор във Бг футбол от две-три години на сам. Продължавайте така да ни радвате с игрите и успехите си. Като Левскар преди години се радвах на успехите на Левски в Европа,но мачовете на Лудогорец ме накараха да се чувствам горд че съм Българин. Браво на момчетата и на ръководството на отбора. Успех и за напред в първенството и Европа.
Чета изказвания на фенове от Левски и ЦСКА чак ме хваща срам от това което чета. Защо никой не си признава че един отбор от провинцията в момента обира всичката слава и Грандовете му дишат прахта? Защо всички ние Левскари,ЦСКАРИ,Слависти и какви ли не още фенове лежим на стари лаври и се дразним с хората? Защо просто не пожелаем успех на тези момчета който са в отбора на Лудогорец,на тези фенове който подкрепят Лудогорец и на тяхното ръководство? Слепи да сме ще прогледнем то се вижда че там се върши работа. Стадиона се строй правят се трансфери и то качествени,а не като в Левски и ЦСКА да се купува по 1 чернокож играч и втория чернокож да е даден бонус. Не става така трябва да дадеш за да получиш са казали хората.
Отново пожелавам успех на Лудогорец.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 15:59

Gretna написа:
hijack1 написа:Типичен селяндур, чийто единствен повод за хвалене е, че е роден в София

Не, момче. Не е така. Не е единственият ми повод за хвалене. Имам и други. Мама и тати също са родени в София. И техните мама и тати също. Е-ха. Баси късмета. А. И детето ми е родено в София. Ние да не би, а? Това май си е моят град а и е столица. Мама и тати са учили в Университет. Твоите едва ли но все пак има някаква вероятност да са учили в някой аграрен такъв. Няма нищо срамно в това. Но виж мамата и татито на мойте мама и тати също са учили в Университет. Тука вече ще направя сравнение с твоите овчари баба и дядо. Или само дядо ти е бил овчар а баба ти е била нещо друго там на село, не знам какво, не съм подготвен добре със селските работи. Толкова дълго ти разказвам тези неща защото се опитвам да ти обясня, че ти си син на овчарски род а аз на род изпълнен с учени хора дали на тази държава толкова градеж колкото ти и твоите деца и техните деца и предците ти и всички сродни на теб хорица няма как да го дадете защото сте неспособни. Овчари. Виж ги в парламента. 90 % са като тебе. Дошли направо от пасището. Проблем ли е това. Да. Имам ли избор. Да. Какъв? Да ви мачкам. Защо? За да ви покажа, че овчарят е най-щастлив при овцете на село на при колите в града.
Бих се похвалил по детайлно но не виждам смисъл да го правя пред тебе и подобните на тебе. Защото не искам? Не. Искам но няма да разберете с овчарският си мозък за какво говоря.

Това мнение е най-добрият пример, че произходът не ти гарантира, че няма да си обикновено лайно.
Но честно казано силно се съмнявам в казаното от теб. И моите деца са родени в София. Аз не съм роден в София и се гордея с родното си място, както и те с произхода си. Но познавайки средата, в която твърдиш, че си, ми звучиш много неубедително. Моите майка и татко не са завършили университет, но още преди да започна трети клас, знаех че университет не се пише с главна буква.
И за капак ще се върна на една реплика от един български филм: "Само да те предупредя да не се увличаш много, защото хан Аспарух не е роден в София".
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 мар 2014 17:14

Gretna написа:
hijack1 написа:Типичен селяндур, чийто единствен повод за хвалене е, че е роден в София

