Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Италианци искат да вземат и Локо (Пд)

Мнениеот Alternative » 11 ное 2009 20:11

whitesnake написа:Аз предлагам всеки да си гледа "италианците". Тия нашите дано да излязат свестни.То,може да ни купят,може и да не ни купят ...Дано поне си платят хотела,че току виж и тях ги "закарфичили" и няма да могат да си отидат за Коледа... :lol: И вместо Pepsi,да докарат Coca-Cola...light,ако може. ;)

Pepsi vs. Coca-Cola,yess!Въпреки,че харесвам повече Кока колата :roll:
Изображение
Изображение

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 11 ное 2009 20:20

Трън написа:Да не вземат да Ви слеят след това :)
Представяте ли си агитките на Ботев и Локото в един сектор да викат заедно за един отбор :))))))

Аз много бих се зарадвал, ако двата отбора се слеят и на двата отбора им запазят историите. Така вече Пловдив ще има силен отбор ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2009 20:22

Alternative написа:
whitesnake написа:Аз предлагам всеки да си гледа "италианците". Тия нашите дано да излязат свестни.То,може да ни купят,може и да не ни купят ...Дано поне си платят хотела,че току виж и тях ги "закарфичили" и няма да могат да си отидат за Коледа... :lol: И вместо Pepsi,да докарат Coca-Cola...light,ако може. ;)

Pepsi vs. Coca-Cola,yess!Въпреки,че харесвам повече Кока колата :roll:

Мдааа...и всеки да си носи водка.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 20:28

Hq-team написа:
Представяте ли си агитките на Ботев и Локото в един сектор да викат заедно за един отбор :))))))

Аз много бих се зарадвал, ако двата отбора се слеят и на двата отбора им запазят историите. Така вече Пловдив ще има силен отбор ;)

Вай сакън!!! Мерси съм аз от такова обединение. Едни вече пробваха преди 30 години, слава богу не успяха. Пловдив има място за два отбора, пък дори и да се правим, че много се мразим. Това си е част от чара.
;) Чудно как ли е на италиански локомотив, вагон, депо, буфер, стрелочник, кондуктор, релсов път и пр.?
:oops: :idea: Обединен отбор с президент Галя Христолова. :o :o :o
П.С. Колкото до водката ... и грапата не е зле, макар нашата си ракия по я бива.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 11 ное 2009 20:35

Аз предлагам, феновете на Локомотив да спрем да обсъждаме този въпрос, защото се вижда,че жълтите комплексари се интересуват повече от нас, по този въпрос, вместо да си гледат тЕхното о(т)борче.
По добре да си мълчим и да си гледаме сеира отстрани, как злорадстват и не могат да си намерят място от яд. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 11 ное 2009 20:38

Ki Cho написа: Чудно как ли е на италиански локомотив, вагон, депо, буфер, стрелочник, кондуктор, релсов път и пр.?

локомотив - locomotore
вагон - wagon
депо - Depot
буфер - tampone

Нещо такова...май... :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 11 ное 2009 21:08

drughi написа:Аз предлагам, феновете на Локомотив да спрем да обсъждаме този въпрос, защото се вижда,че жълтите комплексари се интересуват повече от нас, по този въпрос, вместо да си гледат тЕхното о(т)борче.
По добре да си мълчим и да си гледаме сеира отстрани, как злорадстват и не могат да си намерят място от яд. :mrgreen:

+1000
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 11 ное 2009 21:10

ogg написа:
Ki Cho написа: Чудно как ли е на италиански локомотив, вагон, депо, буфер, стрелочник, кондуктор, релсов път и пр.?

локомотив - locomotore
вагон - wagon
депо - Depot
буфер - tampone

Добре ти се е отразило.Много си напреднал с италианския за месец-два.Основните думи си ги научил.. :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 21:37

Модератор ЛокоПД написа:
ogg написа:

локомотив - locomotore
вагон - wagon
депо - Depot
буфер - tampone

Добре ти се е отразило.Много си напреднал с италианския за месец-два.Основните думи си ги научил.. :lol:

Да видим на вас колко време ще ви трябва да научите как е: жълтур, папагал, птица, орнитолог, поляна и пр. :lol: Ботев си е Botev.

П.С. По времето на римската империя в Тримонциум се е живяло доста добре, така че какво му е пак да се залюбим с Рим. ... и те като нас си имат седем хълма. Е, единият от нашите ще става МОЛ, но това са подробности.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 ное 2009 21:54

Hq-team написа:

Викам после да слеем Цески и УеСКА па евроидиотите да са два пъти по-големи. Може и Морето да обединим с Варна.

Виий някви по-гениални глупости неможете ли да мислите
ИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”