Лимонадения Джо написа:vaskonti написа:Как го казваш, все едно тия 42 милиона не са никакъв проблем и това задължение ще се изпари по давност в един момент? Рано или късно, по един или друг начин Батков ще се махне от Левски. Но това няма да стане като просто стане и си тръгне. Махането му може да стане по два начина - или продава клуба или го закрива(обявява фалит). Това важи не само за Батков и Левски, важи за всяка фирма и шефа й. И в двата случая въпросния дълг ще окаже голямо влияние.
ЦСКА официално отчете почти 9 милиона загуба, докато за Левски се говори, че е назад 4-5 милиона на година - схващаш ли разликата? Би трябвало, след като си одитор, да правиш разлика между официална информация, получена след задълбочен одит, и "говори се".
Всички фенове на ЦСКА са наясно, че има немалък риск когато си дават парите на Томов, тоест на ЦСКА. Въпреки това няма нито един фен, който да си ги дава защото вярва на Томов, а ги дава защото обича ЦСКА и се надява, че с това се помага по някакъв начин. От тук натам - каквото сабя покаже.
Преди няколко дена се появи това съобщение http://www.sportonline.bg/news/133844/fakt-tsska-dulji-50-mln-na-titan. Както виждаш ситуацията е същата. Разбира се , че е важно колко пари си инвестирал, но не винаги е определящо за цената. Мисля, че Левски в момента струва точно колкото ЦСКА през лятото. Аз какво да направя като от Левски не са подали ГФО? Би следвало да ги глобят, както с всяка др. фирма. Поради тази причина ти пиша 4-5млн. Така каза Васил Колев. Относно акциите, така мисля аз, всеки си харчи парите сам.
Аз не казвам, че теб трябва да накажат за това, че "Левски" не си е плащал данъците, така че не очаквам да направиш нещо по въпроса. Е, може да накараш твоята фирма да отиде и да им направи един изненадващ одит

Ситуацията не е съвсем същата защото парите, които се дължат на Батков, той от своя страна дължи огромна част на Чорни. Или поне така се говори. Освен ако не мислиш, че Батков изкарва достатъчно пари, че да преглътне едни 42 милиона.
По-голямата част от тези 50 милиона титаните не са ги вкарали реално, а са само някакви документални врътки. По тази причина, както и поради факта, че те бяха набутани в ЦСКА с цел да си запазят и разширят концесиите, те няма да са на загуба и затова за тях не е проблем да започнат да "опростяват" този дълг. Разбира се, въпросното опростяване изобщо не е толкова трудно да се осъществи законово и документално, колкото го изкарва Радослав Василев, но това е друга тема. Искам да го видя Батков как точно ще опрости, айде да не са 42, да са 20 милиона.
А за акциите - запитай се, ако сега "Левски" пуснат акции, ти ще си купиш ли, при положение, че сам казваш, че са в същото положение като ЦСКА?