El Grande Capitan написа:Стаховяк не е във форма,факт.
Виновен е обаче категорично за първия гол само,за останалите два са виновни защитниците ни,особено третия беше-думи нямам...
Тук не съм много съгласен. За втория и третия гол мисля че е ясно-едва ли има вратар в света ,който да извади такива удари. Би ли казал какво трябваше да направят защитниците при третия гол-просто Божинов изигра много добре ситуацията, между откакто е в Левски ,той поне на 10 пъти елиминира защитник още с получаването и спирането на топката, в повечето случаи след това не се получаваше,но днес се получи. Мислиш ли ,че в нашата А група има централен защитник,който е по бърз с топка и повратлив от Божинов? Просто Божинов беше по-добре пласиран и с две завъртания си спечели предимство и място за стрелба и удара беше неспасяем.Защитниците в тази ситуация изостанаха,а и трябва да знаеш ,че имат и едно наум ,че едно по неразчетено посягане в такава ситуация ,може много лесно да стане дузпа. Съмнявам се че има вратар в света ,който може да извади от 10 метра фронтално удар в малката мрежичка с прилична сила. Явно,който ще играе срещу Божинов ,ще трябва да го пази и да го "бие" преди да получи топката,но при такова пазене се иска и много добър синхрон между защитниците , защото "биещия"защитник може да бъде неутрализиран още с паса ,нападателя да получи пълен контрол над топката в критическата зона.
За първия гол- според мен не бих казал ,че е вратарски, досега не съм виждал вратар да е обвиняван ,че не е извадил топка ,която отива точно в сглобката,просто нещастно стечение на обстоятелствата за Ботев, за мен Стаховяк беше заел правилна позиция за центриране ,Рамос нямаше никакво желание да бие директно към вратата,а да центрира,но топката кацна на сглобката и за лош късмет на вратаря се удари в гърба му и влезна. Просто късметлийски гол, сигурен съм че още 1000 пъти Рамос да пробва подобен"удар" няма да го повтори.
Втория гол беше неспасяем - от 17-18 метра с външен фалц в гредата -такова нещо няма вадене,тук също съм сигурен че Мюлдер не може да повтори това изпълнение.