Новият Европейски пол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новият Европейски пол.
Аз не виждам какъв е проблема с това
.
-
drizhelev1
- Контакти:
"Живей и остави другите също да живеят." Исус Христос[/quote]
Това къде в Новия Завет го е казал Иисус Христос.
Това къде в Новия Завет го е казал Иисус Христос.
BORN TO RUN
Alex написа:Много ми е интересно малоумникът, който е отворил темата, да отговори на въпросът: един човек, който оперативно си е сменил полът, към кой пол принадлежи??? Щото гледам има недоволство от сегашното решение, та да чуя какво е по-доброто предложение? Мъж/жена... твой роднина, че си приел толкова присърце темата![]()
![]()
Ами то е елементарно, бе, Сашеее... Мъж сменя пола, значи става жена и обратното. Какво не ти е ясно, чадо неземно? Айде сега кажи как ще се размножава този 3-ти пол, ерудит такъФ? После ме убеди, че и педофилите няма да станат 4-ти пол. Защото цялата циганска общност са педофили и като нормални граждани на България, мъжете на тази ...., трябва да са в затворите според Българското законодателство. Но, не - ЕС и там ни казва не барайте мангалите, въпреки че са нарушители на закона като граждани на РБ.
Подчертавам: Казвам този пол за да не използвам по-груби и нецензурни квалификации, напиращи в мен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
drizhelev1 написа:"Живей и остави другите също да живеят." Исус Христос
Това къде в Новия Завет го е казал Иисус Христос.[/quote]
Да, я го питай какво пише едната в 10-те заповеди. Дали да не пожелавам жената или мъжа на ближния си? М, християните?! Май, май всеки си чете евангелието както му отърва.
fcb_bg написа:Alex написа:Много ми е интересно малоумникът, който е отворил темата, да отговори на въпросът: един човек, който оперативно си е сменил полът, към кой пол принадлежи??? Щото гледам има недоволство от сегашното решение, та да чуя какво е по-доброто предложение? Мъж/жена... твой роднина, че си приел толкова присърце темата![]()
![]()
Ами то е елементарно, бе, Сашеее... Мъж сменя пола, значи става жена и обратното. Какво не ти е ясно, чадо неземно? Айде сега кажи как ще се размножава този 3-ти пол, ерудит такъФ? После ме убеди, че и педофилите няма да станат 4-ти пол. Защото цялата циганска общност са педофили и като нормални граждани на България, мъжете на тази ...., трябва да са в затворите според Българското законодателство. Но, не - ЕС и там ни казва не барайте мангалите, въпреки че са нарушители на закона като граждани на РБ.
Подчертавам: Казвам този пол за да не използвам по-груби и нецензурни квалификации, напиращи в мен.
+1
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

fcb_bg написа:Alex написа:Много ми е интересно малоумникът, който е отворил темата, да отговори на въпросът: един човек, който оперативно си е сменил полът, към кой пол принадлежи??? Щото гледам има недоволство от сегашното решение, та да чуя какво е по-доброто предложение? Мъж/жена... твой роднина, че си приел толкова присърце темата![]()
![]()
Разликата между педофил и трансексуален е драстична. И в мнението си се опровергаваш сам себе си. Ами ае де, като мъжът става жена, и според теб трябва да се води жена, как ще ражда? Жена ли е? А ако случайно я изчукаш, няма ли да ти се иска да си бил информиран преди това за трансформациите?
На мен гейове, никога не са ми пречили, освен в случаите, когато ми се лигавят, но това е въпрос на култура и възпитание а не на сексуална ориентация.
Въпрос :
Защо хора със гей сексуална ориентация винаги са съществували и съществуват и до днес а така ще е и за в бъдеще, след като не се размножават ?
Как така не се размножават а ги има ?
Какво означава, "да имат правата на мъжете и жените" ? Не е ли по-лесно да се каже, да имат правата на хората !? Мъжете и жените не са ли хората ?
В този ред на мисли, защо хора да нямат правата на хората ?
Откакто живея в Германия съм потресен от огромния процент на хората със хомосексуални наклонности. Може би, защото тук е прието за нормално и не парадират, но и не се крият, та си мисля, че общо взето и в цял свят е така.
Въпрос :
Защо хора със гей сексуална ориентация винаги са съществували и съществуват и до днес а така ще е и за в бъдеще, след като не се размножават ?
Как така не се размножават а ги има ?
Какво означава, "да имат правата на мъжете и жените" ? Не е ли по-лесно да се каже, да имат правата на хората !? Мъжете и жените не са ли хората ?
Откакто живея в Германия съм потресен от огромния процент на хората със хомосексуални наклонности. Може би, защото тук е прието за нормално и не парадират, но и не се крият, та си мисля, че общо взето и в цял свят е така.
-
drizhelev1
- Контакти:
[quote="Reckless"]
Означава да имат право да бъдат родители като осиновят дете , например.
Освен това да могат да ходят на работа облечени както си поискат, един ден като мъже, друг ден с чоропогащник и пола, без при това да бъдат уволнени за вид накърняващ реномето на фирмата. Да могат да ползват отпуск, поради менструален цикъл , нищо че имат пенис.
Освен това да могат да ходят на работа облечени както си поискат, един ден като мъже, друг ден с чоропогащник и пола, без при това да бъдат уволнени за вид накърняващ реномето на фирмата. Да могат да ползват отпуск, поради менструален цикъл , нищо че имат пенис.
BORN TO RUN
drizhelev1 написа:Reckless написа:Какво означава, "да имат правата на мъжете и жените" ? Не е ли по-лесно да се каже, да имат правата на хората !? Мъжете и жените не са ли хората ?
Кажи ми какво дете ще си осиновят точно? От 1-ви, от 2-ри или от 3-ти пол? М? Това осиновено дете ще му налагат своя мироглед, или ще могат да осиновяват само деца със сексуална ориентация като тяхната? Аз от която и страна да го гледам си е пълно малоумие.
Да могат да ползват отпуск, поради менструален цикъл , нищо че имат пенис.
Последна промяна от fcb_bg на 12 мар 2014 11:50, променено общо 1 път.
tprodanov написа:
Разликата между педофил и трансексуален е драстична. И в мнението си се опровергаваш сам себе си. Ами ае де, като мъжът става жена, и според теб трябва да се води жена, как ще ражда? Жена ли е? А ако случайно я изчукаш, няма ли да ти се иска да си бил информиран преди това за трансформациите?
Ба ли ги, и аз вече не знам какъв е някой, дето си реже патката и си слага дупка. Не ми харесва накъде върви света и толкова. Само ще кажа, че вървим срещу естествения ход природата, което никога не е било добре.