Иво Иванов получи повиквателна за националния отбор!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Re: Иво Иванов получи повиквателна за националния отбор!!!

Мнениеот howmen » 11 ное 2009 22:53

гений написа:Дано да го пуснат да играе,а не само да ходи на екскурзия!Желая му успех!
Сигурен съм,че ако му дадат поле за изява и не е много притеснен,ще докаже,че е най-добрия централен защитник в момента във България!Ще забравите за всички други,млади пияндета и пенсионери!!!Айде,иво,покажи им,че зеленото е повече от цвят!И да ви напомня на всички,които ще се облизвате за трансфер,че ако Иво се продава,ще бъде в чужбина,в голям клуб и за много пари!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Доколкото знам вече има договорка за преминаването му в столичен тим ;)
Пак си назад с инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 11 ное 2009 22:55

Дано не се гипсира, СТАРА ЗАГОРА Е С ТЕБЕ ИВО !!!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 11 ное 2009 22:58

И по-голямата част от Пловдив(черно-бялата) е с него!!!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 11 ное 2009 23:02

Аз лично много се радвам защото започва да се чупи стандарт за играчи от "водещи софийски отбори".
Прекалено много станаха компрометираните играчи, като алкохол, нощен живот, сбивания и т.н.

Потребителски аватар
гений
Контакти:

Мнениеот гений » 11 ное 2009 23:06

howmen написа:
гений написа:Дано да го пуснат да играе,а не само да ходи на екскурзия!Желая му успех!
Сигурен съм,че ако му дадат поле за изява и не е много притеснен,ще докаже,че е най-добрия централен защитник в момента във България!Ще забравите за всички други,млади пияндета и пенсионери!!!Айде,иво,покажи им,че зеленото е повече от цвят!И да ви напомня на всички,които ще се облизвате за трансфер,че ако Иво се продава,ще бъде в чужбина,в голям клуб и за много пари!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Доколкото знам вече има договорка за преминаването му в столичен тим ;)
Пак си назад с инфото :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Знам за уговорката,знам,, и че е с бай ганьо,ама тая няма да стане!Това е кьорфишек,пробват почвата,нали знаеш....Точно поради тази причина написах в предния пост за трансфера и т.н.
На бай ганя има да му текат лигите,но вече минаха тези времена,когато ни вземаха футболистите без пари,по нареждане"отгоре",а този голтак няма толкова пари да го купи.....Ако си сменят собственика с някой мангизлия,може и да стане ,но на този етап е без шансове!!! :mrgreen: :mrgreen:
по-добре малък,но твой и отпред,отколкото голям но чужд и отзад

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 11 ное 2009 23:12

Ами дълго ще да е 2 мача малко ли са :)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 11 ное 2009 23:21

baltimore написа:Аз лично много се радвам защото започва да се чупи стандарт за играчи от "водещи софийски отбори".
Прекалено много станаха компрометираните играчи, като алкохол, нощен живот, сбивания и т.н.

Искаш да кажеш бити ;)
Едно е да се сбиеш като мъж,друго е да те маризят като н........о :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 ное 2009 23:31

Честито на Иво,да е жив и здрав и да бъде все по-често в националния отбор.Честито и на всички съграждани,за първи път от 18 години имаме национал!Иначе аз съм назад с уговорката на Иво да премине в столичен тим,кой е той и откъде имате инфо?
Последна промяна от acmilan на 12 ное 2009 09:19, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Мнениеот burnstz » 12 ное 2009 00:21

acmilan написа:Честито на Иво,да е жив и здрав и да бъде все по-често в националния отбор.Честито и на всички съграждани,за първи път от 18 години имаме национал!Иначе аз съм назад с уговорката на Иво да премине в столичен тим,кой е той и откъде имате инфор?

Само слухове са засега, но истината е, че ако финансовото положение не се промени до Нова Година, има голяма вероятност най-добрите ни играчи да бъдат продадени :x
1916'

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 ное 2009 07:57

И Черно море имахме национал,централен защитник!!!Даже го извикаха за една контрола!Е,вярно е че не го пуснаха,но нима е малко,да подиша въздуха,който дишат супер звездите на националния ни отбор?И понеже бай ви Ганя,имаше апетити към момчето,уреди да го викнат.А после,най-вероятно е уредил и не пускането му в игра,за да му покаже,че играе за НЕправилен отбор!Ама пустите босове от ТИМ,не разбират от дума.И Сашко го ,,забравиха" за националния.Сега същото нещо се получава и с Иво.Ако не се получи трансфера в ,,правилния" отбор,край с националния!Ще ви припомня и други подобни случки.Например играчите от Сливен.Повече няма да коментирам.А ако бай ви Ганя има кинти,нека се бръкне и плати 20 000 лева за Кривия!Но понеже няма,чухме Гонзо да казва,че не искал стари играчи.А след това кого взеха в Левски?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Национален отбор”