Ботев - Локомотив Пловдив - 2:1
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев - Локомотив Пловдив ще се играе на ст. Васил Левски
Успех на Локото! Ако нашия окаян отбор не успее да им затвори клюновете, поне вие го направете!
[center]1914[/center]
2:1 ако не се сбият 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- М Камбуров
- Контакти:
Без име написа:Успех на Локото! Ако нашия окаян отбор не успее да им затвори клюновете, поне вие го направете!
ааа,днес ще ги биете поне 2-0
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Irish stout написа:emo_75 написа:Да точно така,нямаше да има АФД Тракия,щяхме да сме си Ботев.Нас дали някой от партията ни е питал искаме ли да ставаме Тракия,а? И дали отбора ни не е бил достатъчно силен,дали не сме станали шампиони преди да ни направят Тракия.Дали въпросната партия не ни взима стадиона на мястото на стадион Т.Диев?Митовете и легендите ви са толкова комични,че не знам на кой да се смея повече на Вас или на македонците.
И що не продължиш, че държавата ви строи нов стадион на чужд терен през 1961 г, за откриването на който идва лично Антон Югов, тогава министър председател на България? За кой друг отбор има такова посещение?
Хайде престанете с манипулаторските внушения. Знам, че демагогията ви е присъща и ви идва от вътре, но все пак, опорните ви точки не винаги са добър съветник.
Толкова сте изманипулирани, че отричате всичко, което е извън предписанията на опорните точки.
Не знам кой е изманипулиран и на кой е присъщо , обаче моите въпроси се трият и не им се отговаря
Та пак да те питам :
Построили ни стадион 61-ва (когато все още сме си Ботев) , който преди това са ни взели , кое точно е ненормалното , пък и кой да ни го построи като всичко е било на държавата
66 ставаме шампиони , 67-ма ни правят АФД Тракия
и в следващото десетилетие доминира Локомотив в Пловдив
Иначе вас не ви обича , странно е само що не са ви закрили както много други отбори ,които са биле недолюбвани от власта
Кои са ви опорните точки за манипулиране , че някой си дошъл да си направи реклама за откриване на стадион ли
- Irish stout
- Контакти:
za nas e toj religiq написа: Не знам кой е изманипулиран и на кой е присъщо , обаче моите въпроси се трият и не им се отговаряДай пак за манипулациите
Та пак да те питам :
Построили ни стадион 61-ва (когато все още сме си Ботев) , който преди това са ни взели , кое точно е ненормалното , пък и кой да ни го построи като всичко е било на държавата![]()
и в следващото десетилетие доминира Локомотив в ПловдивБаси помоща и подкрепата на партията
![]()
Иначе вас не ви обича , странно е само що не са ви закрили както много други отбори ,които са биле недолюбвани от власта![]()
Кои са ви опорните точки за манипулиране , че някой си дошъл да си направи реклама за откриване на стадион ли
А, то оставаше да знаеш кой е манипулиран, нали все пак това е вашата идеология.
Покажи ми друг отбор в историята на футбола в България, чийто стадион се открива в присъствието на министър председателя, пардон, председателя на министерския съвет, както ви е по-познато от преди 1989 г?
Да не говорим, че и предишния премиер беше на вашия стадион да ви дава ритуално ключа.
После не сте били отбор с държавни протекции.
Прочети малко за обединението от 1967 г.. Не били държавен отбор, ама друг път.
Това, че ние сме доминирали просто означава, че сме имали добър отбор, какъвто вие имахте през 80-те например.
Опорните точки са похват на вашите идеолози.
За вас е в сила следното:
“Пропагандата ни помогна да дойдем на власт... Пропагандата ще ни помогне да удържим властта... Пропагандата ще ни помогне да завоюваме целия свят.”
Казал го е Гьобелс. Вие без пропаганда сте за никъде.
Айде погледни пак опорните точки какво се отговаря в такъв случай
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Irish stout написа:za nas e toj religiq написа: Не знам кой е изманипулиран и на кой е присъщо , обаче моите въпроси се трият и не им се отговаряДай пак за манипулациите
Та пак да те питам :
Построили ни стадион 61-ва (когато все още сме си Ботев) , който преди това са ни взели , кое точно е ненормалното , пък и кой да ни го построи като всичко е било на държавата![]()
и в следващото десетилетие доминира Локомотив в ПловдивБаси помоща и подкрепата на партията
![]()
Иначе вас не ви обича , странно е само що не са ви закрили както много други отбори ,които са биле недолюбвани от власта![]()
А, то оставаше да знаеш кой е манипулиран, нали все пак това е вашата идеология.
Покажи ми друг отбор в историята на футбола в България, чийто стадион се открива в присъствието на министър председателя, пардон, председателя на министерския съвет, както ви е по-познато от преди 1989 г?
