Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Мнениеот 1982 » 13 мар 2014 23:29

iliyan написа:Първият който ви взе насериозно ви напълни кошницата !

Не са първите, Базел също им показаха за какво иде реч.

iliyan написа:Ще видим колко ще има на следващият ви мач в София ;) Тогава ще разберем колко фена има клуба ви в София :lol: :lol: :lol:

Фен-клуб глорихънтъри, утре като спрат победите и 1 няма да остане в тоя фенклуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот batmanlevski » 13 мар 2014 23:31

snakebite написа:
1982 написа:Това не ви е Лацио с експерименталния си състав, хората ви размазаха без да се напънат дори.

те и Лацио с резервите ги бяха качили на разлика ,но тъпия им треньор изпращя и набута накрая някакви пенсионери и за това се издъниха
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 мар 2014 23:32

snakebite написа:
1982 написа:Това не ви е Лацио с експерименталния си състав, хората ви размазаха без да се напънат дори.

В София излязоха с най-доброто, а в Рим отсъстваха трима - двама защиитника и Ледесма !Караш ме да се смея ЛАцио има бюджет 120 милиона и 8-10 национали, дори и резервите са им национали !!. Така че за какъв екпериментален състав ми говориш не разбрах .

Нищо подобно. В Рим излязоха с тотално експериментален състав, което ясно показа, че не приемат турнира сериозно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 13 мар 2014 23:32

iliyan написа:Тези като са 10 млн да не би да са с 10 крака а ?!
Първият който ви взе насериозно ви напълни кошницата ! Видяхте ли колко струва Стоев ;)
Ще видим колко ще има на следващият ви мач в София ;) Тогава ще разберем колко фена има клуба ви в София :lol: :lol: :lol:

Е то естествено, че след като загубихме това ще да е първият отбор, който ни бил взел насериозно :lol: Само малоумник би съдил треньор за 1 загуба и то при положение, че разликата в класите е голяма.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2014 23:32

blue_wind написа:Когато някой е против Лудогорец бил комплексиран, а единствените комплексари бяха в зелено.Извинявам се за острия тон,но не можеш да разиграваш спектакли все едно сте на финал ,то не бяха песни, орли и т.н. и същевремено да обвинявате други в комплекси. Покажете ми един отбор в тази фаза на турнира който да започва така мача.
Пожелавам Ви наистина да се превърнете във фактор в Европа,но засега си оставате един малък отбор,който изживя своята приказка!

Те феновете не са виновни. Виновен е оня зализания и голямото му его.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

milka

Мнениеот milka » 13 мар 2014 23:33

Смело мога да кажа ,че Лудогорец ги изпусна , изпусна момента когато получиха дузпа и след това веднага гредата на Мисиджана , тогава беше шанса да обърнат мача и не се знае какво щеше да се случи , но във футбола винаги има голуемо АКО да му ебем майката и късмет .

Все пак достойно представяне няма спор , заслужават уважение .
И тази вечер обаче не мина без Говеждите коментари от Герена които хвърляха чували лайна , дебили да ти е кеф да ги пребиеш лайнарите долни , наркомани .
Ега титла не видат 100г. още .

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:33

blue_wind написа:Извинявам се за острия тон,но не можеш да разиграваш спектакли все едно сте на финал ,то не бяха песни, орли и т.н. и същевремено да обвинявате други в комплекси.

Има доза истина ДОмусчиев и Петричев пренавиха пружината.и преекпонираха нещата, оттам и момчетата бяха сковани..

