Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2014 10:58

Tommi написа:
pampi написа:
Tommi написа:
MAXIMUS написа:Имам едни 2 хиляди лева с които мисля да си закупя акции.

По-добре ги занеси на Лупи кеш, да не го затрудняваш да тегли от банкови сметки и т.н. :)

Ей богу, висшето образованието в България е дупка на кавала, щом и такива индивиди като тебе минават за икономисти... :lol:
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...та видяхте Чакмаков какво прави за ЦСКА и вий тръгнахте тръстове за спасение на ПФК Батков да създавате . Само дето хал хабер нямате от тая работа...дей Чакмаков, де са вашите агенти и милиционери... След някой друг месец, пак по примера на ЦСКА, и публично АД ще затърчите да правите, щото няма друг начин да отървете Б окръжна. Смешници! Ей тъй цяло лято мучахте и се хилихте на хала на ЦСКА, а няма и година по-късно сте още по-зле...пред фалит, без стадион, без отбор, без треньор и с бай Ганьо вечно начело...Акъл море, глава шамандура... :lol:

Нашите проблеми са спортно-технически и сме далеч от фалита, не се притеснявай. ;) Когато попаднем на наистина качествен треньор, нещата ще се оправят. Но вие ще избегнете фалита само ако отидете да копаете нов гроб на "Армията" и попаднете на заровен сандък със злато. :lol:
П.С.: Между другото, не помня да съм казвал, че съм икономист. :?

От къде знаеш в какво финансово състояние е Левски, след като няма публикуван финансов отчет от 3 години насам?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 мар 2014 11:01

Васконти, недей с големите шамари. :lol: По-внимателно, че и без това е взел да потъва в пясъците. Дай му шанс. :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 11:03

pampi написа:
Tommi написа:Нашите проблеми са спортно-технически и сме далеч от фалита, не се притеснявай. ;) Когато попаднем на наистина качествен треньор, нещата ще се оправят. Но вие ще избегнете фалита само ако отидете да копаете нов гроб на "Армията" и попаднете на заровен сандък със злато. :lol:
П.С.: Между другото, не помня да съм казвал, че съм икономист. :?

Като не си икономист, значи си трол, понеже се ръгаш да даваш акъл за неща, от които не вдяваш... 8-)
Щом си мислиш, че проблемите ви са само спортно-технически означава, че и от футбол не отбираш...ПФК Батков е толкова зле финансово, че връзките и далаверите на Борат може и да не спасят лиценза...Ти си като щраус, забил глава в пясъка ... :lol: Положението обаче е изуй гащи, а не само "съблечи се бе"...

Важно е, че ти отбираш от тия неща, остави ме мен. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 11:06

vaskonti написа:От къде знаеш в какво финансово състояние е Левски, след като няма публикуван финансов отчет от 3 години насам?

Ами да кажем преценка на ситуацията. Не забелязвам индикатори за фалит.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 мар 2014 11:17

Tommi написа:
vaskonti написа:От къде знаеш в какво финансово състояние е Левски, след като няма публикуван финансов отчет от 3 години насам?

Нали и Васко това казва - няма отчет, следва, че няма индикатори. Ти как разбра? Невероятна преценка имаш - ВЪЛКА ОТ УОЛСТРИЙТ :lol:

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 12 мар 2014 12:28

Да отговоря на въпроса, азмисля поне 100 акции да си купя, но не това е мисълта ми. Написах го в една дръга тема, ще го напиша и тук, дано повече армейци ме чуят и решат да последват примера ми.

Странно е говедата защо се вълнуват от акциите на ЦСКА и дали зад моралните им притеснения дали няма Лупи да ни излъже не стои една далеч по-егоистична причина да си врат носа, където не им е работа, а именно страха, че ЦСКА ще се надигне, ще се стабилизра финансово и веднъж за винаги ще сложи край на кошмара наречен титан.

А тогава всички знаем какво следва- нови 16 т. разлика, нови 390 минути без гол в нашата врата, нови тройки за подуенската команда и най-важното нови титили и успехи в ЕКТ.

Апелирам всички армейци да се абстрахират от говеждото мучене и платената пропаганда с неясни цели!
Подкрепете ЦСКА - както на стадиона, така и в банката! Ако ви е страх от акции - има смс-и, има ЦСКА Завинаги, има Червени Сърца- помагайте чрез тях за школа и стадион!

Но запомнете, чрез акциите помагате на първия отбор- същия, който искате да виждате като шампион всяка година! Бъдете част от успеха не на дела, а на думи! Аз ще бъда и ще си купя акции!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2014 12:35

Tommi написа:

Въпросът е не дали забелязваш индикатори за фалит, а дали забелязваш индикатори за добро финансово състояние.
А явно по-съществения въпрос е като какви ще определиш следните индикатори - според тръста Левски дължи 42 милиона, без да броим 3 милиона към ГБС + още 6 милиона за довършване на сектора. Ако в тези индикатори не виждаш нищо притеснително, интересно какви биха били за теб притеснителните?
[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 мар 2014 13:00

Не съм богаташ, но мисля да си купя акции, та дори и най-малкия пакет. Ще си ги сложа на видно място в къщи и като ги гледам ще знам, че съм дал нещо за отбора. Сигурен съм, че и други хора мислят, като мен. Някои все още се съмняват в лоялноста на Лупи и това за сега ги отблъсква. Надявам се силно този път Томов да успее и да не потопи пак надеждите ни, като през 2008г. Вярвам, че е поумнял и няма да се довери на мошенниците от БФС и Перуката. Те го изиграха преди шест години и съм обеден, че за свое и на клуба добро той няма да се издъни отново.

САМО ЦСКА
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА » 12 мар 2014 13:07

Аз лично ще отделя 100 лева. Считам че това е наш дълг като привърженици. Приятели, помагайте по всякакви начини и най-вече с присъствието си на стадиона. Искам пак да виждам "Армията" пълен на всеки един мач, независимо от противника. Все пак играе ЦСКА, а аз искам да гледам именно тях. Неотдавна ЦСКА беше еталон за всички в България - мисля че имаме уникален шанс да го постигнем отново, всички ЗАЕДНО!
Последна промяна от САМО ЦСКА на 12 мар 2014 13:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 мар 2014 13:08

angelofdeath написа:Не съм богаташ, но мисля да си купя акции, та дори и най-малкия пакет. Ще си ги сложа на видно място в къщи и като ги гледам ще знам, че съм дал нещо за отбора. Сигурен съм, че и други хора мислят, като мен. Някои все още се съмняват в лоялноста на Лупи и това за сега ги отблъсква. Надявам се силно този път Томов да успее и да не потопи пак надеждите ни, като през 2008г. Вярвам, че е поумнял и няма да се довери на мошенниците от БФС и Перуката. Те го изиграха преди шест години и съм обеден, че за свое и на клуба добро той няма да се издъни отново.

Акциите няма да можеш да си ги сложиш на видно място, просто защото са безналични, тоест виртуални. Можеш да получиш удостоверение със сериен номер, че ги притежаваш и него да си го сложиш на видно място.
Иначе за останалото си прав. Аз също нямам особено доверие на Томов, въпреки положителните неща, които се забелязват, но все пак и аз ще си купя известно количество акции. Не съм решил колко, но бройката не е важна, важен е жеста.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”