subzero написа:Владо_ЦСКА написа:subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???
Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.
Затова сме различни хора. Аз мога да го направя за всеки друг отбор,без Лудогорец и Левски. И никой не може да ме кара да се чувствам виновен за това.
Въпрос на усещане. Никой не може да ти каже кого да обичаш и мразиш.
"subzero" много ти благодаря, но нямаше нужда да разсъждаваш от мое име - най малко е неетично.
Изгубена кауза е да се надяваме, че ще уловиш смисъла на моите настроения. Въведи някаква логика в собствените си!
Аз моите намерения и пристрастия съм ги споделил пред хората в напълно смлян вид, ако е необходимо ще го направя и за "Владо_ЦСКА" за което съм убеден че е излишно, тъй като не намирам различия в разбиранията ни от изложеното от него в темата.
Смятам да си лягам и оставям на твоята съвест да спазваш минимални етични норми...
Успех!