Зетя кара балдъзата с каручката към града. Минават покрай гората и тя почва да кърши пръсти. Той:
-Оти се кахъриш?
-Страх ме е, че ще ме опънеш тука у гората...
-П-р-р-р-р! Леле! Я бех забравил!
Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна на Черноморец
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
Някои дават и сандвич със салам.

Пък и както вече разбрахме от друга тема-няма такова нещо,като безплатен билет.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
subzero написа:BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
Някои дават и сандвич със салам.![]()
Пък и както вече разбрахме от друга тема-няма такова нещо,като безплатен билет.![]()
Един колега се е сдобил с билети за него и аверчетата му!Единия се е отказал и има място,така че....
BRF написа:subzero написа:BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
Пък и както вече разбрахме от друга тема-няма такова нещо,като безплатен билет.![]()
Един колега се е сдобил с билети за него и аверчетата му!Единия се е отказал и има място,така че....
Късно ми е тръгването, ще закъснея за мача

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:BRF написа:subzero написа:BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
Щом Вальо е предложил значи си е направил добре сметката, че за 40-45 минути може да отнесе тленностите на някоя акула до Надежда. Магистрала е все пак. Вальо не язди кон.
[offtopic]...освен, ако няма предвид да те води някъде другаде за да гледаш, как лети италиански орел.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Bourgas написа:BRF написа:subzero написа:BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
Ти си ясен!Ще пътуваш с нощния влак за да хванеш цялата атмосфера на събитието на десетилетието във футболна България!
Ама то утре има един мач и той е Локомотив - Черноморец
Другия мач ми е през... мача! 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Ама то утре има един мач и той е Локомотив - ЧерноморецДругия мач ми е през... мача!
Ти четеш ли ме друже ???

Щом Вальо е предложил значи си е направил добре сметката, че за 40-45 минути може да отнесе тленностите на някоя акула до Надежда. Магистрала е все пак. Вальо не язди кон.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Bourgas написа:BRF написа:subzero написа:BRF написа:Ако някой проявява интерес към утрешния мач в София и иска да го гледа на живо нека ми сподели.Безплатен транспорт и билет.Тръгване в 13.00 часа!
[offtopic]...освен, ако няма предвид да те води на зоологическа градина за да гледаш, как лети орел.[/offtopic]

Просто колегата е набарал безплатни билети,въпреки че няма такива и ще се пътува с безплатни автобуси като друг път,въпреки че и такова нещо няма.Честно казано незнам от къде ще се тръгва,защото не съм се интересувал,но ако някой от вас прояви интерес ще се обадя да разбера!
Сега се сетих,че утре и вие имате мач в София