Tommi написа:pampi написа:Tommi написа:MAXIMUS написа:Имам едни 2 хиляди лева с които мисля да си закупя акции.
По-добре ги занеси на Лупи кеш, да не го затрудняваш да тегли от банкови сметки и т.н.
Ей богу, висшето образованието в България е дупка на кавала, щом и такива индивиди като тебе минават за икономисти...![]()
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...та видяхте Чакмаков какво прави за ЦСКА и вий тръгнахте тръстове за спасение на ПФК Батков да създавате . Само дето хал хабер нямате от тая работа...дей Чакмаков, де са вашите агенти и милиционери... След някой друг месец, пак по примера на ЦСКА, и публично АД ще затърчите да правите, щото няма друг начин да отървете Б окръжна. Смешници! Ей тъй цяло лято мучахте и се хилихте на хала на ЦСКА, а няма и година по-късно сте още по-зле...пред фалит, без стадион, без отбор, без треньор и с бай Ганьо вечно начело...Акъл море, глава шамандура...
Нашите проблеми са спортно-технически и сме далеч от фалита, не се притеснявай.Когато попаднем на наистина качествен треньор, нещата ще се оправят. Но вие ще избегнете фалита само ако отидете да копаете нов гроб на "Армията" и попаднете на заровен сандък със злато.
П.С.: Между другото, не помня да съм казвал, че съм икономист.
От къде знаеш в какво финансово състояние е Левски, след като няма публикуван финансов отчет от 3 години насам?