ChelseaFUN написа:3:1
Хах, да се цитирам, който си го разбира футбола си го разбира.

Единствено аз съм познал точен

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ChelseaFUN написа:3:1
ralka_levskarka написа:костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив
Кажи честно
turbogena написа:Santiago Munezz написа:Иначе за кой ли път папагалите тръгват с големите закани и големите кошници за разгромни победи срещу нас и то на "Герена" и за кой ли път си ги пляскаме,макар и да сме в много тежко положение.
Това е големият смях! Тия щом не успяха да бият Левски в това му състояние ,не знам какви претенции имат.Имам чувсвото ,че поне още 30 години няма да имат победа в София.
MAXIMUS написа:samatoranaga написа:Каквото и да си пишем съм сигурен, че няма левскар който да иска да има такъв мач във срядаДаже и най-големите сини оптимисти тук съм на 100% сигурен, че ако можеха щяха да се откажат от този мач ако могат. Ботев загатна за голяма класа и ако се разиграят ще стане страшно. Ботев трябва да реши мача още в София. Според мен даже сините трябваше умишлено да изпаднат във втората седмица и там да си обиграват юноши вместо сега да са тъпана в седмицата и да им гледаме скандалите всяка седмица.
Незнам на какво основание отписваш "сините" !? А и не виждам какво толкова са показали Ботев като игра. Хамза и Доре наистина са много класни, но Мърчо няма идея как да ги нареди останалите .И ако мача тръгне с гол за геренци, правилния тотално ще блокира.
MAXIMUS написа:MAXIMUS написа:samatoranaga написа:Каквото и да си пишем съм сигурен, че няма левскар който да иска да има такъв мач във срядаДаже и най-големите сини оптимисти тук съм на 100% сигурен, че ако можеха щяха да се откажат от този мач ако могат. Ботев загатна за голяма класа и ако се разиграят ще стане страшно. Ботев трябва да реши мача още в София. Според мен даже сините трябваше умишлено да изпаднат във втората седмица и там да си обиграват юноши вместо сега да са тъпана в седмицата и да им гледаме скандалите всяка седмица.
Незнам на какво основание отписваш "сините" !? А и не виждам какво толкова са показали Ботев като игра. Хамза и Доре наистина са много класни, но Мърчо няма идея как да ги нареди останалите .И ако мача тръгне с гол за геренци, правилния тотално ще блокира.
Мъри, мъри, мърлячо. Ти на две говеда сеното не можеш да разделиш, треньорче те направиха журналистчетата ! Хайде стягай багажа и в Аскюу.
kanara1978 написа:1-4 като очаквам отново силно съдийско рамо за Левски.един два червени картона за Ботев и гол от засада за сините
glarus_ds написа:ralka_levskarka написа:костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив
Кажи честно
Хамзата беше гола-вода. Дорето не е фош футболист, но има мръсни навици, които трябва да изкорени. Като симулирането, разправиите и честото използване на ръцете в единоборства
criminal написа:Очаквам пореден погром над Левски, това е турнирен мач и един гол на чужд терен е достатъчен , но предполагам убедителна победа на Ботев с 0-3
костенурк написа:Ще решим всичко още в първия мач.домакините не могат да ни затруднят с нищо.навлизаме във форма и ще бием с няколко гола
kanara1978 написа:ако сега не ги ударим с 3-4 гола няма кога.Тодоре Закривай
samatoranaga написа:С публика и ли без още в София ще се обезсмисли реванша. Ботев показа звезден футбол след като Локо София им вкара гол и ще е чудо ако сините измъкнате нещо в Подуяне.
kikooo1912 написа:0-5
Това ще е най-лесната победа на Ботев през сезона. Левски са кръгла нула. Атомното им нападение вкарва веднъж на високосна година. Какъвто и да е Мъри в сравнение със сухия е великан. Гаджев колкото и да е слаб е най-силният им футболист и в негово отсъствие няма да могат да вържат два паса. Тактика за тях е мръсна дума, на терена са като мухи в буркан. Ботев с всеки изминал мач играе все по-добре. Владеем топката перфектно, създаваме положения. За последните 3 мача вкарахме 7 гола. Новите играчи вдигнаха много нивото на отбора. Вкарахме 4 гола на Локо сф, който преди това унижи Левски на Герена. Просто няма как да загубим този мач, въпросът е с колко ще бием. За мен победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.
костенурк написа:само Хамзата и дорето са по класни от цялото ви отборче събрано от кол и въже.наистина ли мислите че имате шанс?бъдете разумни,победата ще е за Пловдив
мемнто написа:"Левски" пак пада. Възможно е да се получи и някой супер изненадващ Х.
shotgun blues написа:0-2
todor76 написа:1-3
Ivo-Chernomoretz написа:1:2
Avrameca написа:0:2
kanara1978 написа:1-4 като очаквам отново силно съдийско рамо за Левски.един два червени картона за Ботев и гол от засада за сините
Bombardier написа:0-3, Феребори ДоБре
k_oleto написа:очаквам убедителна и правилна победа за Ботев Пд. Нещо от рода на 1:4, а гола за Левски ще вкара Божо86
kikooo1912 написа:0-5
Яловото трио в атака за Левски: Божи86, Макриев и Генков гарантират нулева успеваемост в атака. В последния си мач Ботев вкара 4 гола на отбор с две класи над Левски. Затова победа с по-малко от 5 гола за Ботев ще е изненада.
BRF написа:Не виждам как Ботев ще вкарат по-малко от 2 гола в този мач!
Още повече след "помоща",която оказахме след вчерашното Дерби!
kanar76 написа:1:3 Ако Мъри не е толкова страхлив може и 1:6
Кировец написа:0:5
Ботевъ ще разгроми, цитирам Батков - "бардака".
Хеттрик на Хамза + 2 гола на Доре.
fire написа:Сигурна победа за жълтите в София и естествено краен победител след реванша! За съжаление Левски в момента са на нивото на отборите от втората седмица, а факта, че ще играят с меко казано "осакатен" състав след вчерашното дерби ги прави тотални аутсайдери в този мач, дори при фактора домакинство! Кротък мач и 0-2 за жълтите.
angelco77 написа:Загуба за мучащия бардак с 2:0.
botevplovdiveoe написа:0:3 и закриваме бардака!
El Grande Capitan написа:1:2 без много напъване и инфаркт за булгаро предричам....
Потребители, разглеждащи този форум: honda, Iceberg, sokoleto46, TristaNNN и 23 госта