honda написа: Иначе по темата за мача- днес ми хареса мача до към 65-та минута. Просто днес Левски имаха повече късмет и им влезнаха положенията ,нещо което в доста други мачове не стана. За мен Ботев не използваха достатъчно крилата,малко съм изненадан от схемата която налага Мъри-с двама тежки централни нападатели като единия е по статичен,а другия е по-раздвижен. по принцип той не харесва схема с един тежък нападател,а сега с двама.... Няма по-добри и по-лоши схеми ,всичко зависи от изпълнителите с подобна схема през 1988 Холандия стана европейски шампион, а през 1990 Германия-световен. Според мен днес халфовете изневериха и това е основната причина за загубата на Ботев.
Само завършен идиот може да си мисли,че двубоя е решен, сигурен съм че ни предстои един много напрегнат реванш Пловдив в който всичко може да се случи,на този етап шансовете са равни със съвсем леко предимство на Левски.
Не беше късмет, просто въздухът свърши в 65тата минута. След това, Мъри можеше да прави каквото си иска, но на него толкова са му възможностите с този отбор.