БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Мнениеот Alternative » 11 ное 2009 21:25

deepblue1963 написа:Не съм против пловдивските отбори.Не искам да съм криво разбран.Постарах се да изразя принципна позиция.В защита на отборите в положението на тези от Пловдив,а и всички останали-да се приеме закон за футболните акционерни дружества:никой да не притежава повече от,например 10% от акциите,както е в някои европейски държави.Да видим как тогава соствениците ще се лигавят с клубовете и накрая ще ги загробват?

Много добре знаеш,че такова животно "нема" и няма как да стане!"Боли ги онази работа" Бфс какво ще става с отборите които имат традиции като успехи и публика...Въвеждат си някакви измислени норми.Остават Левски и Цска и още 8 отбора със по 500 до 1000 зрители публика средно на мач,и първенството ще цъфне! :lol:
Изображение
Изображение

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 11 ное 2009 21:35

Кашчей написа:
Neo M написа:Corwin, какво по- точно са доказали шотландците? Защо според теб Джърс и Селтик искат да се преместят във Висшата лига на Англия???? Заради две неща:
1. Заради многократно по- силната конкуренция, която ще имат в английския шампионат за разлика от собствения си, което автоматично ще им помогне да повишат футболното си ниво!
2. Приходите от тв права във ВЛ са многократно по- големи от местното първенство! Според теб, защо ли скотската лига не привлича достатъчно пари? Защото е некачествена и постна от към интерес!
Така, че с пари или без, подобен формат носи само негативи за футбола!

Ми.... да се преместят "Левски" и ЦСКА в турското или румънското първенство, щото са по-силни от нашето.Тамън ще им се вдигне нивото, до долната подпора на Лъвов мост.

като се преместят във ВЛ и ще цъфнат и вържат.. сериозно.Сега поне всяка година един от двата участва в ШЛ.Като се преместят във ВЛ, ще видят ШЛ през крив макарон.Какво ги кара да си мислят, че англичаните ще приемат напълно безрезервно 2 шотландски отбора в тяхното първенство?

Някой от вас да се сеща за поговорката :"По-добре пръв на село, отколкото втори в града"?

Парите! Много важен фактор- ще играят в по- силно първенство и ще привличат силни спонсорски договори, в ВЛ на Англия парите от тв права не се разпределят на база колко мача са излъчвани на съответния отбор, а на база класиране в първенството. Дори изпадащите прибират плюс- минус около 10 млн. паунда. Може и да се изненадаш, но шампиона на Чемпиъншип, който печели и промоция за ВЛ, взима около 60 млн. паунда / ако не бъркам/. Дори и да не съм прав за цифрата, то сумата пак е колосална и това връзва бюджета на един скромен отбор за две- три години напред. Шампиона на ВЛ прибира към 50 млн. паунда само от тв права. Не е нужно да се изброява, но всичко това доказва колко неконкурентноспособна е ВЛ на Шотландия пред тази на Англия за да искат колосите на скотите подобно преместване. И след като шотландсия модел доказва несъстоятелността си, то хора като Михов, Ганчев, Сираков и т.н. го препоръчват силно като правилен такъв. Според мен обаче ще се получи точно като т.нар. "правилен футбол".

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 11 ное 2009 21:48

Borislove написа:
ico_pld_80 написа:
Borislove написа:Кой ви е виновен че не можете да играете ? Пловдив!?!?

Такива фенове на Левски от Щумен са виновни,на теб пука ли ти за отбора от твоя град

Въобще не ми пука за ФК Волов :) :) 0% интерес

е тая глобализация е*а мамата на сичко...ама нали тряя да викаме че сме от 'шампиона'

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 ное 2009 22:14

Добре де, да си кажем чесно. Незаслужаваме лицензи. Нашият стадион е всичко друго но не и спортно съоражение. На комшиите от лаута им е полусрутен!!!! Имаме тонове дългове, нередности, и кви ли не измами в двата клуба. С какво заслужаваме чисто нормативно да бъдем в А група???

А група е турнир с правила и норми! (кое как се спазва е друга тема) Нормално след като са въведени правила и който не ги изпълнява не участва.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 ное 2009 22:18

rump_shaker написа:Добре де, да си кажем чесно. Незаслужаваме лицензи. Нашият стадион е всичко друго но не и спортно съоражение. На комшиите от лаута им е полусрутен!!!! Имаме тонове дългове, нередности, и кви ли не измами в двата клуба. С какво заслужаваме чисто нормативно да бъдем в А група???

А група е турнир с правила и норми! (кое как се спазва е друга тема) Нормално след като са въведени правила и който не ги изпълнява не участва.

ами тогава колко стадиона вБГ отговарят на всички изисквания на УЕФА
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 11 ное 2009 22:20

Големи професори се събрахте тази вечер тук? Вие ли ще оправяте пловдивския футбол бе, знайни и незнайни философчета от столицата, крайдунавските и делироманските градчета, дето не сте стъпвали на стадиончетата на собствените си отбори? Като ви слушам сякаш майките са ви родили на стадионите или сте били заченати от Краля на футбола-Пеле. Оправихте бакиите на Ман. Ю, Ливърпул, Челси, Реал М, Рейнджърс, Селтик...само Барса пропуснахте?
Пловдивският футбол няма нужда от Вас, нито от БФС, той стои над тези неща!
ЛЕКА НОЩ!
P.S. Отивайте да правите къщички за пиленца
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 11 ное 2009 22:20

deepblue1963 написа:Не съм против пловдивските отбори.Не искам да съм криво разбран.Постарах се да изразя принципна позиция.В защита на отборите в положението на тези от Пловдив,а и всички останали-да се приеме закон за футболните акционерни дружества:никой да не притежава повече от,например 10% от акциите,както е в някои европейски държави.Да видим как тогава соствениците ще се лигавят с клубовете и накрая ще ги загробват?
Явно не си много в час. Ми нали и в Ботев е така, никой не може да претижава повече от определен процент. Ама Митьо ги изкупи на името на половината си рода и ето ти 86%. А после вече може да си прави каквото си поиска.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 ное 2009 22:53

botev23 написа:
Явно не си много в час. Ми нали и в Ботев е така, никой не може да претижава повече от определен процент. Ама Митьо ги изкупи на името на половината си рода и ето ти 86%. А после вече може да си прави каквото си поиска.

Ми явно не е така,щом Христолов ги е "изкупил".В другите страни да не са по-тъпи от него?Но явно хората са сложили бариери,за да не се случват такива "покупки"!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 ное 2009 22:55

labrador2 написа:Големи професори се събрахте тази вечер тук? Вие ли ще оправяте пловдивския футбол бе, знайни и незнайни философчета от столицата, крайдунавските и делироманските градчета, дето не сте стъпвали на стадиончетата на собствените си отбори? Като ви слушам сякаш майките са ви родили на стадионите или сте били заченати от Краля на футбола-Пеле. Оправихте бакиите на Ман. Ю, Ливърпул, Челси, Реал М, Рейнджърс, Селтик...само Барса пропуснахте?
Пловдивският футбол няма нужда от Вас, нито от БФС, той стои над тези неща!
ЛЕКА НОЩ!
P.S. Отивайте да правите къщички за пиленца

Като нямате нужда от никой и от БФС,що оревахте орталъка,че не ви искали?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 11 ное 2009 23:13

абе 4е ние и локото така и така си изпадаме, кво зна4ение има ,колко отбора ще останат в а група??

Върни се в “Ботев”