Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 мар 2014 17:07

Ето я и адекватната реакция.Нека всеки си я тълкува както прецени,но за мен всичко е ясно и добре казано.Навниманието на

Председателя на Съвета на директорите

на ПФК "Ботев" АД Юли Попов

До феновете

на най-стария футболен клуб

в България "Ботев Пловдив"

Уважаеми г-н Попов,

По повод на слабия резултат и незадоволителната игра, показана от нашия отбор на срещата с "Левски" на 12 март 2014 г., довела до огромно разочарование стотиците хиляди верни наши привърженици и мен самия, взех следното решение - на спортно-техническото ръководство, на административния щаб и на състезателите ще бъдат наложени сериозни финансови глоби за неизпълнение на поставената реалистична задача - класиране за турнирите в "Лига Европа".

Поднасям извиненията си за показаната от отбора игра на всички наши фенове, пътували до София специално за мача, както и на тези пред малкия екран.

Мили фенове,

До днес Вие единствени в нашата съвместна работа не ме подведохте, не ме предадохте и с неистовата си подкрепа за отбора ме спечелихте за каузата, наречена "Ботев".

Сега, в този труден за всеки ботевист момент, вярвам, че отново Вие ще бъдете тези, които ще поведат отбора към така жадуваните от всички нас успехи.

Вярвам във Вас, както продължавам да вярвам и в спортно-техническото ръководство и в състезателите.

Старая се да създавам на всички в клуба максимално добри условия за работа и подготовка с една единствена цел, а именно - да радваме нашите верни фенове с играта и резултатите на отбора.

На любимия ни "Ботев" му предстоят два изключително решителни двубоя с вечния ни съперник от Пловдив - отбора на "Локомотив" на 16.03.2014 г., както и реванша за купата на България срещу отбора на "Левски" на 19.03.2014 г.

Това ще бъде тест за всички нас,които обичаме "Ботев" - фенове, играчи,ръководство. Време е да покажем, че сме се развили като отбор и клуб и вървим в правилната посока.

Винаги съм казвал, че титлите и победите не са самоцел за мен, но това по никакъв начин не променя поставените от мен в началото на сезона задачи - класиране и участие в турнирите на "Лига Европа". Не мога да простя на никого бездушие, апатия и безотговорно отношение към клуба.

Скъпи футболисти и треньори,

Искам да осъзнаете какво значи "Ботев" за нашите верни фенове! Те ни подкрепяха, когато бяхме във "В" група, бяха с нас и в "Б" група. Споделиха радостта ни от достойното представяне в "Лига Европа". Сега отново са с нас, когато ни е трудно. Повече от всякога е нужно да се обединим и да положим безрезервни усилия, за да спечелим предстоящите тежки спортни битки и да изпълним поставените задачи!

Трой4о
Контакти:

Мнениеот Трой4о » 13 мар 2014 18:41

Някой може и да го е написал преди мен (трудно е да се прочетат 24 страници идиотии), но от това което прочетох оставам с впечатление че за повечето хора се е случило нещо невиждано - Ботев да загуби от Левски за купата на България. Постарах се да потърся статистика от мачовете за купата до сега и тя е следната :
Левски - Ботев м.21 п.16 р.3 з.2 50:24 +26. Ето Ви и линк http://levskisofia.info/team/2001111-botev-plovdiv/ . Мислите ли че Мъри Ви е виновен и за предните загуби, не Ви ли се струва че играете трудно срещу Левски за купата а и не само? Когато лятото отпаднахте от Лига Европа без нито една загуба, Мъри по-добър треньор ли беше, това че сте на първо място от двубоите между първите 7 отбора случайно ли е, израстването на Т.Неделев преди продажбата в Майнц 05 от само себе си ли се случи, колко от головете Ви след подновяване на първенството са на новите попълнения, които се скъсвате да плюете преди Мъри по-силен отбор ли бяхте?
Подобни въпроси мога да задавам до безкрай, но е безсмислено, защото липсата на образование и нормално възпитание води до липса на мисловна дейност в голяма част от феновете. Просто вчера бяхте надиграни и нормално загубихте, но почти никой не си го признава, естествено и розовите приятелки бутат фитили, защото са яли на Мъри попарата, нормално.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 13 мар 2014 19:33

Който иска да ме съди, но аз лично повече докато този е тренер (не искам да му споменавам името) на мач няма да ходя!!!
Че то тази игра и аз да съм треньор, може и по добре да играем си мисля. С тези играчи и спокойствие и подкрепа и накрая разхождане в поредица от важни мачове - не мерси съм.
Канарите, които сега ще ме наплюят - искам да знаят, че няма как да бойкотирам любимият си отбор. Просто искам да задържа сили и нерви за да не се обезкървя занапред, когато нещото наречено тренер го няма.

