Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот T&T » 13 мар 2014 22:29

Днес късмета не бе на страната на Лудогорец и класата на Валенсия си каза думата. На този етап отборът не може да се бори с класен испански отбор, но чест прави на футболистите, че до последно не се отчаяха и се опитваха всячески да променят резултата.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 13 мар 2014 22:30

daniel875 написа:Много е грозно българи да оплюват българи. Какво лошо направи "Лудогорец" на "Левски" и ЦСКА, че толкова настроение да има срещу този отбор? Това е заслуженият шампион на България в последните два сезона. През този нещата клонят отново в тази посока. Какво искаме? Отборът не бил български? Как да стане? На фона на цялата ситуация у нас това, което прави "Лудогорец", е много сериозно.

Браво пич.Евала за мнението. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 мар 2014 22:31

daniel875 написа:
Teo написа:
daniel875 написа:Тео, ако Меси не играе за каталунците, нали знаеш как ще завършат мачовете им? После уж "Барселона" бил силен отбор? Силният отбор е такъв, когато има заместници, а не когато разчитат на съдийските аванти.

И без Меси биеха известно време!
Силния отбор му трябва силен треньор с мозък и тактическа грамотност! Да знае как да подреди играчите си срещу силен съперник, а не да играе за равен и да чака да победи..........
Такава аванта за Лудогорец с тоя червен на Кейта, който и аз бях учуден що му се вдига като не беше последен в защитата...

Кого са победили "Барселона" в голям мач без Меси? Не забравяй, че това е "богоизбраният" отбор. Съдиите по презумция свирят само в тяхна полза. Правилата важат само за тях, не и за другите. Другите не могат да симулират, да им свирят дузпи за побутване. Не е същото.

Нека ако ще и извънземен футбол да играят и да им правят ''съдийски аванти''.. аз западен футбол не гледам!
Лошо впечатление от тоя мач ми направи, че когато отбора на Лудогорец бяха без топка, не гонеха бързо да си я върнат... а тия Валенсия с 10 човека как бързо биеха като бяха без топка и преливаха от защита в нападение за секунди.. това е научен и грамотен отбор(треньора е тука), а не индивидуалности!
Последна промяна от Teo на 13 мар 2014 22:32, променено общо 1 път.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2014 22:32

Синьо сърце написа:
daniel875 написа:Много е грозно българи да оплюват българи. Какво лошо направи "Лудогорец" на "Левски" и ЦСКА, че толкова настроение да има срещу този отбор? Това е заслуженият шампион на България в последните два сезона. През този нещата клонят отново в тази посока. Какво искаме? Отборът не бил български? Как да стане? На фона на цялата ситуация у нас това, което прави "Лудогорец", е много сериозно.

Никой никого не оплюва. Коментираме реално. А ти не се прави на башфен на Лц, както стана шампион тези две години, така спокойно можеше и да не стане-ЦСКА и Левски по-малко заслужено ли биха били шампиони в тези две първенства?
Не е тук мястото да споменаваме колко мача няма дузпа срещу тях. В мачовете с Лацио бях за сините, любим отбор са ми. Днес бях за Лц, но Валенсия ги смаза по всички правила на играта. И ако не бяха играли един час с човек по-малко( незаслужено!), резултатът щеше да е съвсем катастрофален. Такива са реалностите.

Не говоря за теб, а за други хора, които цял сезон не се спряха да говорят против разградчани. Какво са ни виновни на нас, че сами си опропастихме преднината в последния мач?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 мар 2014 22:33

daniel875 написа:
eelche написа:
Parmalat написа:
eelche написа:Много се радвам за отбора на Валенсия,напълно заслужено победиха!

Е,видяхте какво е когато футболът не е само късмет,а играят много стабилни и мотивирани отбори като Валенсия,много се радвам,много ;)

А за бляновете на Кирил Домусчиев - Фалкона ще кажа,че ЛЕВСКИ БЕШЕ,Е И ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧЕТВЪРФИНАЛИСТ В УЕФА,КАКТО И В ГРУПОВАТА ФАЗА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА !

AMUNT VALENCIA !

Два български отбора щр постигнат до тези фази в евротурнирите-Ботев Пловдив и Лудогорец в близките години.

Да,възможно е с НАЕМНИЦИ...Левски постигна всички тези успехи със всичко на всичко 3-ма чужденци в състава:Лусио Вагнер,Ричард Еромоигбе и Седрик Бардон.Томашич имаше български паспорт.

Виж сега, успехът на "Левски" със Стоилов има две страни. Ти, както и много други, намекваш за хубавата част. Спомни си обаче за съдийските помощи във важни моменти.
Определено Стоиловият отбор печели в това отношение, че беше преобладащо български, но "Лудогорец" показа как един наш отбор може да излезе извън рамките на Балканите и да играе като голям тим, като "Реал", "Милан", "Байерн" в силните им периоди. Говоря за самочувствието, което показаха нашите. Направо сякаш бяха като тези три големи тима.

