Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Емигрант 45

Re: Ще има ли врътки "титла за купа" този сезон?

Мнениеот Емигрант 45 » 13 мар 2014 16:03

Емигрант 45 написа:
PFC Litex написа:
Емигрант 45 написа:
PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

Знам,че в България е пълно с болни мозъци,но този път ми дойде в повече.Защо,индивиди не разбиращи НИЩО от футбол,взимат отношение за него.Много е правилно определението ,че в България всички разбират от футбол,жени и политика,та за това положението ни е супер цветущо.

Вероятно гледаш футбол от 1-2 години щом си такъв наивник :lol:

Селянче,от 65 години!!!

Да добавя,че Ловеч не съществуваше на футболната карта,както скоро ще изчезне, както и други измислени отборчета ,създадени от от мутри и червени пари.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 16:04

Емигрант 45 написа:
PFC Litex написа:
Емигрант 45 написа:
PFC Litex написа:Съвсем скоро ще се разбере, ако Ботев за първенство победи Левски и в двата мача, а за купата загуби съмненията ще се окажат верни.

Знам,че в България е пълно с болни мозъци,но този път ми дойде в повече.Защо,индивиди не разбиращи НИЩО от футбол,взимат отношение за него.Много е правилно определението ,че в България всички разбират от футбол,жени и политика,та за това положението ни е супер цветущо.

Вероятно гледаш футбол от 1-2 години щом си такъв наивник :lol:

Селянче,от 65 години!!!

А показа си умствения капацитет с нищо в повече не е от на едно магаре.
Емигрант 45 написа:Да добавя,че Ловеч не съществуваше на футболната карта,както скоро ще изчезне, както и други измислени отборчета ,създадени от от мутри и червени пари.

Това го слушам от 17 години, имам достатъчно търпение за да го слушам още 17, така че може да си ляляш колкото ти душа сака.
Изображение

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 13 мар 2014 16:09

Мисля че в сряда след реванша вече ще е ясно всичко.Вчера се видя че Ботев не играе. Това на ниво треньори не може да се получи. Даже Сухия си позволи да пусне и трима юноши, което в друг мач не може да се получи. Аз лично очаквам 1:0 или 2:1 за Ботев, за замазване на положението.За купата на полуфинал ви гарантирам, че Левски няма да се падне с/у победителя от Лудогорец и Литекс. После за първенството Левски ляга 2 пъти и толкова. Това е само в моя "болен" мозък. Но да видим. Всичко зависи от собственика на Ботев- Цв. Василев и истинския собственик на Левски- Дилян Пеевски

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 мар 2014 16:17

PFC Litex написа:
Централен написа:

Ха сега да ми обясниш, кой от двата отбора ще вземе титлата и кой купата? :lol:
Или просто избягваш другите два заподозрени ? :mrgreen:

Много може да се изпише по тази тема, последната заменка беше когато хасковския ни беше треньор, Левски падна умишлено от Пирин с 1:0 за купата, а ние дадохме мача на Левски в Ловеч за първество с 1:2 за сините, този резултат стана до 15-тата минута и до края на мача играха балет и двата отбора, като целта беше една, никаква стрелба във вратата да не стане някоя беля. В същия сезон бихме ЦСКА в Ловеч с 1:0 и така направихме сините шампиони, щото пък те се насраха в къщи с Миньор.

Относно това което споделих за Ботев и Левски, Ботев искат Лига Европа и ЦВ днес отново го потвърди, а Левски търсят трофей за юбилея, Ботев не се пречка на Левски да си атакува целта, а Левски не се пречка на Ботев да атакува второто или трето място.

БГ футбола е пародия от гледна точна на тези заменки, но аз не мога да го променя.

Значи, ако Левски отстрани Ботев по твоята логика е сигурен носител на Купата? А Литекс или Лудогорец знаят ли? А Локомотивите?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 13 мар 2014 16:24

d.milanov написа:Ти как виждаш Ботев и Левски с титлата, пък и още е 1/4 финал за купата. Ако те съмнява мача по между им, то най-вероятно става въпрос за евроквота, а не за титла. Само да ти кажа, че ако Левски с тоя отбор триумфира с купата, то тя е била уредена отдавна, просто не вярвам след тази олигофрения, която направиха сините на мача с Лацио, Лудогорец да ги пожали където и да е.

Ако на Лудогорец им зависи титлата от това, щат-нещат....щото никой не може да е сигурен че ще си вземе нужните точки от Левски. В каквото и състояние да е Левски, винаги може да опердаши всеки ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 16:24

Син до гроб_ бързата кучка слепи ги ражда, така че нека минат мачовете и тогава ще коментираме.
То и вие когато паднахте умишлено на полуфинал от Пирин това неозначава, че ние ще спечелим купата, но пък взаимно не си пречихме, така че аз живея в България и зная, каква помия е футбола ни.
Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 мар 2014 16:29

PFC Litex написа:Син до гроб_ бързата кучка слепи ги ражда, така че нека минат мачовете и тогава ще коментираме.

Този, който прибързва в случая си ти. Хвърляш някакви думи в пространството и после: "нека минат мачовете". За мен, ако има нещо гнило, то ще става в последните 3-4 кръга. Сега е още твърде рано и 6 от 7 отбора имат шанс за Европа.
п.п. май много сметки се объркаха с победата на Левски вчера и взехте калкулаторите рано-рано. И споко, твоят отбор ще играе в Европа, то и няма кой друг в това състояние на отборите по него.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 мар 2014 16:34

Син до гроб_ написа:
PFC Litex написа:Син до гроб_ бързата кучка слепи ги ражда, така че нека минат мачовете и тогава ще коментираме.

Този, който прибързва в случая си ти. Хвърляш някакви думи в пространството и после: "нека минат мачовете". За мен, ако има нещо гнило, то ще става в последните 3-4 кръга. Сега е още твърде рано и 6 от 7 отбора имат шанс за Европа.
п.п. май много сметки се объркаха с победата на Левски вчера и взехте калкулаторите рано-рано. И споко, твоят отбор ще играе в Европа, то и няма кой друг в това състояние на отборите по него.

Когато говориш в множествено число тогава недей цитира другите, защото така ги поставяш под общ знаменател, все едно да кажа феновете на Левски са олигофрени и така да нападна всички.
По темата Левски - Ботев за купата имам точно 3 мнения, а темата е с 450 мнения, та сам си направи извод дали са ми объркали сметките или не.
Отново ще се повторя, живея в България много съм видял от футбола ни и още много ще видя, но до сега с нищо не ме изненадват.
Изображение

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 13 мар 2014 16:53

Според мен ще има врътка Титла и Купа за CrazyForest. Другите - под вода, докато изсъхне!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 13 мар 2014 16:58

Лудогорец-шампион
Литекс-втори
ЦСКА-трети
Левски-купа

всичко е отдавна разпределено.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”