Любо Пенев!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Пенев: Оставам в ЦСКА, ще дам всичко за успехите на този сла

Мнениеот _RoKi_ » 11 ное 2009 17:53

Левскар съм,но евала ви правя на треньора.Мъжкар,не прави компромиси без значение за кого става въпрос и нарушиш ли правилата,си понасяш последствията.Дано този път му дадат повече доверие собствениците и аз мисля,че ЦСКА ще върви нопред.Ако имаше повече такива хора в България,футбола щеше да бъде по-различен :)

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 11 ное 2009 17:54

delqnski47 написа:
Apostola написа:Момчета, както казах, радвам се за отбора ви, защото това е най-доброто за него! Нито злобея нито искам да влизам в конфликти!По-старите тук ме знаят, че не правя такива неща! Просто си изказвам мнението по темата, което мисля, че не е забранено и не виждам да съм дал повод да ме нападате! И спокойно ходя си на стадиона и определено не дебелея, мерси че си се загрижил за физическото ми състояние!

Пич,да не говориш за мене аз не те нападам! :) Извинявай ако си си помисли нещо...

Всичко е точно! Те си знаят! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 11 ное 2009 18:27

cska_vd написа:Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остава начело на тима, въпреки че само преди няколко дни официално подаде своята оставка. Тя обаче не бе приета от ръководството на клуба и специалистът ще продължи да работи при „червените”.

Пенев разпространи специално изявление, което бе публикувано на официалния сайт на клуба:

Оставката ми като старши треньор на ЦСКА не се прие от Надзорния Съвет на клуба и аз приемам това решение.

По този повод искам официално да обявя, че продължавам да изпълнявам задълженията си на старши треньор на ЦСКА.

На среща със собствениците г-н Димитър Борисов и г-н Иво Иванов изгладихме появилите се различия. Надявам се, че бурните събития в нашия клуб през последната седмица само ще ни направят по-силни!

Покланям се на великата публика на ЦСКА! След нейната тотална подкрепа към мен на стадиона при победата над Славия и въобще в дните, докато бях в оставка, просто нямаше как да си тръгна. Ако го бях направил, никога нямаше да си го простя.

Още веднъж благодаря на феновете, на които обещавам да дам всичко от себе си за доброто и успехите на славния ЦСКА!

Аз и още 2-3 милиона Левскари обичаме Левски, и не мразим никой ;) Ах колко е жалко да си Чорбар!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 ное 2009 18:54

Това е добре за сега! Убеден съм, че ще върне и другите в отбора след някой друг по-слаб мач. Колкото и странно да звучи, ако искаме да вземем нещо тази година, трябва да е наличен целият потенциал! Поздрави на всички фенове на ЦСКА! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Любо Пенев!!!

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2009 18:58

Това е изключително добра новина-евала!!!Мисля ,че и ние фенвоете допринесохме с нещо за това решение на Любо!!Очаквам това да донесе успехи на ЦСКА!!А на тези дето теърдят че се е отметнал-да си гледат работата!
Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2009 19:08

tprodanov написа:
W84me написа:Сега вече играчите ще имат респект към него.Но е поредният в бг футбола,който се отмята от думите си.

Хем се отмята и хем ще имат респект? Странно..

Ще имат респект,защото има подкрепата на ръководството!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2009 19:11

W84me написа:
tprodanov написа:
W84me написа:Сега вече играчите ще имат респект към него.Но е поредният в бг футбола,който се отмята от думите си.

Хем се отмята и хем ще имат респект? Странно..

Ще имат респект,защото има подкрепата на ръководството!

Какво значи отмята се???- :o :o
Изображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 ное 2009 19:29

Еми значи,че уж беше твърдо решен да напусне,а после не напуска...незнам,слабо ме вълнуват по принцип.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 ное 2009 19:40

W84me написа:Еми значи,че уж беше твърдо решен да напусне,а после не напуска...незнам,слабо ме вълнуват по принцип.

Проданов питах!!!
Просто си постави условията по-малко по твърд начин-или сте с мене или си тръгвам и след като са му обещали това което иска-не виждам проблема къде е !!
А бъдете сигурни че щом е паднал в очите на левскарите-сега горкия Любо няма да може да спи спокойно един месец от мъка!- :lol:
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 11 ное 2009 19:53

Просто Любо е единственият треньор в България, който не позволява нито на футболистите си, нито на собствениците, да се държат непрофесионално! Хубаво е, че те бързо осъзнаха грешките си и Любо реши да им прости. И това изобщо не го пиша на майтап, ако аз плесна шамар на някого, а той ми подаде ръка и каже „няма проблем“, едва ли, ако му поема ръката, значи, че съм клекнал, по-скоро е обратното, май.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”