Мнениеот roskov9 » 13 мар 2014 14:05
Браво Пармалате, изключително адекватен материал.
Съгласен съм с Бате бойко бг. Отборът расте и си вярва и всички предпоставки за нов подвиг са налице.
Независимо от негативизма на ЦСКА78, приветсвам развитието във възгледа му.
Няма да мога да разбера удоволстието, което им доставя, както и необходимостта, която ги кара, да желаят със все сърца загуба на отбор, който се раздава и играе със сърце. Сигурно е нещо шопско, а ла Вуте.
Не съм спирал да искам играта на Лудите да буди адмирации и съм просто възхитен!
В предния мач, се притесних, че Рея е разкодирал играта ни и няма накъде повече. Горд съм, че желанието за победа на отбора даде такъв резултат. Обрата бе следствие на индивидуални изригвания при указания натиск. Така ще бъде и довеера, само сбор от индивидуални подвизи, подплътени от всеотдаен колектив, ще позволят на моята мечта да продължи да грее.
Липсва ни рутина наистина, но шансът, който този отбор сам си извоюва, да не робува на стереотипи, страхлива психика, и слаби шансове, ще продължи да ги спохожда дотогава, докато не спират да надрастват възможностите си. Нека си откраднат това, което много им отричат!