Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот Синьо сърце » 13 мар 2014 22:40

daniel875 написа:Не говоря за теб, а за други хора, които цял сезон не се спряха да говорят против разградчани. Какво са ни виновни на нас, че сами си опропастихме преднината в последния мач?

Мен лично Лц не ме дразнят, напротив-добър отбор са и достоен противник. Но недей да съдиш хората, че говорят против тях. В края на краищата-те викат КЗЛ, пък ти искаш от хората , дето съдиш, да им симпатизират. Еми няма как да стане!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 мар 2014 22:41

Каквото можаха Лудогорец – направиха. Още пет мача да играят с Валенсия, пет пъти ще паднат, както беше работата и с Базел. Не че са толкова по-слаби, ама не издържат на такова темпо, нито като бягане, нито като мислене. Първото полувреме особено, докато още имаха въздух и надежди и се опитваха да обърнат нещата, се виждаше как Валенсия светкавично вижда наште грешки и реагира, а ние когато имаме топката, се моткаме, оглеждаме се, задържаме. И да имаш добри футболисти, не става отбор, когато играят в слабо първенство и виждат сериозен отбор веднъж на три месеца.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 13 мар 2014 22:41

snakebite написа:Само да напомня на разбирачите..

Шалке - Реал 1:6
Атлетико - Милан 4:1
Сити - Барса 0:2

Испанското първенство в момента е най-силното в света, не случайно и последния им Бетис играе на осминафинал !
И днес Валенсия нямаше повече положения и не игра по-добре от Лацио например, просто имаха добър вратар, за разлика от Маркети който ни подари равния !!

Аз мисля,че ви надиграха. Ама щом казваш,че вратаря е виновен.
Като се замисля,нямаше много работа. Спаси дузпа,но дотам. Дали имахте много точни удари,особено второто полувреме ???
Къв вратар,кви 5 лева ?? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 13 мар 2014 22:41

CSKA 78 написа:Както написах преди седмица:Оптимистично 0:3! ;)

Колега и аз бях написал: тънко 0:3
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 22:42

CSKA 78 написа:Не знам с какви очи, някои привърженици на Лудогорец искат да изкарат дузпата(която не влезе) виновник за катастрофалния резултат?!
И да беше влязла пак щяха да ви бият!Да оставим това ,че останаха с десет човека след изключително пресилен червен картон(картон,който ако беше даден на футболист от Лудогорец,разградчани щяха да опищят вселената).Цял час Валенсия играят с 10 човека и водят с 3:0,аз на това му казвам- разгром!Та,толкова за класата на Лудогорец,като се изправят срещу съперник,който не "отбива номера" в ЛЕ-това е резултата!

Пич постнах ти резултати на испански отбори..
В момента просто си мачкат.....
Резултата е неприятен, но не е резил в никакъв случай !
Стоев сгреши днес като пусна Барт, а не Терзиев !
Малшанс че не игра и Златински, със сигурност вкарваше поне дузпата !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 13 мар 2014 22:45

Браво на момчетата, опитаха, но не стана. Валенсия си е класа! Излъгаха ни с лекота за мое съжаление.

Самото откриване на срещата изключително много ми хареса, Браво!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 22:49

Viv.Brooke написа:Браво на момчетата, опитаха, но не стана. Валенсия си е класа! Излъгаха ни с лекота за мое съжаление.

Самото откриване на срещата изключително много ми хареса, Браво!

Така е Валенсия са същата класа като Базел ! Лацио са малко под тях, просто имахме късмет с тях !
Надявам се че ще се вземат поуки от тези мачове, но с наличните футбослисти няма как да влезем в Шампионска лига !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 13 мар 2014 22:49

Много ми е странно, защо някой може да седи и да се радва, че Лудогорец най-после е паднал. Отборът играе в тази фаза, защото си го заслужиха категорично. И на мен ми се иска Левски да беше в тази фаза и да пълнеше стадиона, ама не е. Понеже нямаме силен отбор. Като работят хората качествено, влагат пари и си купуват качествени играчи, печелят. Като влагат в детски школи, ще печелят и за в бъдеще. Колкото повече отбори работят качествено и умно, толкова по-добре ще върви българският футбол. И срещу това няма как да хейти човек.

А за мача, опитаха момчетата, но опитът и класата си взеха своето. Вкараха всички трикове в действие и ни биха. Спокойствие, дисциплина, театрални номера... Много добра подготовка за статични имат. Не знам, кой е забелязал, но първият им гол също падна от вид заучено положение. Сендерос я върна с глава за далечен удар. Хората са тренирали сума часове, за тези схеми при статичните. Нашите едни дузпи не се научиха да бият :) Ама има време. Ще се научат :)
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 мар 2014 22:53

snakebite написа:
CSKA 78 написа:Не знам с какви очи, някои привърженици на Лудогорец искат да изкарат дузпата(която не влезе) виновник за катастрофалния резултат?!
И да беше влязла пак щяха да ви бият!Да оставим това ,че останаха с десет човека след изключително пресилен червен картон(картон,който ако беше даден на футболист от Лудогорец,разградчани щяха да опищят вселената).Цял час Валенсия играят с 10 човека и водят с 3:0,аз на това му казвам- разгром!Та,толкова за класата на Лудогорец,като се изправят срещу съперник,който не "отбива номера" в ЛЕ-това е резултата!

Пич постнах ти резултати на испански отбори..
В момента просто си мачкат.....
Резултата е неприятен, но не е резил в никакъв случай !
Стоев сгреши днес като пусна Барт, а не Терзиев !
Малшанс че не игра и Златински, със сигурност вкарваше поне дузпата !!

Не знам за теб какво е рeзил?За мен резултат от 4:0 е разгром(резил)!При дадена дузпа и червен картон в 25 минута(за вас) и след това до 80 минута ви водят с 3:0( в края ,ако се бяха понапънали щяха да ви вкарат и още)-това също е разгром(резил)!
Надявайте се на реванша да не играят на 100%,защото резултат 5:0 e съвсем реален и достижим!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 мар 2014 22:53

Червения картон не беше толкова измислен, Кейта блъсна Безяк изненадващо отзад, когато вратата си беше открита пред него, нищо, че не беше последен, това си беше голово положение. Не че иначе Безяк беше много вероятно да вкара, ама съдията откъде да знае, човекът си мисли, че свири на силен отбор, резултатен.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Лудогорец”