Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот валидол за теб » 12 мар 2014 22:53

muzovir написа: Само ме е страх, това да не се превърне в някаква пирамида на Лупи.

има едно неписано правило: "прави каквото трябва, пък да става квото ще"
На всеки би му станало гадно, ако бъде излъган, и много трудно някой ще "повярва" отново, но любимият ни отбор заслужава всяка една жертва от наша страна. Дори не и жертва, а едно огромно удоволствие, да съм горд съсобственик с хиляди братя, на любимият ни отбор :)
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 мар 2014 22:59

muzovir написа:Аз имам възможност да взема към 100 бр. Не на веднъж, но с натрупване до 2- 3 месеца, ще се сдобия с тях. Само ме е страх, това да не се превърне в някаква пирамида на Лупи.

Ще имаш възможност да направиш тази бройка за 15 дена, защото такъв е срока на емисията. После ще може да си купуваш от вторичния пазар, но така парите няма да влизат в сметакат на отбора.
Иначе не виждам как може да се превърне в пирамида, защото все пак това са акции.. или говориш да се емитират нови акции, но в това няма икономическа логика, дори за самия Томов, защото така неговите акции ще загубят покупателната си способност.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 мар 2014 23:03

Аз ви съветвам, които е решил да си купи акции да отиде още на 19 или на 20, защото самия факт, че предлагането ще трае САМО 15 дни, означа, че някой или няколко субекта са дали достатъчно да купят големи пакети. Мене лично този срок от 15 дена доста ме изненада, дано е успешен риск и се продадат цялото количество акции.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 23:39

1242 написа:Иначе не виждам как може да се превърне в пирамида, защото все пак това са акции.. или говориш да се емитират нови акции, но в това няма икономическа логика, дори за самия Томов, защото така неговите акции ще загубят покупателната си способност.

Какъв е проблемът да не може да се превърне в пирамида? Тия упражнения са познати още от време оно. ;) Може би някои от бъдещите акционери в ЦСКА едно време са си давали парите на Иво Недялков и други видни тарикати по същия начин. Само че тогава са ги давали заради обещания за големи богатства, а сега ще ги дават заради "Магията". ;) Ще видим къде ще ѝ излезе краят на цялата работа. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 12 мар 2014 23:49

Tommi написа:
1242 написа:Иначе не виждам как може да се превърне в пирамида, защото все пак това са акции.. или говориш да се емитират нови акции, но в това няма икономическа логика, дори за самия Томов, защото така неговите акции ще загубят покупателната си способност.

Какъв е проблемът да не може да се превърне в пирамида? Тия упражнения са познати още от време оно. ;) Може би някои от бъдещите акционери в ЦСКА едно време са си давали парите на Иво Недялков и други видни тарикати по същия начин. Само че тогава са ги давали заради обещания за големи богатства, а сега ще ги дават заради "Магията". ;) Ще видим къде ще ѝ излезе краят на цялата работа. ;)

И какво тук е пирамида? При парамидата се обещават огромни дивиденти, а при "Магията" се говори за честа да се наречеш собственик на ЦСКА, и възможността да помогнеш на любимия си отбор.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 мар 2014 08:44

Имах намерение да си купя акции за минималния пакет от 30лв сега и във времето още!Сега разбирам за този срок и ще се опитам да закупя максимално много.Осъзнавам напълно риска с това си действие,но ще го направя.Ще си купя акции дори с риска да напълня гушата на Лупи.Искам да помогна на ЦСКА според възможностите си!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 13 мар 2014 15:29

BRF написа:Имах намерение да си купя акции за минималния пакет от 30лв сега и във времето още!Сега разбирам за този срок и ще се опитам да закупя максимално много.Осъзнавам напълно риска с това си действие,но ще го направя.Ще си купя акции дори с риска да напълня гушата на Лупи.Искам да помогна на ЦСКА според възможностите си!

Това със срока дано да не се пропусне от хората. Наистина има само 15 дена. Браво и на срещите, които се провеждат по райони в България, за акциите.

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 13 мар 2014 15:32

Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 мар 2014 17:37

1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора

Според мен,трябва да има само разяснителна кампания,но не и агитационна!Всеки сам трябва да реши дали и колко да закупи!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 13 мар 2014 18:55

BRF написа:
1242 написа:Някой знае ли дали някой от първите членове на ЦСКА Завинаги има намерение да си закупи по-голям пакет с акции. Аз знам само за д-р Христо Мазнейков... Ще е добре и Чакмаков да купи, като син на първия капитан на отбора

Според мен,трябва да има само разяснителна кампания,но не и агитационна!Всеки сам трябва да реши дали и колко да закупи!

http://www.elana.net/bg/news/606/vsichk ... -cska.html
ето още малко разяснение.

Върни се в “ЦСКА”