Да не говорим, че и предишния премиер беше на вашия стадион да ви дава ритуално ключа.
После не сте били отбор с държавни протекции.
Прочети малко за обединението от 1967 г.. Не били държавен отбор, ама друг път.
Това, че ние сме доминирали просто означава, че сме имали добър отбор, какъвто вие имахте през 80-те например.
Опорните точки са похват на вашите идеолози.
За вас е в сила следното:
“Пропагандата ни помогна да дойдем на власт... Пропагандата ще ни помогне да удържим властта... Пропагандата ще ни помогне да завоюваме целия свят.”
Казал го е Гьобелс. Вие без пропаганда сте за никъде.
Айде погледни пак опорните точки какво се отговаря в такъв случай
Каза нещо ама и ти не знаеш какво
Аз не трия мнения само защото не ми харесват , и се старя винаги да отговарям на зададените ми въпроси ! Така че пробвай за трети път с манипулациите !
Това че някой идва да си прави реклама на наш гръб какво ни касае ? Ако твърдиш че имаме помощ и подкрепа , кажи и във какво се състои тя ! Както ти е известно по онова време имаше два партийни отбора и всички знаем кои бяха те , и как им се помагаше! На нас с какво точно са ни помогнали властта ? Това че са ни пратили в Б група за да спасят ЦСКА ли ? Защото аз не виждам такава , това че сте свикнали да омаловажавате всичко което не ви изнася , не прави твърденията ти истина !За 67-ма съм чел всичко , ти като си по добре запознат ,кажи ми кой е бил толкова радостен от тоя факт ? Да не би Ботев да са искали подобно нещо ? Всичко е едно решение на партията и толкова , нито нас са питали , нито пък Спартак ! Вас като са ви сливали , разливали и тн , да не са ви питали ? Как така излиза че нащо е нередно ,а ващо е нормално ??? Че имаме и помощта на партията , която се състои в незнайно какво ???
Вземи си оправи опорните точки , че губиш равновесие
Ще е много интересно в София. Предстои як дерби уикенд. 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Irish stout
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Каза нещо ама и ти не знаеш какво![]()
Аз не трия мнения само защото не ми харесват , и се старя винаги да отговарям на зададените ми въпроси ! Така че пробвай за трети път с манипулациите !
Това че някой идва да си прави реклама на наш гръб какво ни касае ? Ако твърдиш че имаме помощ и подкрепа , кажи и във какво се състои тя ! Както ти е известно по онова време имаше два партийни отбора и всички знаем кои бяха те , и как им се помагаше! На нас с какво точно са ни помогнали властта ? Това че са ни пратили в Б група за да спасят ЦСКА ли ? Защото аз не виждам такава , това че сте свикнали да омаловажавате всичко което не ви изнася , не прави твърденията ти истина !За 67-ма съм чел всичко , ти като си по добре запознат ,кажи ми кой е бил толкова радостен от тоя факт ? Да не би Ботев да са искали подобно нещо ? Всичко е едно решение на партията и толкова , нито нас са питали , нито пък Спартак ! Вас като са ви сливали , разливали и тн , да не са ви питали ? Как така излиза че нащо е нередно ,а ващо е нормално ??? Че имаме и помощта на партията , която се състои в незнайно какво ???
Вземи си оправи опорните точки , че губиш равновесие
Освен разглеждането на истината, трябва да акцентираш върху цялата истина, а не по гьобелсовски "никога цялата истина".
Подготви се още малко, попитай този-онзи, прелисти опорните точки. Вие ги ползвате, не са чужд прийом, така че стига комунистически похвати по приписване на опонента на личните ви мизерии.
Трупате мощ благодарение на партията и това е очевадно.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- М Камбуров
- Контакти:
turbogena написа:Ще е много интересно в София. Предстои як дерби уикенд.
даа-двата отбора на армията ще ядат пердах
- plovdivram
- Контакти:
za nas e toj religiq
Понеже става въпрос за сливането от 1967-ма година... Искам да попитам - какво е мнението ти за възстановяването на "Спартак" през 1982 г. и събитията около него?!
...За 67-ма съм чел всичко , ти като си по добре запознат ,кажи ми кой е бил толкова радостен от тоя факт ? Да не би Ботев да са искали подобно нещо ? Всичко е едно решение на партията и толкова , нито нас са питали , нито пък Спартак ! Вас като са ви сливали , разливали и тн , да не са ви питали ? Как така излиза че нащо е нередно ,а ващо е нормално ??? Че имаме и помощта на партията , която се състои в незнайно какво ???....
Понеже става въпрос за сливането от 1967-ма година... Искам да попитам - какво е мнението ти за възстановяването на "Спартак" през 1982 г. и събитията около него?!