T&T написа:demy27 написа:Ти нас не ни мисли. Кажи тези 6 хиляди билета за вас дали ще ви стигнат. Все пак селяните в Пловдив са много повече от 5-6 хиляди. И как ще определите кой да отиде и кой не. Пак ли ще започнете помежду си да си правите мръсни селски номера?
В настоящият момент, предвид загубата от Левски и безпокойството на нормалните фенове от дивотии по пътя, тези 6 хиляди билета може и да са ни вповече. Аз вас не ви мисля, но ми е странно как преди три дни имаше призиви от ваша страна да не се броим на стадиона, тъй като заради Коко феновете ви са обезверени, а пък ние сме били в подем, а днес вече си вярвата толкова много, че 1 200 билета ви се виждат малко. Понеже билетите ще ви бъдат дадени утре, защо не се организирате да ги изкупите до вечерта, след което да си поискате и заплатите предварително още толкова, пък да видим ще ви откажат ли или не.
Акъл е единствената стока, която можеш да даваш без да я имаш. И много характерно за провинциалният манталитет е да учиш другите какво да правят без да видиш себе си. Ако някога решим да станем лицемери и предатели, тогава ще поискаме съвет от вас.