Viv.Brooke написа:Нали се сещаш, че за да те харесат, първо трябва да се покажеш. Нали се сещаш, че ние се показахме преди 3 години за неутралния фен вън от Разград… Нали се сещаш, че когато ти си се родила Левски вече е бил гранд в България и не е било никак трудно “да си намериш мястото“. Феновете на Лудогорец, които са били на стадиона преди, са сега и там. Феновете, които не са подозирали за нашия отбор го откриват отскоро![]()
Дали ще успем да привлечем неутралния фен никой не знае, но знам едно - отборът радва с игрите си в Европа и това си личи. Също така съм далеч от мисълта, че ще пребоядисваме други фенове, това няма как да стане
А ти нали се сещаш, че на 5 вече съм бил на Герена и съм гледал славни мачове, а ти на тази възраст си бил овчарче пасящо стадото на баща си из лудогорието. Няма как да се сетиш, защото това за теб е друго измерение. Левски е гранд не защото е отбор от София. Тук в нашият град е имало и сега има много отбори. Представяш ли си. Моят квартал е по-голям от твоето подобие на град. Вероятно поне два пъти по-голям е. Само като тръгнем от тук към Герена бихме напълнили мижавото ви стадионче. Да. Сега страдаме а вие летите но никога не забравяй, че лъва може да се изплаши за миг, но след това отново е става свиреп и страшен, а овцата може да е смела за момент, но през целият си останал живот ще си остане страхлива овца. В момента се клатим, люшкаме и сме нестабилни, но скоро отново ще се върнем там където ни е мястото, защото животът е такъв ... но ти едва ли ще се сетиш.