Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Колко акции на ЦСКА сте готови да си купите на 19 март?

Мнениеот onegavon » 12 мар 2014 09:25

galin56 написа:1242, приятел само ти ли не си разбрал, че тези акции се пускат с цел не да се печелят пари , а клуба да се издържа с пари от феновете. Тоест един вид дарение към клуба. Понеже видиш ли военните имали 1-2 млн. фена на национално ниво, които не могат да ходят на мач, че София им е далече и така имат начин да помогнат на клуба като дарение. Със сигурност ще се продадат първоначално някакви бройки заради по-запалени ултраси, но със сигурност няма да се стигнат висините, които Лупи рисува.

Ако, случайно емисията мине успешно обещавате ли ти,Томи ,баничаря и останалите сини тролове да спрете да драскате тъпотии в нашия форум и да се концентрирате в събирането на стотинки за юбилейната си хореография?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 09:40

onegavon написа:
galin56 написа:1242, приятел само ти ли не си разбрал, че тези акции се пускат с цел не да се печелят пари , а клуба да се издържа с пари от феновете. Тоест един вид дарение към клуба. Понеже видиш ли военните имали 1-2 млн. фена на национално ниво, които не могат да ходят на мач, че София им е далече и така имат начин да помогнат на клуба като дарение. Със сигурност ще се продадат първоначално някакви бройки заради по-запалени ултраси, но със сигурност няма да се стигнат висините, които Лупи рисува.

Ако, случайно емисията мине успешно обещавате ли ти,Томи ,баничаря и останалите сини тролове да спрете да драскате тъпотии в нашия форум и да се концентрирате в събирането на стотинки за юбилейната си хореография?

Аз не твърдя, че няма да продадете поне 47% от емисията (толкова ръководството ви смята за успешна). Не знам колко са балъците и може да се окаже, че ще купят доста акции. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 мар 2014 10:06

Е, не може да сме всички толкова умни като вас.Да чакаме Газпром,ББ,Иво Тонев,Винпром Пещера,Мтел и т.н. да ви снасят до безкрай, а вие да си събличате треньорите,да ви думкат по казхските степи е да празнувате юбилея с грандиозното 6 място.

Ние понеже сме прости си направихме публично дружество и ще си купуваме акции.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 мар 2014 10:18

Tommi написа:
MAXIMUS написа:Имам едни 2 хиляди лева с които мисля да си закупя акции.

По-добре ги занеси на Лупи кеш, да не го затрудняваш да тегли от банкови сметки и т.н. :)

Ей богу, висшето образованието в България е дупка на кавала, щом и такива индивиди като тебе минават за икономисти... :lol:
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...та видяхте Чакмаков какво прави за ЦСКА и вий тръгнахте тръстове за спасение на ПФК Батков да създавате . Само дето хал хабер нямате от тая работа...дей Чакмаков, де са вашите агенти и милиционери... След някой друг месец, пак по примера на ЦСКА, и публично АД ще затърчите да правите, щото няма друг начин да отървете Б окръжна. Смешници! Ей тъй цяло лято мучахте и се хилихте на хала на ЦСКА, а няма и година по-късно сте още по-зле...пред фалит, без стадион, без отбор, без треньор и с бай Ганьо вечно начело...Акъл море, глава шамандура... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 мар 2014 10:27

Pampi, така правят не-балъците! :lol: Стоят и чакат келепира. Едно време кифтетата га ги ядоха в ШЛ без хляб, а сега се крият като хлебарки от светлината из строежа на сектор А - ни пресконференции, ни интервюта, ни опит на фенчетата за някаква промяна. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 10:37

pampi написа:
Tommi написа:
MAXIMUS написа:Имам едни 2 хиляди лева с които мисля да си закупя акции.

По-добре ги занеси на Лупи кеш, да не го затрудняваш да тегли от банкови сметки и т.н. :)

Ей богу, висшето образованието в България е дупка на кавала, щом и такива индивиди като тебе минават за икономисти... :lol:
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...та видяхте Чакмаков какво прави за ЦСКА и вий тръгнахте тръстове за спасение на ПФК Батков да създавате . Само дето хал хабер нямате от тая работа...дей Чакмаков, де са вашите агенти и милиционери... След някой друг месец, пак по примера на ЦСКА, и публично АД ще затърчите да правите, щото няма друг начин да отървете Б окръжна. Смешници! Ей тъй цяло лято мучахте и се хилихте на хала на ЦСКА, а няма и година по-късно сте още по-зле...пред фалит, без стадион, без отбор, без треньор и с бай Ганьо вечно начело...Акъл море, глава шамандура... :lol:

Нашите проблеми са спортно-технически и сме далеч от фалита, не се притеснявай. ;) Когато попаднем на наистина качествен треньор, нещата ще се оправят. Но вие ще избегнете фалита само ако отидете да копаете нов гроб на "Армията" и попаднете на заровен сандък със злато. :lol:
П.С.: Между другото, не помня да съм казвал, че съм икономист. :?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 мар 2014 10:41

Кировец написа:От теб по-голям балък няма, споко.

Има, има, не е като да няма. Скоро ще цъфтнат в регистрите на Централния депозитар. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 мар 2014 10:47

Колко далеч сте от фалита? 3-4 месеца. Левски е фалирал клуб. Работещ на загуба. Единствен потърпевш е Тодор Батков. Реши ли - пуска кепенците и бардака затваря без проблеми.
Но не се притеснявайте - чистилището ви зове. Ще ни покажете как се прави, нали там ни пращахте, вероятно сте добре подготвени за подобен сценарии и не би трябвало да се плашите.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 мар 2014 10:52

Tommi написа:Нашите проблеми са спортно-технически и сме далеч от фалита, не се притеснявай. ;) Когато попаднем на наистина качествен треньор, нещата ще се оправят. Но вие ще избегнете фалита само ако отидете да копаете нов гроб на "Армията" и попаднете на заровен сандък със злато. :lol:
П.С.: Между другото, не помня да съм казвал, че съм икономист. :?

Като не си икономист, значи си трол, понеже се ръгаш да даваш акъл за неща, от които не вдяваш... 8-)
Щом си мислиш, че проблемите ви са само спортно-технически означава, че и от футбол не отбираш...ПФК Батков е толкова зле финансово, че връзките и далаверите на Борат може и да не спасят лиценза...Ти си като щраус, забил глава в пясъка ... :lol: Положението обаче е изуй гащи, а не само "съблечи се бе"...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”