Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал - 0:3 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Лудогорец - Валенсия 1/8 Финал.

Мнениеот Bourgas » 13 мар 2014 13:53

tsonpen написа:
Bourgas написа:Успех на Лудогорец, днес само от последната спирка от Бургас тръгнаха около 200 човека, за предните не знам. Но не си мислете, че е безплатен транспорта и че са организирани :mrgreen:

Нищо не си мисля за транспорта, но се притеснявам за теб и това, което основно те занимава в ден като днешния;)
От цяла България ще има хора!

Баща ми е болен и това ме притеснява най-много. Иначе ми се иска да чуя от някъде как всички 50000 на стадиона пеят химна на Лудогорец.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 13 мар 2014 14:05

Браво Пармалате, изключително адекватен материал.

Съгласен съм с Бате бойко бг. Отборът расте и си вярва и всички предпоставки за нов подвиг са налице.
Независимо от негативизма на ЦСКА78, приветсвам развитието във възгледа му.
Няма да мога да разбера удоволстието, което им доставя, както и необходимостта, която ги кара, да желаят със все сърца загуба на отбор, който се раздава и играе със сърце. Сигурно е нещо шопско, а ла Вуте.

Не съм спирал да искам играта на Лудите да буди адмирации и съм просто възхитен!

В предния мач, се притесних, че Рея е разкодирал играта ни и няма накъде повече. Горд съм, че желанието за победа на отбора даде такъв резултат. Обрата бе следствие на индивидуални изригвания при указания натиск. Така ще бъде и довеера, само сбор от индивидуални подвизи, подплътени от всеотдаен колектив, ще позволят на моята мечта да продължи да грее.

Липсва ни рутина наистина, но шансът, който този отбор сам си извоюва, да не робува на стереотипи, страхлива психика, и слаби шансове, ще продължи да ги спохожда дотогава, докато не спират да надрастват възможностите си. Нека си откраднат това, което много им отричат!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 13 мар 2014 14:51

Много ме е яд, ченяма да мога да съм на стадиона :( .
Успех!
Ако не допуснете гол ще е много добре :) .

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 13 мар 2014 15:24

в момента много се залага на победа на Валенсия, дори коефициента пада
Валенсия играе по добре навън и е с по-голямата класа
Дано объркаме сметките на беторите

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 13 мар 2014 15:52

Parmalat написа:Лудогорец излиза довечера в най-великия мач в кратката си история. Шампионите посрещат Валенсия в първи 1/8-финал в Лига Европа и продължават да мечтаят за още славни вечери в турнира.

Цял свят ще гледа довечера двубоя с Прилепите, като телевизии от над 120 държави са заявили мача между разградчани и Валенсия. Срещата ще се гледа на 5 континента - Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. От целия Балкански полуостров единствено Турция и Албания няма да предават двубоя, но за сметка на това ще го гледат на Бахамите.

Лудогорец започна участието си в европейските турнири през юли. На стадиона имаше 3000 зрители. Мача със Слован Братислава не го показваха директно дори словаците, а по БНТ го гледаха 28 915 души!

Девет месеца по-късно разградчани посрещат Валенсия на националния стадион пред 42 000 зрители, а 120 медии по целия свят ще излъчват срещата директно. БНТ очаква над 800 000 души да наблюдават двубоя в нейния ефир. Така е, бий, за да те гледат! В Европа Лудогорец бие наред. Затова днес ще го видят милиони. Закономерно и разградчани печелят милиони от това. Бизнес, какво да правиш. Но бизнес, който не е за всеки, подчертава "7 дни спорт".

Казваш, че само Турция и Албания не желаят да предават мача. А агитката на Левски обижда Лудогорец на "турци":)
Левскарска му работа:)

Иначе-Напред орли!!!
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 мар 2014 16:36

Лудогорец започна участието си в европейските турнири през юли. На стадиона имаше 3000 зрители. Мача със Слован Братислава не го показваха директно дори словаците, а по БНТ го гледаха 28 915 души!

Девет месеца по-късно разградчани посрещат Валенсия на националния стадион пред 42 000 зрители, а 120 медии по целия свят ще излъчват срещата директно. БНТ очаква над 800 000 души да наблюдават двубоя в нейния ефир. Така е, бий, за да те гледат! В Европа Лудогорец бие наред. Затова днес ще го видят милиони. Закономерно и разградчани печелят милиони от това. Бизнес, какво да правиш. Но бизнес, който не е за всеки, подчертава "7 дни спорт".

Е,може ли сега,толкова телевизии,които ще предават мача и накрая аудитория само от 800 хил.души(ако ще да са само на БНТ,пак са малко,то и в другите държави,дали ще има още 50 хил.,които ще гледат мача)!??За пример ще дам- дербито м/у ЦСКА и "Левски",което беше наблюдавано от 1.1 млн.души само от България! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 мар 2014 16:54

Колегата с емблемите трудно ще запълни реда. ;) Трябва му само още една гледам, но и други хора си мислят, че като идат в Рим ще видят папата. :) Лудогорец беше дотук, но дано да се представи достойно и да зарадва публиката с добра игра! :)
Валенсия няма да запълни реда ти, колега. :)
[offtopic]Ама с някой от А група може да го запълниш вече. :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 мар 2014 17:08

dreben23 написа:Колегата с емблемите трудно ще запълни реда. ;) Трябва му само още една гледам, но и други хора си мислят, че като идат в Рим ще видят папата. :) Лудогорец беше дотук, но дано да се представи достойно и да зарадва публиката с добра игра! :)
Валенсия няма да запълни реда ти, колега. :)
[offtopic]Ама с някой от А група може да го запълниш вече. :lol:[/offtopic]

Колко място има на реда ти, зависи от резолюцията на монитора. При мен има място и за спечелване на ЛЕ :mrgreen:

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 13 мар 2014 17:17

Между другото на Слован нямаше празно място - 6 000 поне.
Относно излъчването, живея в Холадния и гледам бг само по интернет.
Как пък баш тия нещастници от БНТ взеха правата, едно полувреме не могат да си поддържат стрийма. За коментара и студиото - без аналог.
Жалко че и Василевите телевизии сдадоха багажа последния месец и няма онлайн лайв. Даже като качат пред банята, не може да тръгне по някой друг час.

Върни се в “Лудогорец”