XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- валидол за теб
- Контакти:
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)
Сънди не е ли готов вече? Иначе ще се радвам Маркович да дебютира 

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
валидол за теб написа:Иначе ще се радвам Маркович да дебютира
Може и така!
Бадема 9-ка и Маркович зад него!
Аз съм го гледал само един път това момче срещу академик ли играехме не си спомням(беше на една контрола дето само юношките бяха) и ми направи много добро впечатление!
Много въртележки може да се направят в атака!
- валидол за теб
- Контакти:
Да, в офанзивен план-бива, ама в центъра на защитата ще имаме проблеми
Може би е добре, че точно Колев ще е на вратата в този мач, знаейки, че отлично следи играта и има много добри и предвидливи излизания. Предполагам обаче, че Стойчо ще затвори мача и ще разчитаме на контра в този мач 

Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
валидол за теб написа:Да, в офанзивен план-бива, ама в центъра на защитата ще имаме проблемиМоже би е добре, че точно Колев ще е на вратата в този мач, знаейки, че отлично следи играта и има много добри и предвидливи излизания. Предполагам обаче, че Стойчо ще затвори мача и ще разчитаме на контра в този мач
То Венци някога играл ли е централен защитник, че аз не си спомням.
И както по дяволите стана с Крачуна?
Здравко ще почне от дясно и Ереро от ляво!
И да се надяваме, че Венци ще се справи с божи86 и Туре.
Колкото до затварянето, не знам. Много е важно как ще тръгнат първите 10 минути от мача, поемем ли инициативата може и ние да ги затворим!
- Синьо сърце
- Контакти:
Teo написа:
Може и така!
Бадема 9-ка и Маркович зад него!
Аз съм го гледал само един път това момче срещу академик ли играехме не си спомням(беше на една контрола дето само юношките бяха) и ми направи много добро впечатление!
Много въртележки може да се направят в атака!
То може, ама какво ще излезе е друг въпрос. Аз лично на твое място, с оглед играта ви в предното дерби, въпреки победата, не бих бил особен оптимист. Вашата игра е ясна, тя няма да се промени. Въпросът е ние какво ще предложим на терена. Да, мач с мач не си прилича, обаче за разлика от предния за този мач имам пресантиман. Ще ти го пусна на ЛС, пък като мине мача-ще прецениш дали да го публикуваш...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Ще предложите както обикновенно импотентно нападение и дантелена защита.Ние не сме Ботев да ви се плашим,нито пък треньора ни е от Хасково.Играл е в Димитровград
, ама не е същото.

- Синьо сърце
- Контакти:
onegavon написа:Ще предложите както обикновенно импотентно нападение и дантелена защита.Ние не сме Ботев да ви се плашим,нито пък треньора ни е от Хасково.Играл е в Димитровград, ама не е същото.
Така е. Ние пък нямаме и треньор, и квоотуй?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Единственият ви шанс е в многото кадрови проблеми на ЦСКА, ще липсват много важни фигури. Най-вероятно не само наказаните.
- валидол за теб
- Контакти:
Teo написа:валидол за теб написа:Да, в офанзивен план-бива, ама в центъра на защитата ще имаме проблемиМоже би е добре, че точно Колев ще е на вратата в този мач, знаейки, че отлично следи играта и има много добри и предвидливи излизания. Предполагам обаче, че Стойчо ще затвори мача и ще разчитаме на контра в този мач
То Венци някога играл ли е централен защитник, че аз не си спомням.
И както по дяволите стана с Крачуна?
Здравко ще почне от дясно и Ереро от ляво!
И да се надяваме, че Венци ще се справи с божи86 и Туре.
Колкото до затварянето, не знам. Много е важно как ще тръгнат първите 10 минути от мача, поемем ли инициативата може и ние да ги затворим!
Венци е играл основно централен защитник в кариерата си, като и при нас има 3-4мача в центъра, ама мен не ме кефи нещо-много лесно се литка и прави едни "висящи" шпагати..... Но пък може точно той да има ден, Дай Боже, и да е избраникът му в този мач за наш успех?!
Рядко пиша по форума, но искам да споделя едно мое мнение.
Този път ще паднем. Имам такова усещане. Ще паднем и то по абдалски начин. На мача миналата седмица добре, че изгониха Галчев, за да може да се върнат нашите в защита, иначе зееха големи дупки. Тогава Левски нямаше друга тактика, освен да центрира, а това беше добре дошло, защото ЦСКА са по- високи. Сега се видя, че ако им играеш открит футбол, то те вкарват по някои и друг гол, а в дербито това е фатално.
Този път ще паднем. Имам такова усещане. Ще паднем и то по абдалски начин. На мача миналата седмица добре, че изгониха Галчев, за да може да се върнат нашите в защита, иначе зееха големи дупки. Тогава Левски нямаше друга тактика, освен да центрира, а това беше добре дошло, защото ЦСКА са по- високи. Сега се видя, че ако им играеш открит футбол, то те вкарват по някои и друг гол, а в дербито това е фатално.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