Но Крисия си беше попадение, орела -атракция !. Така че аз съм доволен, мача си струваше, имаше емоции !
Важно е да си извадим поуките !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 мар 2014 23:37

snakebite написа:
tsonpen написа:
Мисля също, че пълният стадион "Васил Левски" не влияе по най-добрия начин на Лудогорец. Толкова много хора, изпълнени с очаквания - за втори мач виждам как отборът започва сковано и прави фатални грешки в началото.
Като фен на Лудогорец благодаря на всички онези хора, които напълниха стадиона и някои дори скандираха "Лудогорец оле". Зрелището си струваше, можеше и да е още по-добре, но няма как да вземаш максимума от всичко.
На задниците какво да кажа :) Дочакаха и те малко радост ;)

Така е ..не е нормално да ни вкарват още в първата и в петата минута., такава скованост нямахме никъде !!
Напротив, първите минути играехме по добре !
Един път да стане, нашия стадион, мисля че ще е друго !
Домусчиев и Петричев, направиха лоша услуга с тази национална кауза, пренавиха момчетата, трябва да я караме по спокойно !
И мисля че другия сезон ще се получи...но и трябват играчи..няма как да сравняваш играчи за по 500 000 евра и за по 10 милиона !! Днес само на скамейката на Валенсия, имаше играчи за 30-40 милиона !

Между другото Тотнъм - Бенфика 0:2....това резил ли е ??? ;)

Аз се радвам на тези инициативи. Този стадион е голям и хубаво, че се напълни. Но кой да предположи, че ще има и негатив от това...
Естествено, че когато може да се играе в Разград ще е много по-добре, дори от гледна точка на това, че другите отбори ще опознават географията и това неминуемо ще им се отразява. Но и това турне не е лошо, нека неутрални и фенове на други отбори погледнат от друг ъгъл на Лудогорец. Това намалява границите, прави хората по-приятелски настроени. Днес единственото негативно нещо, което видях на стадиона беше, че някои пушеха, а други псуваха. На пак бяха единици. Трибуните бяха сигурно и спокойно място.
Подкрепям те за това, че играта си е игра. Всякакви резултати са възможни. Какво да кажат ПСВ или Динамо (Загреб)? Кой да ги подиграва тях? Няма ги там нашите тролчета ;)
Между другото, и двата червени картона са пресилени. Дузпата си я има, ама чак червен картон е много. Както и за Кишада. Там мисля, че просто му го изкараха.
И да не забравяме за поздравим Валенсия за мача. Взеха своето, както го прави голям отбор и заслужават!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 23:38

zlatan написа:

колега Разградски може ли да си толкова тъп селянин.Благодари на всички Левскари и Цесекари които напълниха стадиона и не ми говори за Петричев и бла бла.Това е успех на Домуса и на никой друг,за което ви Благодаря,ама да очакваш и песни да пеем за крейзи е вече става наглост.
За мен Лудогорец даде максимума ама такива като теб дето ми говорят за 30 хил Разград-не те ли е срам бе тъпън.

Какъв 30 хиляден ?? Нещо не си разбрал ! КОга съм казал такова нещо !
Казах че като си направим стадиона, няма да ги има тези изцепки, и тези национални каузи !!!
Ще сме си само наши фенове, и такива от околните градове !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 13 мар 2014 23:38

suvzero срам ме е че си от Черноморец.Отивай при софийските сини приятелки и сменяй отбора.iliyan и той се появи.Я да ви питам ако сегашните Черноморец и ЦСКА играят срещу Валенсия какъв ще е резултата?Ще ви отговора 5+ гола за испанците и неразбиращи погледи от футболистите на нашите отбори.
И преди да се подигравате тази Валенсия победи и Барселона преди 1 месец и на тях им вкара 3 гола при гостуване и 2 греди удари.Бюджетът на Валенсия е 120 милиона евро,а на Лудогорец 5 милиона евро.Варгас който игра цял мач е избран за най-добър играч в купата на Судамерикана с Универсидад де Чили,което е втория най-силен турнир в Южна Америка след Копа Либертадорес и е еквивалент на Лига Европа.3-ма младежки национали на Испания европейски шампиони следени от още по-големи отбори от Валенсия и така нататък.Каквото и да напишете ще е смешно.Защото Лудогорец не отпадна от Иртиш или Мура,а а от отбор представят страната на актуалния световен и европейски шампион-Испания.
Последна промяна от Parmalat на 13 мар 2014 23:40, променено общо 3 пъти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”