Господине,вие се пишете за левскар,но пишете уникални глупости...Самият факт,че оспорвате безспорните евро-успехи на Левски говори само по себе си...Няколко думи и за Мъри,разните там червени,оранжеви и прочие антилевскари никога няма да му простят и забравят тоталната СИНЯ ХЕГЕМОНИЯ в периода септември 2005 - май 2007,а като чета форума на Ботев си затвърждавам мнението,че канарите не го заслужават този голям треньор!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 мар 2014 22:36

eelche написа:
daniel875 написа:
eelche написа:
Parmalat написа:
eelche написа:Много се радвам за отбора на Валенсия,напълно заслужено победиха!

Е,видяхте какво е когато футболът не е само късмет,а играят много стабилни и мотивирани отбори като Валенсия,много се радвам,много ;)

А за бляновете на Кирил Домусчиев - Фалкона ще кажа,че ЛЕВСКИ БЕШЕ,Е И ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧЕТВЪРФИНАЛИСТ В УЕФА,КАКТО И В ГРУПОВАТА ФАЗА НА ШАМПИОНСКАТА ЛИГА !

AMUNT VALENCIA !

Два български отбора щр постигнат до тези фази в евротурнирите-Ботев Пловдив и Лудогорец в близките години.

Да,възможно е с НАЕМНИЦИ...Левски постигна всички тези успехи със всичко на всичко 3-ма чужденци в състава:Лусио Вагнер,Ричард Еромоигбе и Седрик Бардон.Томашич имаше български паспорт.

Виж сега, успехът на "Левски" със Стоилов има две страни. Ти, както и много други, намекваш за хубавата част. Спомни си обаче за съдийските помощи във важни моменти.
Определено Стоиловият отбор печели в това отношение, че беше преобладащо български, но "Лудогорец" показа как един наш отбор може да излезе извън рамките на Балканите и да играе като голям тим, като "Реал", "Милан", "Байерн" в силните им периоди. Говоря за самочувствието, което показаха нашите. Направо сякаш бяха като тези три големи тима.

Господине,вие се пишете за левскар,но пишете уникални глупости...Самият факт,че оспорвате безспорните евро-успехи на Левски говори само по себе си...Няколко думи и за Мъри,разните там червени,оранжеви и прочие антилевскари никога няма да му простят и забравят тоталната СИНЯ ХЕГЕМОНИЯ в периода септември 2005 - май 2007,а като чета форума на Ботев си затвърждавам мнението,че канарите не го заслужават този голям треньор!

Айде не намесвай МърО Кауна тука.. голям стана заради големото лоби което имаше Наско и група журналисчета от сайтове, който няма да изброявам! Така направи име тоя!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 13 мар 2014 22:37

Само да напомня на разбирачите..

Шалке - Реал 1:6
Атлетико - Милан 4:1
Сити - Барса 0:2

Испанското първенство в момента е най-силното в света, не случайно и последния им Бетис играе на осминафинал !
И днес Валенсия нямаше повече положения и не игра по-добре от Лацио например, просто имаха добър вратар, за разлика от Маркети който ни подари равния !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2014 22:38

Умишлено говоря за тези неща, Елче, защото Стоилов ми е много противен човек. Обиди ли наши легенди, много по- големи от него? Обиди ги. Изкара се едва ли не най - големият. Не е точно така. Имаше много голямо спортно щастие. Играчите го направиха голям, а не той тях. Амбицията, страстта на футболистите, които искаха на всяка цена да успеят. Той успя заради тях, а не е обратното. Ако беше така, нямаше да изгони Станислав Ангелов, Емил Ангелов и Милан Коприваров, макар че последният не ми беше особено симпатичен. Вкара ли важен гол Милан? Вкара, при това като голям голмайстор.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 мар 2014 22:38

Не знам с какви очи, някои привърженици на Лудогорец искат да изкарат дузпата(която не влезе) виновник за катастрофалния резултат?!
И да беше влязла пак щяха да ви бият!Да оставим това ,че останаха с десет човека след изключително пресилен червен картон(картон,който ако беше даден на футболист от Лудогорец,разградчани щяха да опищят вселената).Цял час Валенсия играят с 10 човека и водят с 3:0,аз на това му казвам- разгром!Та,толкова за класата на Лудогорец,като се изправят срещу съперник,който не "отбива номера" в ЛЕ-това е резултата!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 мар 2014 22:40

CSKA 78 написа:Не знам с какви очи, някои привърженици на Лудогорец искат да изкарат дузпата(която не влезе) виновник за катастрофалния резултат?!
И да беше влязла пак щяха да ви бият!Да оставим това ,че останаха с десет човека след изключително пресилен червен картон(картон,който ако беше даден на футболист от Лудогорец,разградчани щяха да опищят вселената).Цял час Валенсия играят с 10 човека и водят с 3:0,аз на това му казвам- разгром!Та,толкова за класата на Лудогорец,като се изправят срещу съперник,който не "отбива номера" в ЛЕ-това е резултата!

Ти помниш ли отпадането ви от "Цървена звезда"? То и аз съм бил много малък, но пропускът на Божков при 2:1 е ключов. При втора дузпа и втори гол, мачът е ставал съвсем друг.

Върни се в “Лудогорец”