Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA69
Контакти:

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот CSKA69 » 12 мар 2014 00:23

tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа: Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.

Разбира се. Когато аргументацията потъне в канала, най-приличният вариант е да се чупиш.

Да, подкрепянето на чужд отбор си е жива проституция, комбинирана с шизофрения. Подкрепянето на собствения отбор е нещо, винаги заслужаващо уважение, независимо кой е отбора. Това е.

Значи казваш, че феновете на Левски, подкрепили Лацио в мача срещу Разград са шизофреници?!
Аз пък съм фен на ЦСКА, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Ливърпул, Милан и Аякс... Чудно, каква ли ми е диагнозата?! :lol:
Изображение

Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:25

subzero написа:
zoller написа:Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

То ясно,че искаш да ни обидиш,ама поне напиши името на страната СИ правилно. :roll:

Това едва ли е неговата страна. В Мюнхен е пълно с турци, дори имат един великолепен пазар за зеленчуци - верно, адски мизерен и мръсен, но пък продават чудесни плодове, за разлика от пластмасите в магазините и немците купуват яко череши по 5 евро килото. Както и да е, като преминем лирическото отклонение - турците принципно наричат страната ни Булгаристан, та не виждам нищо странно в изказването му.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:26

CSKA69 написа:
tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа: Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.

Разбира се. Когато аргументацията потъне в канала, най-приличният вариант е да се чупиш.

Да, подкрепянето на чужд отбор си е жива проституция, комбинирана с шизофрения. Подкрепянето на собствения отбор е нещо, винаги заслужаващо уважение, независимо кой е отбора. Това е.

Значи казваш, че феновете на Левски, подкрепили Лацио в мача срещу Разград са шизофреници?!
Аз пък съм фен на ЦСКА, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Ливърпул, Милан и Аякс... Чудно, каква ли ми е диагнозата?! :lol:

Категорично го казвам. А за твоята диагноза... има специалисти. Шизофренията в най-разпространената ѝ форма обикновено се ограничава до две личности :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:27

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:Добре е да сме различни ;)
Ама различни по добри поводи.
Защо трябва да поддържаме жива поговорката за казана в ада и тегленето надоло ;)

Ти няма ли да е радваш,ако Левски се затрие ???
Най-вероятно няма,щото няма да го има "Дербито". Но примерно се кефиш,когато се случват някви мизерии с тях. Еми,тва си е двуличие,брат !! Значи,хем дай да не поддържаме поговорката,хем се кефиш. ;)
Смени Левски с Лудогорец и ще получиш моята гледна точка. Само дето аз искам да се затрият. :mrgreen:

Много ясно, че не искам да се затрият.
Пак не ти получавам гледната точка.
Част от кефа и съперничеството ни е да се заяждаме за всякакви мизерии, които се случват с тях и нас.
Ти обаче обръщаш темата. Това са си наши вътрешни страсти и боричкания.
Съвсем друго е, когато някой от тях излиза навън и се изправи българският флаг, срещу този на мазния жабар или на циганоидния испанец. Там няма място за вътрешни боричкания. Там е България и всички други ;)

Е,не е така.
Представи си някой човек,който не те кефи. Имаш си причини да не те кефи. Може да са всякакви,дори и най-елементарни. Ама много не те кефи. Направо го мразиш . Не ми казвай,че не мразиш. И отива да се състезава,примерно хвърля гюлле. И кво,ще го подкрепяш ли щото е българин ??
Не забравяй,че много го мразиш. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:28

tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа: А :?: Ко речи :lol:
Изясни си малко мисълта и после я излей тук :lol:

Изливането е лесно, ама наливането в ограничен капацитет е невъзможно...

Любовта към един клуб е безпрекословна, безусловна, чиста и искрена. Като любовта към дете. Да отидеш да викаш за друг отбор е точно толкова идиотско, колкото да отидеш да викаш за нечие чуждо дете, заебавайки своето. Но, хора всякакви.

ПП Владенце, тук само първото изречение е за теб. За останалите, както уточнихме не ти стига нивото.

ТъПроденце, не знам какво ми е нивото. Предполагам си прав, че ми е много ниско, но това което току що изля, е толкова тъпо и ограничено, че...напълно подхожда на един Левскар. Благодаря ти, че ви има.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:28

мили написа:
subzero написа:
мили написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Казано честно, това е едно ценно качество на човека, който го притежава. Да можеш да се радваш и на чуждите успехи. Не всички са като теб, повечето хора не се радват, а завиждат. А Лудогорец не е чужд, той е БЪЛГАРСКИ.

Завиждат за..???

Той, завиждащия знае за какво :).

Аз за тва питам.... :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 мар 2014 00:28

molteni написа:
tprodanov написа:
molteni написа:
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .

Ти определено не си в ред. ;)

Що, кого отиват да гледат? :lol:

Отиват да гледат хубав футбол. Докато ние играем с казахстанци, босненци и гибралтарци, Лудогорец си играят супер футбол. 60-хиляден да беше стадиона....пак щяха да го напълнят.

И? Тоя футбол не могат ли да си го гледат и по ТВ? Друго си е обаче да се снимаш на стадиона, да качиш снимката в ФБ, да се похвалиш с билетчето на което пише 1/8 за ЛЕ...

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 12 мар 2014 00:29

tprodanov написа:Верно ли? Щото още не са го пълнили...
Въпрос на достатъчно безплатни билети... Тук обаче ме ровичка нещо, последния мач в Разград, Лудогорец друг футбол ли играха, че ги гледаха 500 човека?

Не знам някой да твърди, че всичките 40 000 хиляди са техни фенове. Нормално е да имат по 1000 човека на мач с Пирин-Гд. Няма как да им ходят в Разград по 10 000 публика. Ако си построят нов стадион....може и да им се вдигне посещаемостта.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 12 мар 2014 00:30

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Затова сме различни хора. Аз мога да го направя за всеки друг отбор,без Лудогорец и Левски. И никой не може да ме кара да се чувствам виновен за това.
Въпрос на усещане. Никой не може да ти каже кого да обичаш и мразиш.

"subzero" много ти благодаря, но нямаше нужда да разсъждаваш от мое име - най малко е неетично.
Изгубена кауза е да се надяваме, че ще уловиш смисъла на моите настроения. Въведи някаква логика в собствените си!
Аз моите намерения и пристрастия съм ги споделил пред хората в напълно смлян вид, ако е необходимо ще го направя и за "Владо_ЦСКА" за което съм убеден че е излишно, тъй като не намирам различия в разбиранията ни от изложеното от него в темата.
Смятам да си лягам и оставям на твоята съвест да спазваш минимални етични норми...
Успех!

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 12 мар 2014 00:30

subzero написа:
zoller написа:Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

То ясно,че искаш да ни обидиш,ама поне напиши името на страната СИ правилно. :roll:

Никого не искам да обидя грешно си ме разбрал нарочно съм написал така моята родина понеже стадиони публика и отношение е за неразвитите страни в западна Азия.

Върни се в “Футбол - България”