Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

мили

Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?

Мнениеот мили » 12 мар 2014 00:16

Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Казано честно, това е едно ценно качество на човека, който го притежава. Да можеш да се радваш и на чуждите успехи. Не всички са като теб, повечето хора не се радват, а завиждат. А Лудогорец не е чужд, той е БЪЛГАРСКИ.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:17

tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа:
tprodanov написа:
Владо_ЦСКА написа: Ти ми правиш впечатление, че нещо не си добре с главата и отказвам да споря с теб. Не се меси в разговора.

Разбира се. Когато аргументацията потъне в канала, най-приличният вариант е да се чупиш.

Да, подкрепянето на чужд отбор си е жива проституция, комбинирана с шизофрения. Подкрепянето на собствения отбор е нещо, винаги заслужаващо уважение, независимо кой е отбора. Това е.

Кефи ме да гледам, колко сте комплексирани сините фенчета. От такива като вас не се дразня. Радвам ви се.
Дразня се само от червени такива, защото няма причина феновете на най-големия български отбор да имат комплекси. За радост те са много малко ;) 8-)

Комплекси са да правиш заря, докато другият отбор играе в ШЛ. Да си против глорихънтърството към който и да е отбор е напълно нормална и човешка реакция. Ако някой дебил тръгне да обяснява същите неща за Левски, моята реакция ще е същата, защото нещата са принципни. Нещо, което ти няма как да схванеш. Какво да кажем за човек, който има позиция на принципа - абе за тоя бих, за тоя не бих, ама за всички бих, ама не и за тия, ама що и аз не знам... Шизофрения...

А :?: Ко речи :lol:
Изясни си малко мисълта и после я излей тук :lol:
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:18

мили написа:
Владо_ЦСКА написа:
subzero написа:Логиката ми е,че онзи господин и не само той след няколко години ще остави Лудогорец и ще подкрепя следващия отбор практикуващ "добър футбол ". Пак ще станат фенове на ЦСКА и Левски.
Ти ще го направиш ли ???

Аз казвам,че е най нормалното нещо, ЦСКА-ри, Левскари и всякакви да се радваме за един български отбор и за неговите победи в Европа. Дали ще ходим на стадиона или ще им се радваме пред телевизора.
Дали за Лудогорец, Литекс, Славия или който и да е, аз щях да се радвам за тях и ако мога, да ида да ги подкрепя.
Както се радвам сега от сърце за Лудогорец, по същия начин по който си издрах гърлото от радост в събота на националния.

Казано честно, това е едно ценно качество на човека, който го притежава. Да можеш да се радваш и на чуждите успехи. Не всички са като теб, повечето хора не се радват, а завиждат. А Лудогорец не е чужд, той е БЪЛГАРСКИ.

Завиждат за..???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 12 мар 2014 00:19

Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 мар 2014 00:21

zoller написа:Бях на Алианц Арена супер стадион невероятно изживяване и не съжалявам за еврата които дадох.Никога не съм ходил на мач в Булгаристан няма и да отида.Бях с двамата ми синове те искат и у нас на мачове да ходим ама не няма да стани по нашите ниви са само пияници и наркомани.Не бих си завел децата на такива стадиони.

То ясно,че искаш да ни обидиш,ама поне напиши името на страната СИ правилно. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 12 мар 2014 00:22

tprodanov написа:
molteni написа:
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .

Ти определено не си в ред. ;)

Що, кого отиват да гледат? :lol:

Отиват да гледат хубав футбол. Докато ние играем с казахстанци, босненци и гибралтарци, Лудогорец си играят супер футбол. 60-хиляден да беше стадиона....пак щяха да го напълнят.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:22

Владо_ЦСКА написа: А :?: Ко речи :lol:
Изясни си малко мисълта и после я излей тук :lol:

Изливането е лесно, ама наливането в ограничен капацитет е невъзможно...

Любовта към един клуб е безпрекословна, безусловна, чиста и искрена. Като любовта към дете. Да отидеш да викаш за друг отбор е точно толкова идиотско, колкото да отидеш да викаш за нечие чуждо дете, заебавайки своето. Но, хора всякакви.

ПП Владенце, тук само първото изречение е за теб. За останалите, както уточнихме не ти стига нивото.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 12 мар 2014 00:23

subzero написа:
Владо_ЦСКА написа:Добре е да сме различни ;)
Ама различни по добри поводи.
Защо трябва да поддържаме жива поговорката за казана в ада и тегленето надоло ;)

Ти няма ли да е радваш,ако Левски се затрие ???
Най-вероятно няма,щото няма да го има "Дербито". Но примерно се кефиш,когато се случват някви мизерии с тях. Еми,тва си е двуличие,брат !! Значи,хем дай да не поддържаме поговорката,хем се кефиш. ;)
Смени Левски с Лудогорец и ще получиш моята гледна точка. Само дето аз искам да се затрият. :mrgreen:

Много ясно, че не искам да се затрият.
Пак не ти получавам гледната точка.
Част от кефа и съперничеството ни е да се заяждаме за всякакви мизерии, които се случват с тях и нас.
Ти обаче обръщаш темата. Това са си наши вътрешни страсти и боричкания.
Съвсем друго е, когато някой от тях излиза навън и се изправи българският флаг, срещу този на мазния жабар или на циганоидния испанец. Там няма място за вътрешни боричкания. Там е България и всички други ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 мар 2014 00:23

molteni написа:
tprodanov написа:
molteni написа:
ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .

Ти определено не си в ред. ;)

Що, кого отиват да гледат? :lol:

Отиват да гледат хубав футбол. Докато ние играем с казахстанци, босненци и гибралтарци, Лудогорец си играят супер футбол. 60-хиляден да беше стадиона....пак щяха да го напълнят.

Верно ли? Щото още не са го пълнили...
Въпрос на достатъчно безплатни билети... Тук обаче ме ровичка нещо, последния мач в Разград, Лудогорец друг футбол ли играха, че ги гледаха 500 човека?

мили

Мнениеот мили » 12 мар 2014 00:23

subzero написа:
мили написа:
Владо_ЦСКА написа:
Ти ще го направиш ли ???

Завиждат за..???

Той, завиждащия знае за какво :).

Върни се в “Футбол - България”