Не, момче. Не е така. Не е единственият ми повод за хвалене. Имам и други. Мама и тати също са родени в София. И техните мама и тати също. Е-ха. Баси късмета. А. И детето ми е родено в София. Ние да не би, а? Това май си е моят град а и е столица. Мама и тати са учили в Университет. Твоите едва ли но все пак има някаква вероятност да са учили в някой аграрен такъв. Няма нищо срамно в това. Но виж мамата и татито на мойте мама и тати също са учили в Университет. Тука вече ще направя сравнение с твоите овчари баба и дядо. Или само дядо ти е бил овчар а баба ти е била нещо друго там на село, не знам какво, не съм подготвен добре със селските работи. Толкова дълго ти разказвам тези неща защото се опитвам да ти обясня, че ти си син на овчарски род а аз на род изпълнен с учени хора дали на тази държава толкова градеж колкото ти и твоите деца и техните деца и предците ти и всички сродни на теб хорица няма как да го дадете защото сте неспособни. Овчари. Виж ги в парламента. 90 % са като тебе. Дошли направо от пасището. Проблем ли е това. Да. Имам ли избор. Да. Какъв? Да ви мачкам. Защо? За да ви покажа, че овчарят е най-щастлив при овцете на село на при колите в града.
Бих се похвалил по детайлно но не виждам смисъл да го правя пред тебе и подобните на тебе. Защото не искам? Не. Искам но няма да разберете с овчарският си мозък за какво говоря.

Като те гледам си типичен селски бек дето единственото което го крепи е, че е роден в София. Погледа ти се простира от Люлин до Подуене. Понеже явно съм по-умен от теб и предполагам че съм обиколил повече свят от теб (за твое инфо младост 4 не е друг град) да ти кажа, че щом си роден в София и/или си привърженик на столичните отбори, това по никакъв, ама наистина по никакъв начин не те прави нещо повече от свинаря на някое село. Тия глупости за София, гражданство, пастири, говедари и всякакви вносни за теб думи, можеш да ги ползваш само и единствено пред огледалото. Тук се дръж културно и възпитано и уважавай хората !!! Давам ти безплатен съвет, възползвай се !

Отново поздрави за Лудогорец и привържениците им ! Чакам следващия мач с Черно Море :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 мар 2014 17:21

Гледам тук се говори за село :mrgreen: , та, да се намеся с едно изречение: Да си селянин, няма значение откъде си, манталитетът ти може да е такъв- селски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 14 мар 2014 19:06

ralka_levskarka написа:Гледам тук се говори за село :mrgreen: , та, да се намеся с едно изречение: Да си селянин, няма значение откъде си, манталитетът ти може да е такъв- селски.

Точно ! Много се дразня на такива индивиди. Бил се родил в София и това му дава право да диша 2 пъти повече от останалите :mrgreen: По логиката му, той трябва да е мега овчарин в сравнение с някой Лондончанин или Парижанин :!:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 мар 2014 22:55

ralka_levskarka написа:Гледам тук се говори за село :mrgreen: , та, да се намеся с едно изречение: Да си селянин, няма значение откъде си, манталитетът ти може да е такъв- селски.

Това е абсолютно вярно. Да се мъчиш да изкараш хората втора класа говори за автора на думите той коя е :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 14 мар 2014 23:23

Всички лудогорчета тук се биете в гърдите как от малки сте такива, но човек като се вгледа в датите на регистрациите ви в този форум, вижда как всичките сте се регистрирали в пакет. В един строго определен интервал от време.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 23:54

Aberfeldy написа:Всички лудогорчета тук се биете в гърдите как от малки сте такива, но човек като се вгледа в датите на регистрациите ви в този форум, вижда как всичките сте се регистрирали в пакет. В един строго определен интервал от време.

Кога да се регистраме бе, мен...като тогава откриха подфорума..
Нормално е тогава да се регистрираме или не схващаш, а ???
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 15 мар 2014 00:01

Ми, "мен", не е задължително отборът ти да има подфорум, че да се регистрираш.

Виж феновете на нормалните отбори как имат регистрации, обхващащи голям времеви период. Тия пакетни фенски истории на появили се от нищото отбори са доста показателни.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 мар 2014 00:16

Повечето ни регистрации са откакто отборът влезе в А група и откакто има раздел, отразен на заглавната страница. Какво странно има в това? Първоначално само четях, после се регистрирах и започнах да пиша. Не ми е достатъчно интересно да чета и пиша за други отбори, ако моят отбор не е замесен в екшъна.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”