п.п. Как няма да излезе тоя пу^ьо и да каже един път виновен съм за трагичната игра!!!!
Няма такова нахално говедо - вън мърльо от Ботев!!!!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 13 мар 2014 21:58

който играе еврофутбол най добре знае че.Когато един отбор няма победа много време се залага на него че ще бие.Същото стана и с мача Левски.Едно че имаха късмет и от 2 положения вкараха 3 гола и едно че звяра беше ранен.Сега същото е и с нас ще видите разгром над локото в неделя.Сега ние сме ранени

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 мар 2014 00:32

Брей, брей, на ботевистите много им пораснала работата. Една рутинна загуба от Левски и ще сменят треньора. :lol: Алооооу, вие да не сте Реал Мадрид? :lol: Ако след всяка загуба от Левски през годините си сменяхте треньора...
Вземете си Хубчев, Феро, Видолов или онзи италианец да научат отбора на правилен футбол. :lol:
...

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 14 мар 2014 09:45

Foreigner написа:Брей, брей, на ботевистите много им пораснала работата. Една рутинна загуба от Левски и ще сменят треньора. :lol: Алооооу, вие да не сте Реал Мадрид? :lol: Ако след всяка загуба от Левски през годините си сменяхте треньора...
Вземете си Хубчев, Феро, Видолов или онзи италианец да научат отбора на правилен футбол. :lol:

Бягай бе Злетак ако не са съдиите ще изпаднете

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 14 мар 2014 09:47

Foreigner написа:Брей, брей, на ботевистите много им пораснала работата. Една рутинна загуба от Левски и ще сменят треньора. :lol: Алооооу, вие да не сте Реал Мадрид? :lol: Ако след всяка загуба от Левски през годините си сменяхте треньора...

Ако беше попрочел почвече, можеше и да не се изказваш неподготвен. Никой не протестира за загубата, а за бездушието и вялата "игра" в мач, който ти е един от мачовете на сезона и срещу противник, който е в ужасно състояние. Няма лошо да паднеш от Левски на Герена, но да си паднал след като си дал максимума. Схващаш ли разликите или да обяснявам още?
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 14 мар 2014 10:02

Добре де ако паднем от Локо, Мъри(динамиката) остава ли?

Потребителски аватар
bartolini
Контакти:

Мнениеот bartolini » 14 мар 2014 11:15

Ако паднем от Локото тогава Мърито стяга куфарите ... :mrgreen:

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 14 мар 2014 13:26

Трой4о написа:Някой може и да го е написал преди мен (трудно е да се прочетат 24 страници идиотии), но от това което прочетох оставам с впечатление че за повечето хора се е случило нещо невиждано - Ботев да загуби от Левски за купата на България. Постарах се да потърся статистика от мачовете за купата до сега и тя е следната :
Левски - Ботев м.21 п.16 р.3 з.2 50:24 +26. Ето Ви и линк http://levskisofia.info/team/2001111-botev-plovdiv/ . Мислите ли че Мъри Ви е виновен и за предните загуби, не Ви ли се струва че играете трудно срещу Левски за купата а и не само? Когато лятото отпаднахте от Лига Европа без нито една загуба, Мъри по-добър треньор ли беше, това че сте на първо място от двубоите между първите 7 отбора случайно ли е, израстването на Т.Неделев преди продажбата в Майнц 05 от само себе си ли се случи, колко от головете Ви след подновяване на първенството са на новите попълнения, които се скъсвате да плюете преди Мъри по-силен отбор ли бяхте?
Подобни въпроси мога да задавам до безкрай, но е безсмислено, защото липсата на образование и нормално възпитание води до липса на мисловна дейност в голяма част от феновете. Просто вчера бяхте надиграни и нормално загубихте, но почти никой не си го признава, естествено и розовите приятелки бутат фитили, защото са яли на Мъри попарата, нормално.

По-добре прочети всички коментари за да спреш да задаваш такива безсмислени въпроси. Никой не прави трагедия от загубата от Левски. Това че 13 години нямахме успех срещу тях се дължи на неща, които сигурно ти не знаеш за това ще ти кажа - преди играехме на мускули, с подготовка от вафли и дюнери. Сега Ботев има пари и условия за подготовка, има всичко необходимо. Но няма игра, няма отбор, няма хъс, няма замисъл, няма нищо с което да се похвали на терена. Кой предлагаш да обвиним за това?

Върни се в “Архив”