В Черно море са харесали младежки национал на Латвия. Той е нападател и е бил наблюдаван в мача срещу Румъния през октомври.
Хора на Черно море наблюдават и играчи от първия отбор на Латвия. На този етап обаче покана за проби ще получи само въпросният нападател, чието има логично не се споменава. Очаква се той да дойде във Варна през декември или за началото на зимната подготовка през януари.
Ако играчът бъде одобрен от треньора Велизар Попов, със сигурност ще подпише договор.
В същото време зимната селекция ще бъде правена и с български футболисти. Превърналият се от треньор в скаут Никола Спасов наблюдава внимателно изявите на звездите от ниските ешелони и докладва на клубното ръководство кой става за Черно море и кой не.
Черно море ще кани латвийски национал
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море ще кани латвийски национал
Само да не се окаже някой като Пихоцкис
San-Jose написа:Само да не се окаже някой като Пихоцкис
То на Пихоцкис въобще не му дадоха възможност да се изяви

- Бижутера
- Контакти:
Марис Верпаковскис 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
cristely написа:В Черно море са харесали младежки национал на Латвия. Той е нападател и е бил наблюдаван в мача срещу Румъния през октомври.
Хора на Черно море наблюдават и играчи от първия отбор на Латвия. На този етап обаче покана за проби ще получи само въпросният нападател, чието има логично не се споменава. Очаква се той да дойде във Варна през декември или за началото на зимната подготовка през януари.
Ако играчът бъде одобрен от треньора Велизар Попов, със сигурност ще подпише договор.
В същото време зимната селекция ще бъде правена и с български футболисти. Превърналият се от треньор в скаут Никола Спасов наблюдава внимателно изявите на звездите от ниските ешелони и докладва на клубното ръководство кой става за Черно море и кой не.
от къде е инфо-то ?
Черно море
Бижутера написа:Марис Верпаковскис
Супер е,Бижутер.Тоя изобщо не е лош.
Само Черно море.
Само, че пише младежкия национал, а не само национал, така че Верпаковскис едва ли се спряга, щом с Марко ди Вайо се се водили разговори за трансфер, какво остава за латвиеца, но на този етап не ми се вярва да е възможен подобен трансфер
Да бе Марко ди Вайо...Колкото и с Жуниньо сме водили
Много Вальо Великов си чел
Тоя латвиец дано не е Пихосцис номер две...

MORSKI написа:Да бе Марко ди Вайо...Колкото и с Жуниньо сме водилиМного Вальо Великов си чел
Тоя латвиец дано не е Пихосцис номер две...
Що бе Морски, момчето ( Пихоцкас ) въобще не беше зле - гледах го в Албена. Друг е въпроса, че не му беше даден шанс. Мисля, че той щеше да пасне добре на тогавашния Черно море.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Мисля,че през последните няколко години направихме много добра селекция.За латвиеца не знам,но за момчетата от б и в групите съм напълно съгласен,също така може и да се потърси някой сеободен агент.