Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 01:45

Ти не разбираш ли, че всеки се зарибява по някакъв начин. Трябва да се върне интереса към футбола в България. С очите си виждам, как много хора си го връщат. Освен това се вдига имиджа ни в Европа. Малко, малко но се вдига. За коефициента да не забравяме. Отрицателни неща от това което прави Лудогорец няма. Само положителни. Тогава, защо по дяволите да ги плюваме?
Ай стига с комплексарщината и да се радваме за нашето.
Няма мой, няма твой, няма ЦСКА-р, няма Левскар, няма Славист, няма канарче. Да подкрепяш жабар срещу български отбор, ти си аут за мен ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 01:51

Keine Lust написа:
Владо_ЦСКА написа:
Keine Lust написа:След "спектакъла" в събота ще им е за последно :lol:

Имаш впредвид, ако паднем ли ;)
Това мога да го очаквам, от ваши, но никога от наши ;) ;) 8-)

Имам предвид, че се водят ваши ама до сега не са стъпвали на ваш мач :lol: . Отишли на мач на Лудогорец, харесало им как играят и се записали във ваш фен-клуб :roll: . В събота нищо от това което са харесали няма да го има - нито ще има добра игра, нито ще са на опера. Ти не разбираш, че тия момчета не са харесали вас, не са харесали това да бъдат на ваш мач, не са гледали как Животното раздава правосъдие в сектора ви...Мен баща ми е завел на стадион когато съм бил на 6 и от тогава 27 години съм по стадиони. Бягал съм от училище за да съм на мач на Левски, радвал съм се и съм страдал на стадиона с МОЯТ отбор. Това тия дето на 25-30 години в четвъртък ще отидат сефте на мач няма как да го усетят.

Те нас са си харесали отдавна, не се притеснявай ;) Просто са от тези хиляди фенове, които нямат фенската култура и желание, да ходят на стадиона и за това от стотиците хиляди наши и ваши фенове, Ботев и Локо ни бият по посещаемост.
Ти мислиш ли, че ако видиш тоя мач на Лудогорец със Лацио на живо, за пъви път или след голямо прекъсване от ходене по стадионите, няма да ти дойде или да ти се върне желанието да ходиш, пак и пак? И ще идеш на Локо Славия или на Левски Литекс, гарантирам ти ;)
Warped написа:

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2014 02:04

Може да решиш да станеш лекар, учител, миньор, фризьор...няма значение. За да си фен трябва и сърце. Спомням си мача на който съм ходил с най-голяма компания Левски - Ливърпул 2:4. Отидохме над 30 човека (включително и такива, които за първи път отиваха на мач), а 10 години по-късно останахме 4ма човека от тази компания да си ходим по мачове. Просто явно живееш в някакъв паралелен свят и не виждаш, че в България стадиони се пълнят само при успехи или за да се види някой гранд и масово битува мнението: "Кво ша ода да ги гледам тия боклуци само да си късам нервите, па и 10лв за билет ми искат. У двора да ми играя па нема ги гледам, дееба и боклуците".

Владо_ЦСКА написа:Ти мислиш ли, че ако видиш тоя мач на Лудогорец със Лацио на живо, за пъви път или след голямо прекъсване от ходене по стадионите, няма да ти дойде или да ти се върне желанието да ходиш, пак и пак? И ще идеш на Локо Славия или на Левски Литекс, гарантирам ти ;)

Ако съм фен на Лудогорец - да, но ако се водя фен на Доростол Сс или Бдин Вд и не съм им стъпил на мач, то едва ли...

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 02:20

Абе тия същите, дето говорят така както казваш, сега говорят, Деба и турците, кво толкова ми ги хвалите, нема един Българин там. Дано Валенсия да ги пребият, че ми писна да слушам за тях. Нема да викам за тях, аз съм ЦСКА-р, Левскар, Ботевист и т.н. Оня откраднал една камара и сега им пълни гушите и купува мачове. Дрън дрън дрън.
Не си прав. Има много такива глупаци, но положителното си е положително ;)
Хайде лека нощ от мен и само ЦСКА ;)
Ще ви спукаме задника, за трети път събота! ;)
Warped написа:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 мар 2014 05:49

Хората искали да гледат футбол много ми харесва като аргумент или това,че много им харесвало как се работи в Лудогорец,че някой да ги е спрял тези хора да ходят до Румъния,Турция,Гърция,че даже и Сърбия да ходят да гледат класен европейски футбол и добра работа и организация??? При това 90 да не кажа и повече процента са "фенове" на европейски отбори!?И се досетих,че няма кой да им осигури безплатен транспорт или не работят за някой като мазния 8-) А такива дето не знаят на кой отбор са фенове и ходят да викат,защото някой отбор биел ще ги призная единствено,ако отидат да подкрепят отбора и то след сериозна загуба,само че тогава тези от Разград няма да са на стадиона,та какво остава за останалите :lol: :lol:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 мар 2014 07:20

Благодарности на модерацията, че са оставили темата. Няма по-добро доказателство колко комплексирано и просто същество става българина. Или поне тези пред компа.
Лудогорец ще успее в Европа въпреки мразалянковците. Пожелавам им да спечелят Купата на ЛЕ. Колко жлъчки пукнати ще има не е истина...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 мар 2014 08:11

Всъщност, трябва да се пусне една тема: "Запалянковци или злобни нещастници". Както се писа и преди, злобарчетата ще си останат нещастни и встрани от положителните емоции, които изживяваме. Войната, която водят, е болезнена за самите тях и обречена на провал. Нека си припомнят тезите си от 2011-та и как еволюираха досега. Тогава бяхме метеор, който ще присветне за един сезон в "А" група. Сега се оказва, че 41 хил. са платени актьори или български фенове на Валенсия. Мълчи се само след поредния феноменален успех на Лудогорец, заради задавяне с киселини.
Поздравления за всички, които изживяват историята на живо, не стоят безучастни и са заредени с положителни емоции. Това е състояние на духа и от лузъри няма как да се проумее ;)
[center]Изображение[/center]

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 12 мар 2014 08:26

Ръководството на ПФК "Лудогорец" трябва да отправи специална благодарност на фракциите "Офанзива" и "София Запасд" ,че успяха да изгонят един куп нормални фенове от стадионите през последните 10 години .Сега тези фенове най-после ще могат да отидат на стадиона и да гледат спокойно един европейски мач .
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 мар 2014 08:41

Просто в България има милиони красиви фенове на Валенсия : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 12 мар 2014 09:00

Владо_ЦСКА написа:Ти не разбираш ли, че всеки се зарибява по някакъв начин. Трябва да се върне интереса към футбола в България. С очите си виждам, как много хора си го връщат. Освен това се вдига имиджа ни в Европа. Малко, малко но се вдига. За коефициента да не забравяме. Отрицателни неща от това което прави Лудогорец няма. Само положителни. Тогава, защо по дяволите да ги плюваме?
Ай стига с комплексарщината и да се радваме за нашето.
Няма мой, няма твой, няма ЦСКА-р, няма Левскар, няма Славист, няма канарче. Да подкрепяш жабар срещу български отбор, ти си аут за мен ;)

Ти пък си аут за мен...нямало, цска, левски ит.т ти чуваш ли се. Това е футбол, а не баскетбол или тенис. Футбола е съсзаден заради феновете,които подкрепят собствения си отбор, а не по принцип... На теб това ясно ли ти е? Иначе тия дето ходят заради хубавия футбол, са едни "гей-фенове", какъвто стана и футбола.Защото по твоята логика, трябва да ходи публика само в Англия, Испания, Германия понеже там игратя най добрите футболисти, а останалите държави да закриват футбола, така ли? Не съм убеден че си фен на някой отбор, още по-малко че си дал 5 лв. за билет.

Върни се в “Футбол - България”