XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)
Напред армейци!
Мачкайте синята помия и с резервите ще ги отнесен!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!
САМО ЦСКА!!!!!!!!!
Мачът ще е доста труден,още по-труден и от последният.Доста основни играчи няма да играят,важни и опитни,футболисти,които дават облика на ЦСКА.Кабаков здраво ни нашари и двата отбора,но според мен взе предвид факта,че Левски имат мач,в който могат да се "изчистят".Въпреки всичко и всички очаквам нова победа 1-0.Мисля,че трябва да сме малко по-активни в статичните полужения.Очаквам следният състав:
=====================Колев=========================
=З.Илиев=======В.Василев===Менди==========Фо Поре==
================Янчев=====Чочев====================
=Милисавлевич=======Гаргоров===========Тони Силва==
====================М.Петров=======================
НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕЕЕ,НАПРЕД ЗА ПОБЕДААА!

-Ivan- написа:Мачът ще е доста труден,още по-труден и от последният.Доста основни играчи няма да играят,важни и опитни,футболисти,които дават облика на ЦСКА.Кабаков здраво ни нашари и двата отбора,но според мен взе предвид факта,че Левски имат мач,в който могат да се "изчистят".Въпреки всичко и всички очаквам нова победа 1-0.Мисля,че трябва да сме малко по-активни в статичните полужения.Очаквам следният състав:
Разменил си местата на Милисавлевич и Силва, освен това Неманя и Фо Поре са под въпрос заради контузии.
Въпреки всичко аз мисля, че на този етап Силва е по-добре да влиза като резерва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Ааз пък искам да видя Съни титуляр до Чочев. Тошко може второто да влезе за смяна.
-
- Контакти:
Сега Стойчо разполага с добри резерви и смятам, че те няма да се провалят. Какво, като липсват пет човека, нали имаме достойни заместници. Единствената загуба ще в средата на защитата, защото в момента Вальо Илиев е незаменим. Смятам, че ще го замести Венци Василев, защото Крачунов дълго време беше контузен и не е готов за титуляр, особенно в Дербито. За другите е кристално ясно: Янчев вместо Галчев, Марто или Ди Вани на мястото на Косоко, Илиев за Апата и Стоян Колев на вратата. Както виждате състава е добър! Тони Силва пак ще е резерва, защото ми се струва, че португалеца е от играчите-джокери. Може да ви изброя още такива от близкото минало и сега, които като титуляри се провалят, но като смяна са супер. Резерви също има и то не лоши. Притеснява ме единствено формата на Фо Поре, защото се вижда, че не е подготвен добре. Тук единствено нямаме достойна смяна, защото Ереро е прекалено млад за титуляр и то срещу Левски. Останалите на пейката освен Черни са ясни: Сънди, Карачанаков, Ереро, Иван Стоянов, вероятно Долапчиев и Маркович. Може да се вземат и няколко юноши за попълване на осемнайсетте. Не ме интересува състава на Левски, но не виждам, с какво могат да изненадат Стойчо. Отделно кризата при сините се задълбочава, защото шефовете се изпокриха, а играчите са в безтегловност. Затова тази година имаме шанса да ги бием във всеки мач!
Неманя и Карачанаков няма да играят. Първия е с контузия на мускулни влакна, втория не е във форма.
И така - ляво крило Мартин, дясно - Тони Силва или Иван Стоянов.
Съни е почнал тренировки с топка - Янчев и Чочев ще са стартова двойка зад Гъргора, освен ако Стойчо не изненада с двойка Чочев-Маркович.
Нападател ще е Ди Вани спрямо тези подробности.
И така - ляво крило Мартин, дясно - Тони Силва или Иван Стоянов.
Съни е почнал тренировки с топка - Янчев и Чочев ще са стартова двойка зад Гъргора, освен ако Стойчо не изненада с двойка Чочев-Маркович.
Нападател ще е Ди Вани спрямо тези подробности.
Програмата на Левски видяхте ли я?
Днес - Ботев
Събота - ЦСКА
После пак Ботев
След това пак Ботев - плейоф
Ние ще домакинстваме на Ботевъ след стабилна почивка.
Гости сме на ЧМ и след 3 дни домакин на Лудогорец, които пък преди гостуването на нас ще играят с Литекс в Разград.
Голяма касапница се очертава. Първия цикъл за нас е приемлив - гости сме на Литекс, Локо и ЧМ, но вторите мачове сме гости на Ботевъ и Лудогорец и Левски.

Днес - Ботев
Събота - ЦСКА
После пак Ботев
След това пак Ботев - плейоф

Ние ще домакинстваме на Ботевъ след стабилна почивка.
Гости сме на ЧМ и след 3 дни домакин на Лудогорец, които пък преди гостуването на нас ще играят с Литекс в Разград.
Голяма касапница се очертава. Първия цикъл за нас е приемлив - гости сме на Литекс, Локо и ЧМ, но вторите мачове сме гости на Ботевъ и Лудогорец и Левски.
- Udoji90
- Контакти:
Без Милисавлевич ще е кофти, ако наистина не е здрав. Винаги може да даде някоя ключова асистенция или дори да вкара гол. Очаквам Петров да го замени, а Силва да остане пак резерва, макар че не съм убеден, че Ив. Стоянов трябва да започва титуляр. Както имахме много крила, така останахме с не много голям брой варианти за тези позиции. Маркович не очаквам да го видя титуляр, но може като смяна.
А относно програмата ни, на мен лично втората врътка ми изглежда по-лека - тогава имаме 4 мача в София (3 домакинства + символично гостуване във Вечно дерби) и само 2 навън, докато в първата реално имаме само 2 същински домакинства (мача в събота не го броя за домакинство).
А относно програмата ни, на мен лично втората врътка ми изглежда по-лека - тогава имаме 4 мача в София (3 домакинства + символично гостуване във Вечно дерби) и само 2 навън, докато в първата реално имаме само 2 същински домакинства (мача в събота не го броя за домакинство).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- captain_drifuss
- Контакти:
напред армейци! няма значение кой играе- с пределно самораздавне и максимална концентрация сините нямат шанс! имаме резерви, които могат да свършат работа! Менди е железен, Бадема е истински лидер, Мартин е златен, чакаме и Чочев да избухне за първи път през пролетта!
Всички истински армейци на стадиона!
Всички истински армейци на стадиона!