Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MAXIMUS написа:Миналата събота и тази събота много ще си приличат. С този селски футбол който показаха днес, геренци и ботевъ, мисля, че имаме 12 сигурни точки в плейофите !
Синьо сърце написа:Teo написа:Аз пък ще доверя на футболните фрази, че мач с мач не си прилича!
Днеска Ботев на Кауня е без коментар, направо ми стана жал по едно време да ги гледам как се мъчат тия на терена... никакво желание за игра, да не говорим за победа!
Все едно насила бяха отишли в София, заеби...
Кауна трябва да ходи на уроци по психология, че тая наука му е далечна!
Не е точно така. Скъсахме им връзките в центъра- аз затова изтръпнах, като се контузи Крумов, щото беше важен за това заедно с Бру. Вие първото полувреме изглеждахте бая по-зле от тях, ние сами си провалихме мача , но това е друга тема. Да, мач с мач не си прилича, но тя няма все да не влиза-в един момент палачинката се обръща!
motg написа:bulgaro написа:За пореден път реанимира отбора-мъртвец. По повод днешният рожден ден на Ботев си пожелах подарък - до довечера да имаме нов треньор и изглежда, че ще го получа.
Мда, пълна гавра с Ботев от страна на Мърльо, трагичният Левски без един нормален вътрешен халф и Ботев през цялото време играха с изсипвания на топката по крилата![]()
Проси си паметник на Герена, второ побутване им прави в рамките на един сезон.
MAXIMUS написа:Миналата събота и тази събота много ще си приличат. С този селски футбол който показаха днес, геренци и ботевъ, мисля, че имаме 12 сигурни точки в плейофите !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта