Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 01:16

Keine Lust написа:
Владо_ЦСКА написа:
Keine Lust написа:
Владо_ЦСКА написа:И да се радваме, че връщаме много хора към стадиона. Хора които отдавна са се отдръпнали и най-вече, хора които никога не са ходили. За тях най много се радвам. Та дори 1000 от тях да се зарибят и да ходят и на мачове от вътрешното първенство, за мен е успех. Пак казвам, няма значение на кой отбор тук ще станат фенове. Просто да станат фенове ;)

Вярвай си. В четвъртък на мач, а после тия дето не се ходили от години пак ще чакат години до следващият 1/8 финал на който и да е БГ тим, а тия дето до сега не са ходили ще им е за пръв и последен път. Чорбе си и ти е простено, че трудно схващаш, но освен 2-3К от Разград никой друг не го ебе за Лудогорец. Аз съм убеден, че от тия 40К не повече от 5К ще си пуснат да гледат Ловеч - Лудогорец в неделя за купата, да не казвам, че и горе-долу толкова изобщо знаят за такъв мач.

Айде бе. Лично аз познавам няколко, които за първи път ходиха на мач с Лацио и в събота двама от тях бяха на първото си дерби и въобще на мач от А Група. Вече има и двама нови члена на Фен клуба на ЦСКА с карти ;) Другата събота аз няма да мога да ходя, а те ще са в Г.
Рогато си и ти е простено, но първо се огледай и после говори ;)

А сега ми обясни и взаимно-следствената връзка от това да отидеш да гледаш Лудогорец - Лацио и след това да станеш член на розов фен клуб :roll:

Всеки се зарибява по някакъв начин, приятелю. Момчетата винаги са си подкрепяли ЦСКА, но не са били никак запалени фенове и никога не са ходили на стадиона. След спектакъла, на който са били, явно им е харесало и станаха членове на фен клуба, за да могат да ходят на всяко едно пътуване за мачове.
Ти разбираш ли колко е добре да има такива успехи, за да върнем хората по трибуните???
Както пеем ние в Г, "Тази безгранична лудост" ;) Зарибиш ли се веднъж, няма спирка ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2014 01:18

След "спектакъла" в събота ще им е за последно :lol:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 01:22

Както казвам, 1000 от тия да започнат да ходят на мачове и от А група е успех. И разбира се, България над всичко. Да стискаме палци за нашите и да спрем да си избиваме синьо-червените комплекси. Вътрешните ни боричкания са си вътрешни ;)
Дербито го гледах до Дучето и първият който му звънна да го поздрави за победата, беше Петричев. Това не значи, че като идем в Разград, няма пак да се псуваме и да си дерем очите. Разберете го. Това са ни вътрешни борби, но Лудогорец=България навън в момента!
Warped написа:

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 12 мар 2014 01:22

Всеки се зарибява по някакъв начин, приятелю. Момчетата винаги са си подкрепяли ЦСКА, но не са били никак запалени фенове и никога не са ходили на стадиона. След спектакъла, на който са били, явно им е харесало и станаха членове на фен клуба, за да могат да ходят на всяко едно пътуване за мачове.
Ти разбираш ли колко е добре да има такива успехи, за да върнем хората по трибуните???
Както пеем ние в Г, "Тази безгранична лудост" ;) Зарибиш ли се веднъж, няма спирка ;)[/quote]

Ами така става.
Последна промяна от tomba на 12 мар 2014 01:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 01:23

Keine Lust написа:След "спектакъла" в събота ще им е за последно :lol:

Имаш впредвид, ако паднем ли ;)
Това мога да го очаквам, от ваши, но никога от наши ;) ;) 8-)
Warped написа:

milka

Мнениеот milka » 12 мар 2014 01:23

Ами атмосферата е малко изкуствена , пее се от време на време ''Българи юнаци'' ама до там , не се пее '' Лудогорец напред'' или нещо от сорта.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 мар 2014 01:24

tprodanov написа:
anihilator написа:
tprodanov написа:
anihilator написа: Принципно съм съгласен , че на стадионите преобладават пияници и наркомани :!:

Разбира се. А на мач ходил ли си някога?

Много малко мачове на Черно море съм пропуснал последните 20 години и много стадиони съм обиколил и да аз също се наливам с бира но има хора които просто не мога да разбера как ги пускат :!:

Еми не знам при вас как е. Аз тук твърде рядко виждам такива по стадионите, да не кажа, че обикновено остават отвън. Което е доста далеч от преобладаване..

Ще ти отговоря така : в София и главно в публиките на Левски и ЦСКА отливът на на фенове не се дължи само на слабата форма и проблемите на двата отбора , а в голяма степен и от присъствието на подобни фенове :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 01:27

anihilator написа: Ще ти отговоря така : в София и главно в публиките на Левски и ЦСКА отливът на на фенове не се дължи само на слабата форма и проблемите на двата отбора , а в голяма степен и от присъствието на подобни фенове :!:

А аз така: Съвсем скоро, едва преди няколко месеца, Герена се напълни до горе за мачовете с Лудогорец и Славия. Присъствието на подобни фенове няма как да се е променило, значи не това е спирачката.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 мар 2014 01:29

tprodanov написа:
anihilator написа: Ще ти отговоря така : в София и главно в публиките на Левски и ЦСКА отливът на на фенове не се дължи само на слабата форма и проблемите на двата отбора , а в голяма степен и от присъствието на подобни фенове :!:

А аз така: Съвсем скоро, едва преди няколко месеца, Герена се напълни до горе за мачовете с Лудогорец и Славия. Присъствието на подобни фенове няма как да се е променило, значи не това е спирачката.

Ок дано да не е :!: Лека вечер от мен

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2014 01:38

Владо_ЦСКА написа:
Keine Lust написа:След "спектакъла" в събота ще им е за последно :lol:

Имаш впредвид, ако паднем ли ;)
Това мога да го очаквам, от ваши, но никога от наши ;) ;) 8-)

Имам предвид, че се водят ваши ама до сега не са стъпвали на ваш мач :lol: . Отишли на мач на Лудогорец, харесало им как играят и се записали във ваш фен-клуб :roll: . В събота нищо от това което са харесали няма да го има - нито ще има добра игра, нито ще са на опера. Ти не разбираш, че тия момчета не са харесали вас, не са харесали това да бъдат на ваш мач, не са гледали как Животното раздава правосъдие в сектора ви...Мен баща ми е завел на стадион когато съм бил на 6 и от тогава 27 години съм по стадиони. Бягал съм от училище за да съм на мач на Левски, радвал съм се и съм страдал на стадиона с МОЯТ отбор. Това тия дето на 25-30 години в четвъртък ще отидат сефте на мач няма как да го усетят.

Върни се в “Футбол - България”