kartago написа:subzero написа:Колега kartago,аз теб те уважавам . Няма да си позволя да те обидя .
Да,Лудогорец е български отбор.
Да,Лудогорец носи коефицент за България.
Но има неща,които не мога,а и не искам да забравя . Може да съм малоумен и злопаметен,но няма как да почувствам този отбор.
Не съм щастлив. Безразлично ми е.
Надявам се колегите от този форум да дръпнат леко ръчната. И дано Киро им помогне.
Лудогорец не е национална кауза.
Уважението е взаимно, по-скоро го написах, да се усетите и да спрете! Това е подфорум на "Лудогорец" има с какво да се гордеят, аз отдавна не помня наш отбор 8 мача да няма загуба в Европа. Много лесно е да се подиграва човек на някой, след като е загубил (по-лесно е да се бие вързано куче) но не е достойно! ....Знам защо не ги харесваш "Лудогорец", но не мисля, че една загуба от такъв отбор е повод да се вадят стари кирливи ризи.......най-малкото щото човек първо трябва да погледне себе си .........
Факт е,че Лудогорец направи нещо,което български отбор скоро не е правил и това си е успех. Аз никога и никъде не съм го отричал . Да,мразя ги и си имам причина . Но когато спрат да ме занимават с тях,може и аз да спра да ги занимавам със себе си .

Не може да тече Лудогорец от чешмите дори,да пълнят новините с всякакви глупости,а като им кажеш че има безплатни билети,те изкарват хейтър и ненормален.
Нека се радват,сега им се е паднало. Но да кажеш на черното-бяло....Дразня се.